Διάβασα "να κλάνεις" και χαμογέλασα.
4 ώρες ύπνος/σχολή/σκατά
Printable View
Διάβασα "να κλάνεις" και χαμογέλασα.
4 ώρες ύπνος/σχολή/σκατά
Μάγκες μου, χθες το βράδυ είχα θρησκευτική εμπειρία. Μετά από ένα καλό απογευματινό μεθύσι, είχα πέσει για ύπνο στις 22.30 περίπου. Κατά τις 1.30 ακούω μια ΕΚΡΗΞΗ, πραγματικά όμως, έτσι όπως ξύπνησα μισομεθυσμένος πίστευα ότι είχε σκάσει το pc, το ψυγείο or sth. Αλλά βασικά, ήταν η εντυπωσιακότερη καταιγίδα που έχω δει στην ζωή μου. Βροχή τόση που να μην βλέπεις απέναντι τον δρόμο, για τις εκρήξεις προανέφερα και χαλαρά οι αστραπές πέφτανε τόσο κοντά που ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα χτυπήσουν το δέντρο που είναι απέναντι από το σπίτι μου. Φοβερή εμπειρία, έβαλα Camel δυνατά (ποιον να ενοχλήσουν άλλωστε, υπήρχαν χειρότεροι θόρυβοι στην ατμόσφαιρα), άναψα και την αργιλάρα μου και έπεσα κατά τις 3 για ύπνο ευτυχισμένος.
Γαμιέσαι άσχημα όμως κωλόφαρδε...Quote:
Originally Posted by Shadowking
Σε ποιά πόλη είσαι?
πάντως παρόμοια ώρα έγινε της πόρνης στη Θεσσαλονίκη!
Βόλο, δυστυχώς :P Ναι, ήταν εξωπραγματικό. Και τώρα που το θυμήθηκα, είδα και υγρό όνειρο με την Kate μετά :P
Και Ξάνθη το ίδιο μανάρια μου.. όλο φωτιζόταν ο κατάμαυρος ουρανός, την ώρα που άπλωνα το πλυντήριο που μόλις είχε βγει...
Γιατι κύριε Shadowking δε μας αρέσει ο Βόλος?Μια χαρα είναι...! :twisted:
xerei kaneis p mporw na brw ypotitlous (agglikous) gia ta teleutaia episodeia one piece(anime einai) ??
Ναι, anime.
Ρε κέρας, ο Σώτος τι κάνει? Καλά είναι?Quote:
Originally Posted by distortionofperception
Μιλήσαμε πριν 4-5 μέρες! Εκέινη την 'ωρα έβγαινε απο την πύλη να πάει για μπάνιο στο Λουτράκι! Γαμώ λέει περνάει.. Λείπουν αλκοόλ και γυναίκες λέει. Μα του λέω αυτο δεν ειναι παράδεισος, αυτο είναι μαλακία... Ναι λέει αλλά όλα τα υπόλοιπα ειναι γαμώ.... Με τα πολλά είναι μια χαρα και περιμένει και καμια μετάθεση σιγα σιγά. Ε θα κάτσει λέει κανα μήνα εκεί που θα πάει και μετα συνορα :P Δηλαδή εκει που ήταν και πρίν :P Θα φροντισουμε να μην παρουμε πτυχίο. :D
Χαιρετίσματα να του δώσεις.
...Και που λέτε, έχω μια πελώωωωωωρια λαχτάρα να σας γλύφσω τις αμασχάλες. Ακόμη και αν δεν τις κσυρίζετε. Απλά, παρακαλείστε, όσοι πιάνετε απο εκει κάτω αυτή την μάκα απο το ντεόντοραντ που μοιάζει με άσπρα γρομπαλάκια όταν την τρίβετε, να πλύνετε τις μασχάλες σας, γιατί δεν θα τις γλύφσω. Οκ?
Σιχαμα
αρκετα ωστε την ιδια μερα να σκισω και φρυδι και να φαινεται απο μακρια ωσαν πιρσινγκ!ευτυχως σημερα ποναει λιγοτερο,μετα την ακτινογραφια θα δειξειQuote:
Originally Posted by Atheist
Kontan ksanacheck pms!