ANTE K GAMHSOY RE SIXAMENE PIA
ANTE GAMHSOY
A NTE GA MH SOY
Printable View
ANTE K GAMHSOY RE SIXAMENE PIA
ANTE GAMHSOY
A NTE GA MH SOY
γελαω.
pethane o moustakas? oxi re pousti mou.rip
Πέθανε????
μαλακία.
Δε μου λέτε, ξέρετε κανα site που να του δίνεις ημερομηνία και μέρος φυσικά και να σου λέει τι καιρό παίζει να κάνει???
Αλλά όχι σε βάθος 1 ημερών.. παραπάνω.. ας πούμε 2 μήνες..
Το ξέρω ειναι ακυρο....
Λέω μήπως..
Για δοκίμασε εδώ:
www.nifada.com
Έχει διάφορες μαλακιούλες.
εχεχεχε, εχει γαμάτο στήσιμο το αποπάνω post. Πέθανε; Μαλακία ρε! και που λέτε τώρα για τον καιρό... :P anyway, για τον καιρό τώρα.
Αξιόπιστες προβλέψεις σε βάθος 2 μηνών είναι σχετικά απίθανο να γίνουν. Ειδικά ξέρω γω να προβλέψεις από τώρα τι καιρό θα κάνει ακριβώς στις 5 Αυγούστου ξέρω γω, δεν παίζει με τίποτα. Τώρα, για ελληνικές τοποθεσίες το καλύτερο είναι το www.meteo.gr (πρώην www.forecasts.gr) το οποίο δίνει αξιόπιστες προβλέψεις για 4-6 μέρες. Επίσης παίζει και το weather underground ( www.wutherground.com) και το accuweather ( www.accuweather.com) τα οποία δίνουν και 15θήμερα, αλλα αν βγουν να μου γράψεις. Τώρα για... 2μηνα παρακολούθα τα πουλιά καλύτερα ή ρώτα τον candiru να σου πει τι λέει το ζωντανό νερό :P
η μέγιστη πρόβλεψη που μπορεί να γίνει είναι μέχρι 2 εβδομάδες, αλλά με αρκετή απόκλιση! το πιο αξιόπιστο έιναι μέχρι 5-6μέρες!
http://weather.cnn.com/weather/forecast ... cCode=LGTS
εδώ κοίτα, το έχω φιξρισμένο για θεσσαλονίκη, αλλά έχει επιλογές για κάθε μέρος του κόσμου που το επιλέγεις, έχει και κινούμενη δορυφορική των βαρομετρικών και των νεφών.
Πέφτει συχνά έξω, όμως για 1-2 μέρες καό είναι. Συμβουλέψου και τα μερομήνια :P
Ο Shadowking στο μάτι με έχει! :P
Θενξ παιδιά για τις πληροφορίες και ελπίζουμε η βροχή να μην επισκεφτει το Metal Healing! :P :P :P :P
ναι οντως και εμεις το ελπιζουμεQuote:
Originally Posted by distortionofperception
συνεντευξη κωστα πασαρη στην ανιτα πανια(!?!?!?!) αυριο το βραδυ στον αθεατο κοσμο
Oo
http://sodafinder.com/
Άκυρο site για άκυρους τύπους..
Ψάχνεις για -hard to find- αναψυκτικο?
Μπορουν να στο στείλουν...
Το σοκ ειναι στο πλήθος τους....
variemai kai exw sxoli stis 8 kai den me pairnei o ipnos.