Μα για καρκίνο έμαθα εγώ... :|
Printable View
Μα για καρκίνο έμαθα εγώ... :|
εγώ πάλι άκουσα καρδιακή ανακοπή! ζμπούτσαμ κιόλας.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=253
Nai gia emfragma fenete....Krima re pousti.Terastios i8opios...
R.i.p. opws kai na xei... :cry:
Παει κι αυτος. Ενας ενας την κανουν.
Ισως περασα ενα μαθημα σημερα. Τι μαλακας. Απο ασκησεις εβαλε ψιλοευκολες που ομως δεν τις ειχε ξαναβαλει και ο καριολοπουστας εβαλε δυο θεωριες οτι ναναι. Ακου περιγραψε τη μεθοδο κατασκευης ραδιοισοτοπικων γεννητριων τεχνητιου 99. Ε αντε γαμησου μια κωλοσημειωση σε μια σελιδουλα. Και μετα να γραψεις για τους χωρους διαμερισης ασβεστιου και στροντιου στο ανθρωπινο σωμα. Πουστη.
χαχαχα μολις πινω ενα φυσικο χυμο πορτοκαλι και ζαλιζομαι απ την ωρα που ηπια τις πρωτες γουλιες μεχρι τωρα 6-7 λεπτα μετα. Αυτη τη στιγμη κιολας, αν δεν ειναι ιδεα μου το κεφαλι μου παει γυρω γυρω ολοι.
Συμπτωση? Δεν εχω ιδεα παντως παω περα δωθε.
Που διαμερίζονται;
η ειμαι πολυ κομματια αυτη τη στιγμη η το ποστ σου δε βγαζει νοημα.
Το πρωτο σημαινει. Σε ρωτησε που διαμεριζονται οι μαλακιες που ηπιες. Εκτος κι αν ρωταει για το ασβεστιο και το στροντιο, οποτε η απαντηση ειναι ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ. :D
Πολύ κρίμα ρε σεις για Μουστάκα. Ηθοποιάρα. Κ δεν ήταν κ πολύ μεγάλος. RIP :(.
Quote:
Originally Posted by GuardianOfIvorytower
Λοιπόν γαμώ το σπίτι ε.
Είναι εδώ από κάτω από το σπίτι ένα συνεργείο περιποίησης κήπων, ή όπως αλλιώς λέγεται, και ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ μου έχει πάρει τα αυτιά.
Κουρεύουν το γρασίδι, κλαδεύουν τα δέντρα, δεν έχω ιδέα τι κάνουν, αλλά έχουν τα μηχανήματα και ΒΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ, ΒΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ, δεν έχουν σταματήσει.
Εκτός του ότι δεν μπορώ να διαβάσω σαν άνθρωπος, δεν μπορώ να ακούσω και μουσική σε φυσιολογικά επίπεδα. :evil: :evil:
RIP για το Μουστάκα.
εντάξει, rip, όμως και αυτός και ο ψάλτης έχουν παίξει σε άπειρες τελέιως για το πέος φτηνιάρικες ταινίες στα 80ς με αυτοσχεδιαζόμενα σενάρια του κώλου και προχειρα του ποδιού γυρίσματα.
και άλλοι μεγάλοι ηθοποιοί ξέπεσαν τότε έτσι, όμως αυτοί οι δυο είναι το σήμα κατατεθέν αυτών των σκουπιδιών.
sygnwmh alla afth thn fora den tha kraththw... :moutza: .
o anthrwpos pethane re mlk ELEOS ti kathesai kai aradiazeis. den eipame oti ektimoume to ipokritiko tou talento i tis epiloges sthn zwh tou, alla eleos, den exei oute 10 wres pou efyge kai esy kaneis ektimhsh tou ergou tou.
kai as einai alitheia afta pou les... pali :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:
estw kai gia to timing.
το να μοιρολατρούμε μόνο δεν ξέρω τι νόημα έχει, πέρα από μύχιες ποικίλες προκαταλήψεις για τον θάνατο εν γένει.
για μένα το καλύτερο είναι μια συνολική αποτίμηση της προσφοράς του, και μάλλον το τάιμινγκ είναι και το σωστό μια και δεν νομίζω να ανοιχτεί σχετικό τόπικ όταν, ξερω γω, σαραντίσει κει μετά.