αυτό το μπλουζάκι με ψήνει πάντως
Printable View
αυτό το μπλουζάκι με ψήνει πάντως
Νομιζω υπερβαλλετε τραγικα οταν λετε οτι ηταν απο μετριο εως κακο το επεισοδιο. Ειχε κλιμακωση σε πολλα επιπεδα.
Κι εγω περιμενα να δω "περισσοτερα" αλλα δεν χαλαστηκα κι απο αυτα που ειδα.
γέλασα πολύ
Spoiler
προσωπικά ήταν καλή αποζημίωση αυτό το επ, για μια κάπως μετριότερη σαιζόν σχετικά με τις προηγούμενες
Ναι, αυτό είναι το "πάει ακόμα πιο μακρυά". Καθόλου απίθανο να είναι το επόμενο βήμα εξέλιξης.
Γενικά μια χαρά ήταν το επεισόδιο, αλλά αν είχε κανά μισαωράκι ακόμα, θα ήταν καλύτερο.
Kala gtp htane, alla to perimena akoma xeirotero opote htan euxaristh ekplh3h.
Genikws oso paei xeirotereuei h seira. Toulaxisto de blepoume ka8e fora 30 lepta episodeio 10 lepta pointless sex scenes. Kati ein ki auto. Prepei kati na ginei omws giati skhno8etika exei pesei para poly.
Να σου πω απο το χάλι της τελευταίας σεζόν προτιμω τα pointless sex scenes.
Ναι ρε τι κατάντια είναι αυτή, δε θυμάμαι καν από πότε έχουμε να δούμε βυζί. Δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω στον 5ο κύκλο.
Για μένα άνετα η καλύτερη σεζόν της σειράς (+ καλύτερο φινάλε), κάθε σεζόν νομίζω βελτιώνεται. Φέτος εκτός των άλλων κατάφεραν για πρώτη φορά τόσο αποτελεσματικά να έχουν κάποια συνεχή ροή τα επεισόδια και κοινά θέματα χωρίς να φαίνονται σαν σκηνές που μπήκαν μαζί με τυχαίο τρόπο. Και δεν έχει να κάνει τόσο με το στόρυ αυτό καθαυτό όσο με τον τρόπο που το δίνουν: ας πούμε η 3η σεζόν παίζει να 'χει περισσότερο υλικό, αλλά είχες 8 σκηνές Theon-Ramsay που μετά την δεύτερη ήταν βαρετές, άλλες τόσες σκηνές Robb και Bran που το ίδιο κλπ. Φέτος αντίθετα στα stories που ήταν κάπως βαρετά αφιερώθηκε λιγότερη ώρα και τα έδεναν στη διάρκεια του επεισοδίου με σαφώς πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Όταν το καταφέρνουν αυτό ενώ παράλληλα πρέπει να αυξήσουν τους χαρακτήρες και να μην εξαφανίσουν εντελώς την Dany πχ, είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Γι'αυτό ενώ πέρυσι υπήρχαν αρκετά, φέτος φίλλερς να πω την αλήθεια δεν είδα, πρόχειρα θα έλεγα μόνο τη σκηνή με αδερφή Theon σαν κακό filler και τίποτα άλλο (εκτός αν εννοείτε filler = δεν υπάρχει στο βιβλίο, οπότε λολ).
παντως τον βιασμο μπροστα στο νεκρο της παιδι την πειραξε πολυ την Σενσει απο τι φανηκε και δεν την "εφτιαξε καθολου" . :/
Σίγουρα δεν το λες βιασμο αυτό.
Επίσημα αγαπημένη μου σεζόν ως τώρα με χειρότερη για μένα ως τώρα την 3η. Έχω την εντύπωση ότι χωρούσε σε μία σεζόν το βιβλίο και θα έσταζε κάουλα ξερωγω.
η σκηνοθεσια εχει πεσει λενε :touched:
Spoiler
Πιο πολυ για φωτογραφια μου κανει η πικ
ισχυει, αν και το "η σκηνοθεσία εχει πεσει" ουτε εγω το καταλαβα.... :p
Spoiler