Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Printable View
Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
κανονικα το καλοκαιρι ξεκιναει 21 Ιουνιου με την θερινη ισημεριαQuote:
Originally Posted by Marillion
/me geek
καλο μηνα οπως κεναχει!
[quote=geologiko_karoto]κανονικα το καλοκαιρι ξεκιναει 21 Ιουνιου με την θερινη ισημεριαQuote:
Originally Posted by Marillion
/me geek
καλο μηνα οπως κεναχει![/quote:3euw53qy]
ΦΤΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!
Με έχουν καλέσει στο Σχιστό Λαγκάδι (Rivendell) για την γιορτή του καλοκαιριού!!!~ (Αυτό είναι απο το βιβλίο Χόμπιτ, για να μαθαίνετε)
σφσαδφασδφασδ
erwthsh mias ka variemai na pairnw thl twra. an thelw na gyrisw apo athens sthn salonica kata tis 3,4 to prwi paizei kana treno? h kana meso re leofwreio, kati.
thanx
Bargiemai AFORHTA! ELEEINA!
ισχυει οτι δεν μπορεις να γινεις αιμοδοτης εαν εχεις ταττου; αν ναι, τοτε πρεπει να γινουν οι αναλογες εξετασεις πριν, και τι να κουβαλας το χαρτι/α με τα αποτελεσματα μαζι σου;
πειτε λιγο
ti tattoo exeis k se poio simeio?
μια νταλικα στο δεξι μπρατσο
6 μηνες αφου εχεις κανει τατου μπορεις να δωσεις αιμαQuote:
Originally Posted by Milton
συνήθως γίνονται επί τόπου αιματολογικές μόλις δούνε το "ναι" στο ερωτηματολόγιο και αν δν βγουν άμεσα τα αποτελέσματα (του στυλ δημόσιο ελλάδα) σε ειδοποιούν όταν επιβεβαιώσουν ότι είσαι καθαρή.
ε μισο τωρα,τι απο τα δυο που μολις γραφτηκαν ισχυει;
ανγκραφαν, δλδ εαν παω μετα απο 6 μηνες δεν θα χρειαστει να κανω εξετασεις;
αθεηστ, να περιμενω δλδ οτι θα μου τις κανουν αυτοι εκει, τις αιματολογικες;
και μια χαζη ερωτηση, δεν πιστευω να υπαρχει καμια μυστηρια αναλογια στο ποσα εχεις ξερωγω;
αν δεν κανω λαθος η ερωτηση στο ερωτηματολογιο λεει αν εχεις κανει τατου το τελευταιο εξαμηνο
αυτό που λέει ο αποπάνος. σου λέει ρε παιδί μου "έχεις γαμηθεί με αράπη ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ;" μετά "έχεις κάνει χρήση ενδοφλέβιων ναρκωτικών ποτέ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ;" "έχεις κοπεί με σκουριασμένο σίδερο ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ" και αντίστοιχα, τατού εξάμηνο ή χρόνο, δε θυμάμαι. αν είσαι μέσα, στις κάνουν τσάμπα επιτόπου. τουλάχιστον έτσι είχανε κάνει σε μένα που τους είπα ψέμματα πως παίζει να έχω αναιμία για να τσεκάρω τιμές. =p
χμμμμοκ. ανγκραφαν εσυ ελλαδα τσεκαρες πως δουλευει το συστημα ή αγγλια;
ελλάδα, τα έμαθα καλά τα κόλπα της αιμοδοσίας οταν ημουν στο στρατο