29/5 χωρίσαμε και σε ένα μήνα και μια βδομάδα περίπου θα κλείναμε 5 χρόνια σχέσης..Quote:
Originally Posted by Atheist
Ναι, 30/5 κλείνουν 3 χρόνια από τον θάνατο του φίλου μου..
Τέσπα..
Printable View
29/5 χωρίσαμε και σε ένα μήνα και μια βδομάδα περίπου θα κλείναμε 5 χρόνια σχέσης..Quote:
Originally Posted by Atheist
Ναι, 30/5 κλείνουν 3 χρόνια από τον θάνατο του φίλου μου..
Τέσπα..
μλκ νόμιζα ότι ήταν λογκζ.
έλα μη κολλάς ρε μλκ, θυμίσου πόσων χρονών είσαι και πόσο κάνει το αγαπημένο σου ξύδι και πόσες μαλακίες λες με τους κολλητούς σου και πως όλα τα άλλα πράγματα έχουν μείνει. και ακόμα και τώρα που το παλικάρι και η κοπελιά την έκανε, και ακόμα και όταν ξεχαστούν (η 2η έστω) όλα τα άλλα καλά θα μείνουν.
μη μείνεις ανάπηρος μόνο γτ θα ξεμείνω από επιχειρήματα.
kantirou bgainei sthn tv reality me epa8lo ena nefro.eidhseis de vlepeis?
άντε να βγει και κανένα με δωρεάν ταξίδι για εγχείρηση αφαίρεσης καρκινικού όγκου και χημειοθεραπείας στο μεμόριαλ.Quote:
Originally Posted by MeLinDa
Αυτοί είναι ανθρωπιστές ρε μλκ, τι γιατροί του κόσμου και ερυθρός σταυρός
γιατί τα βλέπω όλα κομμοδινί;
Τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης και πρόληψης αυτοκτονιών:
http://www.actclick.com/site/articlePag ... e_403.aspx
http://www.phoni.gr/faq.html
Quote:
There's nothing more American than marijuana and masturbation, and when you combine the two, well, that's Zen.
παρακαλειται ο χρηστης μαριλιον να καταληξει σε ενα αβαταρ ή μια σιγκ
ειναι ιδεα μου ή το site εχει ψιλοτιλταρει?
τρωει τρελα κολληματα.
χοντρα,απο το απογευμα
Καλημέρα!~
Με έχει πεθάνει η μέση μου γαμώ την μπουτάνα μου γαμώ.
mpania sti thalassa. tha sou elega na kopseis kai ta pushups alla mallon de kaneis e?Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
xeforapid an exeis flegmoni sti mesi
Η ιστορία πάει ώς εξής:
Καλοκαίρι 2004, πάμε διακοπές με φίλους, Κυψέλη με σακίδια και τέτοια, και ξεκινάμε να κατεβούμε τις σκάλες, όπου πεύτω και σκάω με τον κώλο και χτυπάω την ουρά. Δεν με πόνεσε πολύ εκείνη την στιγμή, και συνεχίσαμε. Μετά απο 3 βδομάδες περίπου, έμεινα 1 μήνα στην Λάρισα, μέσα στην υγρασία κι έτσι, σε ένα ξενοδοχείο δίπλα στον Πηνειό, και μου έκανε φλεγμονήηηηηηη.... Ε, πέρασε σε κάποια φάση αυτό, αλλά τώρα, μιάμιση βδομάδα συνέχεια βροχή, με ξανάπιασε μετά απο 3 χρόνια γαμώ την μανούλα του γαμώ.
ara se peirazei ugrasia kai kruo.flegmonoi theleiantiflegmonodi.pigaine se kana giatro. a, kai xreiazesai polla mpania. polla.alla katse na zestanei ligo i thalassa allios tha sou kanei kakoQuote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Άκουσε κανείς για κάποιο υγρό φακών επαφής, το οποίο κάνει κακό στα μάτια σύμφωνα με έρευνες :?:
Ξέρει κανείς ποιο και τι?
edit. οκ, το βρήκα.
Πω, μαλακία. Τόσα χρόνια αυτό χρησιμοποιούσα. :|