ayto den kanei?
http://traktor-dj-studio.softonic.de/
Printable View
ayto den kanei?
http://traktor-dj-studio.softonic.de/
γτ ειναι τοσο μικρο
Υπάρχει κανένα αντίστοιχο του White Pages που να μπορείς να βρεις σε ποιον ανήκει αριθμός κινητού;
παιρνεις τηλ στην εταιρεια κ ρωτας
παιρνεις τον αριθμό και ρωτας
nop δεν ισχύει αυτό, δε στο λένε έτσι.Quote:
Originally Posted by Atheist
για να μάθεις έχει τεράστια διαδικασία, εισαγγελικές παρεμβάσεις και τέτοια.
Quote:
αγαπημένη δίδα βαης.
πλεόν τα κινητά είναι σε τηλεφωνικό κατάλογο κτλ κτλ. αν κάποιος ήθελε (νομίζω τέλη του 05 έπαιξε η φάση;) να μην συμπεριλαμβάνεται σε αυτά, έπρεπε να πάρει τηλ για να το ζητήσει. πρόσεξε, όχι να πάρει τηλ για να ζητήσει να μπει στον κατάλογο, να ζητήσει να ΜΗΝ μπει.
τώρα αν ο τύπος έχει καρτοκινητό της κιου και τα τέτοια, δν ξέρω τι γίνεται, πάντως έχω βρει κόζμο έτσι.
Να πα να γαμηθούνε. Μαλάκες.
σιγα μη βαλω το καρτοκινητο μου σε καταλογο ρε αθειστ,για λογαριασμοτετοια,παιζει ,δε το χω ψαξει
αλλα αμα παρω εγω απο το περιπτερο μια what's up με ποια μαγικη δυναμη θα βρουν ποιος ειμαι;
εδιτ,τωρα ειδα το εδιτ :P
weird γιατί διαβάζω στο site της vodafone το εξής:Quote:
2. Μπορώ μέσω αριθμού κινητού να βρω στοιχεία συνδρομητή σας;
Όλα τα νούμερα της Vodafone είναι απόρρητα μέχρι να ζητήσει ο εκάστοτε συνδρομητής με αίτησή του να καταγραφεί στον επίσημο κατάλογο της Vodafone. Ως Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Vodafone δεν έχουμε την τεχνική ευχέρεια μέσω αριθμού να βρούμε που ανήκει κάποιο νούμερο.
μπορεί να μην το έχουν ανανεώσει βέβαια, ντανο.
εντιτ: ωστόσο έχω την αίσθηση ότι γίνεται το αντίθετο, να πεις το όνομα και να σου δώσουν κινητό. τεσπα.
Α εμένα στο 11888 μου είπαν πως δε γίνεται να τους πω νούμερο να μου πουν όνομα
Quote:
Originally Posted by Weiss
Αυτό το ποστ δεν υπήρχε καθώς πόσταρα ρε μουντρούχο
Η αλήθεια είναι πως όσες φορές έχω πάρει τηλ, έκανα όντως αυτό που λέει η βάης, ζητούσα όνομα για να μου βρουν τηλ. κ όχι το αντίστροφο.
βέβαια μου φαίνεται λίγο ηλίθιο να επιτρέπουν αυτό κ να κολλάνε στο ανάποδο.