oute ego vlepo proodo stin gamokinonia...ta alvanakia kopanane ta pedia tis ilikias tous ekso apo to net kafe gia na tous paroune ta lefta kai na peksoun counter strike!!!
ELEOS REEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
oute ego vlepo proodo stin gamokinonia...ta alvanakia kopanane ta pedia tis ilikias tous ekso apo to net kafe gia na tous paroune ta lefta kai na peksoun counter strike!!!
ELEOS REEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
Πουτάνα κοινωνία :)
Πούστη Mitsmann είσαι μεγάλο καθίκι και γαμιέσαι ασύστολα...
Ο ΚΒΕΛΝΤ ΞΥΡΙΣΕ ΜΟΥΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΖΟΒΕΝΝΙΚΟ ΜΟΥΣΑΚΙ
Ο ΚΒΕΛΝΤ ΕΓΙΝΕ BON JOVENNOS.
ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΤΕΡΓΚΡΑΟΥΝΤ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΚΛΑΜΠ. ΜΠΥΡΕΣ. ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ. ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΒΕΛΝΤ. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
Επισης επρεπε να δειτε τι εγινε στο Τζασμιν την Τεταρτη οταν ο Σαικ(ς??)οτρον αποφασισε να παιξει τον Υμνο Κουεστιον οφ Χεβεν.
Ενα ολοκληρο κλαμπ στραφηκε στον φανμπου Κβελντ περιμενοντας τον να τον δει να αφοσιωνεται απολυτα στο τραγουδισμα του αγαπημενου του επους.
Καριολη Κβελντ λασπερη πουτανα του ελεους σου παραβιαζω την πισω κλειδαροτρυπα.Quote:
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Συγγνωμη λατρεια μου δεν ηθελα να ειμαι σκληρος απεναντι σου. Σ αγαπω.
Χαφιέ Mitsmann θα πεθάνεις νύχτα και το τελευταίο πράγμα που θα ακούσεις είναι το feedback από την κιθάρα των Natas...
:oops:Quote:
Και για το surreal της υπόθεσηςQuote:
Χαφιέ Mitsmann θα πεθάνεις νύχτα και το τελευταίο πράγμα που θα ακούσεις είναι το feedback από την κιθάρα των Natas...
[14:09:58] <Darkling> ta opoia pswmakia tha poylioyntai
[14:10:01] <Darkling> san zesta pswmakia
Σπιουνε Αρτεμοματσακη Κβελντ θα σε βρει κρυο το πρωι με εξαρθρωση της εσω μηνισκικης κοιλοτητας του παχεος αρτηριακου μυελου της ποδοκνημικης τραχειας.Quote:
mialeme gia sizitisi ipsilou epipedou!!!! :D :D
Ρε δε φτάνει που βιάζεις τη μουσική και το γούστο κάθε φυσιολογικού ατόμου όταν αναφέρεις τι περιέχει η συλλογή των cd σου, τώρα αποφάσισες να ξεκινήσεις και πόλεμο ενάντια στην ελληνική γλώσσα? Δε θα τολμήσεις να εμφανίσεις την φάτσα σου στο An το βράδυ? Θα νιώσεις την καυτή (c) by trou epik metal gouoriors μπλακμεταλλική οργή μου... Θα σε περιμένω στο Κάραβελ φιλαράκι... Φέρε και τη μπαρέα σου...Quote:
(Διάλειμμα για φαγητό και διαφημίσεις)
pinao kai ego re gamoto!!! :(
Quote:
Μιλαει ο Μοντερατορας του Νον Μεταλ που εχει για μπαρεα τον μοντερατορα του Μεταλ και τον Οπαδο των Ισις.
Θα ερθω το βραδυ στο Ιφ Κλαμπ και θα μετανιωσετε ολοι οσο το καυτο ατσαλι μου θα διαπερνα τα σωθικα σας και δικασες θα παιζουν στο μπακγκραουντ.. Θα νιωσετε την οργη και την κλαγγη του σπαθιου μου πανω στα θρυματτισμενα σας κοκκαλα οσο οι ποροι του δερματος θα ασφυκτιουν απο το πηγμενο αιμα που θα καλυπτει το εμβαδον του θωρακα σας και η πνευμονικη κοιλοτητα θα κοχλαζει απο υγρα και αιμα τα οποια θα σας προκαλουν πιο γρηγορα ασφυξια παρα θανατο απο αιμορραγια, οσο το τσεκουρι μου θα σας παιρνει το κεφαλι....
(αυτο ηταν δειγμα Μανογουωρ μητς (και οχι μιτς) Καρκαςς στιχων.....)
Μικρέ, ανίδεε και παραστρατημένε αναιλέιτορ φαν... Το βράδυ, αφού ξεμπερδέψουμε μαζί σου θα σπαρταράς όπως το ψάρι που τρώω τώρα όταν το είχαν βγάλει από τη θάλασσα... Θα ζητάς έλεος και απλά θα γελάμε μαζί σου... Ετοίμασου... Η ώρα της κρίσεως πλησιάζει...
exoun agriepsei ta pragmata
hello :)
:)
o pio eygenikos... :pink:
kalhmera
ξερετε τι θα πω τώρα ε?Quote:
ποστ πικς. όυτε πλζ ούτε τηχ. ποστ πιξ νάου!
Εχουμε ντοκουμεντα. Θα τα ποσταρουμε ισως αυριο, ισως αποψε.
Αναμεινατε.
:shock: :(Quote:
Originally Posted by Kingdom Gone
Kalhmeraaaaaaaaaaaaa... einai 8:17, diabaza mexri twra thn rompa tou er, kai paw gia upno... :yawn: Mereeeeeeeees.....
miaou
kalhmeres
eimai ill
:rsad: :teddy:
perastika
euxaristw :cry:
Η αλλαγή του καιρού γάμησε και μένα.
Τέσπα, ρόττινγκ κράιστ και ρέιβενκαλτ απόψε και θανωραία.
kalhmera =)
Mία από τα ίδια... κλασικά για εμένα... :|Quote:
Originally Posted by Meyaleleth
Καλησπέρα 8)
περαστικά σας λοιπόν http://www5.domaindlx.com/kijutsu/im...s/petting0.gifQuote:
Originally Posted by Lethargica
thanx http://www5.domaindlx.com/kijutsu/im...s/cough000.gif
ps. αυτό δεν είναι *πατ πατ* ε;; :?
exw akoma hangover apo ta piwmata tou savvatokiriakou.teleiwmos.
Είναι πατ πατ. Το σωστό. Όχι αυτό με τα σκυλιά
ka8arisa to dwmatio mou(epitelous)
ouf!
ακόμα κυριακή είναιQuote:
Originally Posted by ConJoined Thighs