την τελευταια βδομαδα πιανω μονο τα αρχιδια μου...
Printable View
την τελευταια βδομαδα πιανω μονο τα αρχιδια μου...
η τριαδα μιτς. ακολουθηστε με μαζι στην αβυσσο.
α) Αστον βιλα - Μπολτον. Ασος. Θα το παρουμε παιξει δε παιξει το αγαπημενο (σας) κριαρι, ο Κριαριου (λοιπον αυτο το σκεφτηκα τωρα μου δινω κουντος και μπαινω σαν Darkling να με πινκαρω κιολα). Ποια Μπολτον και τα σχετικα. Φρουριο Βιλα. Και το οτι ο Ουγιε δεν εχει αναλαβει ακομα στον παγκο καλο ειναι για τον ασο.
β) Βολφσμπουργκ - Αννοβερο. Ασος. Η Βολφσμπουργκ ειναι σύσκατα (σικ) παραπαιει, γελαει ο κοσμακης. το Αννοβερο στεκεται καλα. Τοπικο Ντερμπυ, τελευταια ευκαιρια για ολους στο Λυκογηπεδο πριν αρχισουν τα οργανα. Θα το παρουμε.
γ) Ολνταμ - Μπορνμουθ. Οβερ. η Ολνταμ σκοραρει μεσα στην εδρα της, η Μπορνμουθ ειναι νεοφωτιστη αλλα στις θεσεις των μπαραζ (!), σκοραρει γενικα και αδιακριτα, αγχος δεν εχει, η μερα φευγει και το οβερ ερχεται. Δε το πολυπροτεινουν οι ειδημονες (..) αλλα δε μασησα. ειναι καθαρα προβλεψη μιτς. (Inb4 0-0)
ειχα καιρο να παιξω.3 ευρω σε αυτο :
18/9/2010 11:36 πμ Παρολί στοίχημα
Έξετερ - Πιτέρμπορο (1 X 2) Πιτέρμπορο
Μπρέντφορντ - Χάρτλπουλ (1 X 2) Μπρέντφορντ
Μίλτον Κέινς Ντονς - Ρότσντεϊλ (1 X 2) Ρότσντεϊλ
αποδοση 14.85 μπιγουιν.κομ
αν δεν βγει θα φταιει αυτος
http://img201.imageshack.us/img201/9825/avraico.gif
τα ψιλολεγε και ο Μπιλαρας αυτα.
εγω που ΜΕΛΕΤΩ την Ληγκ ενα λεω οτι θα χασετε ολοι σας την Ροτσντεηλ, επειδη πηγε κι εβγαλε ενα 7.00 αποδοση διπλο στην (παραπαιουσα) Σαουθαμπτον, το βρηκαμε ολοι τωρα και παιζουμε την Ροτσντεηλ διπλο.
το απεφυγα.
τα αλλα 2 ειναι πιθανα.
Λαρισα Ηρακλης Χ
Νταγκεναμ 1
Αλοα 1
Στουτγκαρδη 1 λέμε δω.
γκολαρα Ασλευ Γιανγκ 1-0 βιλλα.
παμε.
γμστ ολα χ
δεν ελπιζω σε πολλα απογοητευμενος απ τον τζαμπα κουβα ψες, αλλα αποφασισα να.
α) Λα Κορουνια - Χεταφε ασος. Δε θα ασχολιομουν αλλα τα επιμερους στοιχεια δειχνουν οτι μπορει να βγει και γω λεω να παιξω οτι εκτιμησα τσακ μπαμ οτι θα ρθει και οτι γινει. η Χεταφε επαιξε μεχρι το 90' την Πεμπτη για να γυρισει το ματς με την Οντενσε, η Λα Κορουνια εχει δυο 0-0 στα 2 πρωτα ματς, ξεκουραστη ειναι, εντος εδρας παιζει, 2,20 δινει ο ασος, το θεωρω ωραιοτατο. ερθει-δεν ερθει.
β) Μπραν - Ροζενμποργκ οβερ. Αν δεν ερθει αυτο οβερ, να το γυρισουμε στο πλεξιμο.
γ) Μποκα Τζουνιορς - Κολον Σαντα Φε ασος. Στο μυαλο μου ειναι ηδη να εχω πιασει τα 2 πρωτα και να αραζω στις 2μιση (αν το βρω κι απο στρημιν) το πρωι να το βλεπω. 1,65 ασος, αν ηταν καλυτερη γενικα η Μποκα, θα ειχε 1,30 αλλα εδω πιστευω οτι "ποια Κολον ρε" και επισης η Μποκα δειχνει να ανεβαινει ελαφρως. Δε γαμιεται.
αυτα.
με το καλο.
με το γάλα?
:touched:
Εγω δεχομαι συγχαρητηρια. Κερδισα 36 σεντς σημερα. Εσπασα ενα σερι 10 ημερων γεματο κουβα με σκατα!Αντε και αυριο μια καινουρια μερα ανατελλει...
το ματς ηταν μετριο, μετα η Κολον εκανε μια (1) φαση και προηγηθηκε 0-1, μετα μεσα σε 10 λεπτα το ματς ειχε γινει Παλερμο (ο παικτης ρε!) - Κολον 2-1 και μετα ενω κερδισαν πεναλτυ οι Μποκαιοι και λεω ωραια θα παω για υπνο, αυτος ο Ατομισταρας του ελεους αποφασισε να χασει αλλο ενα πεναλτυ στην καριερα του και να μη παω ακομα για υπνο.
ειμαστε στο 2-1.