αχαχαχα τωρα τι? μου εξηγεις τι επαιζε ο Μπλανκο? χαιρω πολυ επαιζε δεξι χαφ.
πιο αστειο και απ το να βαλουμε τον Ντιογο χαφ.
Printable View
μαλακία. η αεκ πάτησε 5 φορές σύνολο περιοχή κ πολλές λέω. όχι ότι δεν έπαιξε παθιασμένα στυλ καραϊσκάκη, αλλά φάνηκε ότι δεν μπορούσε. φάσεις για να το πάρουμε βγάλαμε, αλλά δεν παίξαμε κ φοβερά. κρίμα πάντως, πήγε χαμένη η ευκαιρία να διατηρήσουμε το +8. ο νιόπλιας δείχνει το σύνδρομου του βάτραχου με τις αλλαγές. ο καραγκούνης έπρεπε να βγει νωρίτερα imo κ να μπει ο χριστοδουλόπουλος (άσχετο αν κ αυτός δεν "βγήκε" τόσο). ο σαλπι είχε την ευκαιρία για άλλο 1 να το τελειώνει. ο ιβανσιτς θα μπορούσε να παίξει το ρόλο του παίκτη που αναφέρει ο οντόνιαν, αλλά ο καθηγητής προπονητικής τον έβγαλε άμπαλλο. τεσπα, πάμε γι'άλλα. ακόμη το πάνω χέρι έχουμε.
ΥΓ. είναι αστείο να συζητάτε τη διαιτησία. ίσως να μη βγήκαν αρκετές κάρτες, αλλά το ματς κρατήθηκε σε καλά επίπεδα, χωρίς πολύ σφύριγμα κ διακοπές.
όπως έχω πει όταν μιλάμε για διαιτησία με πιάνει μιζέρια.
Μιας και αναφέρθηκε το θέμα Σαριέγκι (και μόνο για την συγκεκριμένη φάση) είναι ξεκάθαρο για το τι μαλάκες έχουμε στα γήπεδα.
Ορισμός της κίτρινης για τον Σαριέγκι -->Δεύτερη κίτρινη και τσουπ έξω.
ΟΧΙ ΟΜΩΣ δεν το κάνει , και αφού θεωρεί ότι το φάουλ δεν είναι για κίτρινη γιατί είναι μάγκας και μπεσαλής , γιατί στο καπάκι δεν βγάζει δεύτερη κίτρινη στον Σκόκο που κλωτσάει την μπάλα από τα νεύρα του....
Είναι πάρα πολλά τα σημερινά , αλλά είναι και η μόνη μου αναφορά.
Εγώ κρατάω ότι εμφανιστήκαμε σαφώς ως χειρότερη ομάδα, αλλά με ψυχή για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Συμφωνώ με τους περισσότερους πράσινους (πασόκ π.χ) ότι αν κλειδώσεις τον Σισέ υπάρχει πρόβλημα. Αραμπατζής επιτέλους άρχισε να δείχνει καλά σημάδια , είχε και την τύχη με το μέρος του στο πλασέ του Σισέ , ενώ στην επιστροφή που διώχνει μετά ο Πίπης έδειξε κλάση.
Και τελειώνοντας , να σας υπενθυμίσω ότι η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να την ξεγράφετε έτσι αβίαστα.
μην συγκρίνει ανόμοια πράματα , ο Μπλάνκο και στα καλά του γύριζε πίσω να μαρκάρει , ο Ντιόγκο μια φορά ξεκίνησε να πάει πίσω και χάθηκε στον δρόμο.
Αλλά για πες μου , θεωρείς ότι δεν έπαιξε καλά σαν χαφ? ή απλά η λογική σου δεν το δέχεται , αυτό καθαρά για να ξέρω αν αξίζει να δω την συνέχεια .
ειναι τρομερα ατεχνος (δε σου λεω αμπαλος, γιατι δε τα λεω με εμπαθεια, ποδοσφαιρικα μιλαμε) για πλαγιο χαφ.
αυτα.
εχμ, δεν ειναι αυτος της αεκ ε.
χαχαχα
Ξέρουμε με τι θα ασχολούνται οι γαυροεφημερίδες και οι Γάτες από αύριο.
Να κάνουμε ένα πολλ να δούμε τι πιστεύει ο λαός του ΘΡΥΛΟΥ για Ερνέστο, τώρα που δε μας τα έχουν πρήξει οι εφημερίδες ακόμα ;
Πολυ μέτριο ματς.
το έβλεπα με φανατικούς αεκτζίδες και ήταν απόλαυση.
φωνες κακό και πανζουρλισμός σε κάθε πέσιμο σφύριγμα κτλ.
σύγκριση της πάραγκας του γα΄ρου με την τωρινή του Παναθηναικού κτλ.
Μέτριο ματς. έπρεπε να το πάρουμε. Αραπαντζής μεγάλη εμφάνιση.
και ο βυντρα σαριεγκι παίζει να έπρπε να πάνε αποδυτήρια με κάρτες.
αλλά αφού σφυρας που σφυράς σφύρα και ένα πέναλτυ να γελάσουμε.
με τα βαμμένα καρεκλάκια τι έγινε τελικά;