Re: PC & Games Offtopic thread
Άσε ρε, που θα ξοδέψεις 20 gb για ένα εντυπωσιακό hack 'n' slash. Τι λέετε ρε μαλάκες, ρε, τι λέτε. Θα πάμε στα γραφεία των εταιρειών παιχνιδιών και θα τους τραβήξουμε από τα meeting και τα pc τους. Θα περιπλανηθούμε σαν τον Elminister, και θα τους δείξουμε πόσο ωραία καίγονται τα CD τους στους φούρνους μικροκυμάτων.
(random rant inspired by Lost Bodies)
Ναι αλλά αν εξαιρέσεις τη μισή μπουκιά του Titan Quest, έχουμε 4 χρόνια να παίξουμε σωστό χακενσλας και δε μπαίζει, το κατεβάζω, θα λιώσω :P
Έρχεται το Diablo 3 τέκνον, μην απελπίζεσαι.
(το λέω κιόλας γιατί πχ Diablo 1 & 2 τα τελείωσα με ενδιαφέρον, αλλά Sacred πάνω από τρεις μέρες δεν άντεξα να παίξω. Προσωπικά αυτά.)
Όταν βγει το Ντιάμπλο μπορεί να είμαι αστρόσκονη.
sacred 2 isws to paiksw se kana lan.
Ligo pou to eida sth beta den marese idiaitera.
Auto to kairo exw LIWSEI me to kings bounty. Apisteuth paixnidara.
Kati se homm, real time, xwris base building kai polu pio rpg, me quests, skill trees, items klp
Kairo exw na paiksw paixnidi pou na mhn thelw na to kleisw meta apo 6+wres :p
Και μόνο που είπες homm κατεβαίνει. Ελπίζω να ξέρεις όμως ότι είναι βαριά κουβέντα αυτή και θες πολύ να ανταπεξέλθει το παιχνίδι σε αυτό.
Απαράδεκτο το βρήκα εγώ το king's bounty. Όπως μπήκε, μια μέρα μετά βγήκε.
Αν θέλετε rpg, κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και παίξ'τε κανά witcher.
Πρέπει να κάτσω να το τελειώσω κάποια στιγμή.
Quote:
Originally Posted by H.
Και μόνο που είπες homm κατεβαίνει. Ελπίζω να ξέρεις όμως ότι είναι βαριά κουβέντα αυτή και θες πολύ να ανταπεξέλθει το παιχνίδι σε αυτό.
Emena pantws marese kalutera apo homm5 (pou ok, den leei kai polla :p).
To mono arnhtiko einai oti den exei multiplayer, mallon epeidh einai real time, alla re gmt, kati tha mporousan na kanoun.
Ruthless eisai ampalos, an perimenes rpg typou witcher profanws den tha sarese.
Gia mas pou megalwsame me homm 2 + 3 einai apla teleio to kings bounty.
ps. gia rpgakia kai to mass effect akouw gamaei, akoma den exw aksiwthei na to kanw install omws :p
Το mass effect το τερμάτισα και είναι πολύ όμορφο αρκεί να ξεχάσεις ότι υπήρξε ποτέ το Knights Of The Old Republic γιατί είναι επικίνδυνα όμοιο.
Αυτό για το homm 5 δε μου άρεσε καθόλου και να ανακαλέσεις.
Τα HOMM δεν είναι RPG. Περισσότερο strategy είναι παρά RPG. Δηλαδή αν τα HOMM είναι RPG, τότε κάτι Spellforce είναι επίσης καθαρόαιμα RPG(που δεν είναι και είναι περισσότερο RPG από οποιοδήποτε HOMM).
To witcher παραμένει το καλύτερο RPG που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Πολύ ανώτερο από το Mass Effect imo, με πολύ ωραιότερο story(και λιγότερο προβλέψιμο), λιγότερο χύμα στο κύμα(aka Gears of War) μάχη, πολύ ωραιότερο building των skills του χαρακτήρα, ατσάλι και ασήμι, γενικά είναι πανέμορφο. Α ναι, και είναι μεγάλο, χωρίς επαναλαμβανόμενα quests(όπως ήταν όλα τα secondary quests του Mass Effect) και σε κάνει και ζεις στον κόσμο του, κάτι που σπάνια συμβαίνει πλέον.
To homm είναι turn based strategy, το witcher είναι rpg και η συζήτηση ξεκίνησε από το sacred που είναι hack n slash. Επόμενο παιχνίδι που πρέπει να αναμείξουμε είναι το pro μου φαίνεται.
Κι άλλο πρόβλημα >.>
Έκανα format σε vista και τώρα κατεβάζω με άθλιες ταχύτητες ( 40 κb ενώ πριν κατέβαζα με 400+)
ε δες αν ειναι απενεργοποιημενα τα firewall και κατι αλλες παπαριες που εχουν τα vista
διαφορετικα δε νομιζω να εχει σχεση
Firewall off και πάλι τίποτα, άλλο είναι το πρόβλημα.
Επίσης το speedtest.net μου γράφει το ίδιο που έγραφε και παλιά