edit double post, γαμώ το χριστό σου κάντηρε για να μην πάει χαμένο.
Printable View
edit double post, γαμώ το χριστό σου κάντηρε για να μην πάει χαμένο.
Edw einai h fash pou arxizoun ta gamwstayridia ki esy les kapoio asteio triths dhmotikou kai gelas kai meta postareis ena link pou kaneis de diavazei kai kaneis flame me ton katwrimo ki oloi zhsame gamata.Quote:
Originally Posted by Candiru
στο συνεδριο Γεωλογιας θα πας? :PQuote:
Originally Posted by Candiru
Ο τρόπος με τον οποίο τη λέτε στον Candiru θυμίζει τα καθαρά πολιτικοκοινωνικά αντι-αντιρατσιστικά επιχειρήματα του στυλ "ε βάλτους στο σπίτι τους αν είσαι τόσο ανθρωπιστής", τις βαριές αντικομμουνιστικές δηλώσεις όπως "σε είδαμε τι αριστερός είσαι βλάκα με τη μεζονέτα σου", και γενικά έναν ηλίθιο τρόπο κριτικής πάνω σε μία ιδεολογία/πολιτική αντίληψη με βάση ανύπαρκτους ηθικούς κανόνες, οι οποίοι μάλιστα το πιο λογικό θα ήταν να ίσχυαν γι αυτούς οι οποίοι είναι στο χώρο (τρανό παράδειγμα το να σε λέει ένας τυχαίος βλάκας ψευτοαριστερό).
Εγώ δε συμπαθώ την οικολογία, για να μην προλάβετε να πεταχτείτε να πείτε ότι υπερασπίζομαι τον Candiru επειδή έτσι μου καύλωσε, αλλά καλό θα τανε να ξέρατε ότι μια πολιτική αντίληψη δε αποσκοπεί στο να πετάει ψίχουλα από δω και από κει ώστε να κριθούν οι υποστηρικτές της στη θεία δίκη αλλά στο να πιέσει για ορισμένες διεκδικήσεις που θα έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο το οποίο και θα κατοχυρωθεί. Διαφορετικά υπάρχει και η UNICEF ξέρωγω.
και τα unisex για τους αμφιφυλόφιλους.
Μαρή κνιταρία, δε λέμε πως αν ο Καντίρου έριχνε λίγο νεράκι θα μεταμορφωνόταν σε κάτι σοβαρό. Του λέμε πως μένοντας άπραγος ενώ πίσω από την οθόνη του επαναστατεί, τον κάνει μερικές φορές πιο αστείο από ό,τι θα είναι οτιδήποτει και αν κάνει από δω και πέρα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις πως "φωνάζω μια ιδεολογία" και "υποστηρίζω μια ιδεολογία" (όσο ηλίθια και αν είναι αυτή) έχει διαφορά και όρια.Quote:
Originally Posted by stam and the witches
Επίσης, μπορεί όσο κράζουν τον καντιρού να είναι αργόσχολοι και βαρεμένοι και προκάτ, αυτοί όμως που λένε να μην τον κράζουμε για κανένα λόγο επειδή τον έχουμε ήδη κράξει αρκετά, είναι δέκα φορές χειρότεροι από μας.
Είχαμε ξανασυζητήσει αυτό το τελευταίο θαρρώ. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σας ενοχλεί το να επικροτείς ορισμένες πράξεις, ακόμα και αν δεν τις κάνεις.
Δεν είπα να μην τον κράζετε επειδή είναι καημένος και έχει ακούσει αρκετά ήδη, ήμαρτον. Είπα ότι τρώει κράξιμο με επιχειρήματα που είναι ψιλο-άλλα ντ'άλλα.
...Quote:
Originally Posted by stam and the witches
ό,τι είπε.Quote:
Originally Posted by carheart
Αναλύστε τότε.
εγώ λέω πως όλοι οι αλβανοι είναι φίλοι και αδέρφια μας. Αλλά αν η κόρη μου μου φέρει έναν για γαμπρο, θα τον σκοτώσω το μπάσταρδο και αυτην θα την πνίξω την πουτανα.
έγινα κατατοπιστική;
Πιο λαϊκιστικό και ακραίο επιχείρημα δε μπορούσες να βρεις. Κι εγώ λέω ότι δε γουστάρω το Σώντερς και ότι θα τον σκότωνα ο ίδιος αλλά με πρόλαβαν, πχ.
σορρυ, ποσταρω σαν αντρας, τι να κανουμε
Εγω δε ξέρω τι είδους δράση ως πασοκοοικολόγος του άλφάλφα χώρου έχει ο καντίρου -και στο μπούτσο μου- αλλά εδώ που τα λέμε ποιός 8α του την πει και ως τι;
Περιοριστείτε σε αυτά που πρέπει λοιπόν!
Ελπίζω να κατάλαβες ότι το πα για πλάκα :P