και είναι προτιμότερο να τα φυλακίζεις, όπως οι πουλοπιάστες τα ίδια λένε για τις καρδερίνες, ότι θα τις έτρωγε κανένα γεράκι στη φύση γιαυτό καλύτερα σε κλουβί :lol:
Printable View
και είναι προτιμότερο να τα φυλακίζεις, όπως οι πουλοπιάστες τα ίδια λένε για τις καρδερίνες, ότι θα τις έτρωγε κανένα γεράκι στη φύση γιαυτό καλύτερα σε κλουβί :lol:
Ε τότε το να "δε γαμιέται, τι να σώσει το ποτήρι μου" είναι μια εκ βαθέων οικολογική σκέψη; Αν όλοι εκεί σκέφτονταν έτσι, μέχρι που θα χε πάει η φωτιά μαλακάκο; Δεν σε υιοθετούμε ό,τι και να κάνεις.Quote:
Originally Posted by Candiru
ρε παλικάρι κάντηρε, αυτό που σου λέει η βάης βασικά. δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να ακούω τι πρέπει και τι δεν πρέπει από οποιονδήποτε, αρκεί αυτός ο οποιοσδήποτε να κάνει πράξη τα σκατά που λέει. εσύ γενικά είσαι ένα μεγάλο, τεράστιο, αχανές όσχεο που δυστυχώς στερείται όρχεων ρε παλικάρι. είσαι αέρας κοπανιστός. το μόνο που κάνεις για τα αδέσποτα για τα οποία κράζεις τους άλλους, είναι να κράζεις τους άλλους. εγώ δν θεωρώ τον εαυτό μου φιλόζωο ρε γαμιόλη, και μόνο σήμερα ένα γατί που προσπαθώ να ημερέψω με έχει κατουρήσει 2 φορές. λες να το πετάξω και να πάρω ταμαγκότσι? και όπως είσαι μόνο κατηγορώ και κράξιμο για τους μη-φιλόζωους, τέτοιο αρχίδι φάνηκες πως ήσουν και με την πυρκαγιά, γινόταν μισή ώρα από το γαμώσπιτό σου και εσύ το μόνο που έκανες ως μαχητικός οικολόγος, ήταν να κάθεσαι στο η αρ και να βρίζεις αυτούς που την ανάψανε. και όταν στα λέμε ρε γαμημένε, ξέρεις τι λες?
"το δικό μου ποτήρι νερό θα έκανε τη διαφορά?"
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ, ΟΣΟΥΣ ΔΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΝ, ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΗΛΙΑΚΟ. ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ "ΣΙΓΑ, ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ?" ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. ΔΛΔ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΖΟΣ.
γι' αυτό πάρε γυναίκα και παιδί και ελάτε για βόλτα στο σούνιο ρε γαμιόλη, από οίκτο στα εγγόνια σου κ μόνο.
καταρχάς δεν είπα για όλα τα ζώα, κατά δεύτερον είναι πολύ υπέρ του του καντιρού που ταίζει τις αδέσποτες γάτες μιας και αυτές όντως με φαι και λίγο νερό το καλοκαίρι έχουν κάποια σεβαστά ποσοστά επιβίωσης.Quote:
Originally Posted by inhalexhale
κατά τρίτον, σαφώς και πιο επείγον είναι να μορφωθεί ο κόσμος και να μην παρατάει τα σκυλιά του στο δρόμο, τα οποία σκυλία είναι και τα πιο ευπαθή. από εκεί και πέρα, ό,τι μπορούμε κάνουμε.
ο καντιρού συγκεκριμένα κάνει αυτό που τον βολεύει και μετά το παίζει οικολόγος πίσω από μια οθόνη. ωραία πράματα δηλαδής.
για να σβήσει μια τέτοια φωτιά χρειάζεται οργανωμένο σχέδιο από φορείς, καθώς και κινητοποίηση των τοπικών κοινωνιών,. Τονα καταφθάνανε εθελοντές, όσπου να τακτοποιηθούν και να αναλάβουν δράση η φωτιά θα είχε κάψει τα πάντα, μην κολλάτε σε μαλακίες.
Στο σέιχ σου συμμετείχα σε δυο δεντροφυτεύσεις μετά τις πυρκαγιές και σε ένα ξήλωμα παράνομου φράχτη με δικαστική απειλή κιόλας. Τώρα με υιοθετείς; :P
ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟΦΡΑΧΤΗ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΕΤΡΕΨΕΣ Κ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ Β ΚΟΡΕΑΣ. ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΕΡΙΞΕΣ ΜΑΛΑΚΑ.
ο καθένας κάνει αυτό που μπορεί στη γειτονιά του, σκέφτεσαι συνολικά και δρας τοπικά
έτσι, λέγε μου ατάκες για τη μέρα που θα σε πετύχω.
παρατώντας το σκυλι στη γωνία να πεθάνει από κάτι, για να μην του επιβάλλεις να τρώει αληθινό φαί 3 φορές τη μέρα και να μάθει να κατουράει στις βόλτες.
πραγματικά τοπική δράση, μετά από συνολική σκέψη
i'm out.
Xm kala nai ennoeitai oti to na exeis ena skylaki gia dyo xronia ki otan to varetheis ksafnika na to parathseis xwris ayto na kserei pws mporei na epiviwsei mono tou einai oiktro. Alla genika h yiothesia zwwn (se fash phra skylaki se diamerisma, oxi exw terastia farma sthn aystralia me koala) einai imo kati pou apla ikanopoiei ton anthrwpo ki oxi pou pragmatika tha epwfelhsei to zwo. Entaksei, yparxoun ki aytoi pou mazeyoun ola ta skeletwmena kai xtyphmena apo amaksi zwakia kai ta frontizoun, ekei milame gia pragmatika wraio pragma.Quote:
Originally Posted by Weiss
Omws np anal cunt - milate sovara me ton candiru. Den eixe lhksei to oti o candiru einai fake bot pou den mporei na parei sta sovara opoiadhpote prosvolh.
εσύ ποιός φέηκ ακάουντ είσαι μου λες;
o symposium_lexotanil einai
το ER ανακαλυπτει παλι τα αυτονοητα.
ναι μόνο που ότι το κάνουν δεν έχουν χώρο για αυτούς, γρήγορα πελαγώνουν και τα ζώα είτε δυστυχούν και αρρσταίνουν από κακ΄ς συνθήκες διαβίωσης, είτε κινδυνεύουν από φόλα από τους γείτονες. έχω δει πολλά τέτοια.Quote:
Originally Posted by inhalexhale
οπότε να τα τουφεκίζουμε στα γόνατα.