Σπεράντζα Βρανά RIP (η πόρνη στην Κάλπικη Λίρα)
Printable View
Σπεράντζα Βρανά RIP (η πόρνη στην Κάλπικη Λίρα)
έσκασε;
ήμουν σε φάση να πω μαλακία αλλά είμαι ο σαμπατακ και θα μου τη λέγατε όλοι μαζί. Κάτι τέτοιο θα έλεγα ούτως ή άλλως, οπότε :thumbsup:
Θε να πάω Μεταμόρφωση, κάπου που χει ένα εργοστάσιο ΦΑΓΙΕ. Έχω σημαντική συνάντηση απ'όκσω. Πώς.
Που είναι εννοείς; map
μι μι μι ρε γαβγαβ.
Α9 Και Β9 νομίζω
http://www.oasa.gr/index.asp?asp=rou..._id=1&medium=0
Όι, θενκς. =D
http://www.bestbookhunters.gr/Images...mal/135726.jpg
όταν οι γυναίκες είχαν αρχίδια.
RIP
έλα μωρέ που θα βγάλετε και γυναικάρα το γκοτζίλα
στα νιατα της,στην ελλαδα,υπηρχε μονο αυτη και η ΖΩΖΩ(ρ).
ολες οι αλλες ηταν μυγοφτυματα και παρθενοπιπιτσες.
φολα λασκαρη ειμαστε
Η γιαρδα δεν εχω καταλαβει ακομα τι ειναι και βαριεμαι να το ψαξω. Ενδεχεται να ειναι ενα ποδι, εδω μετρανε σε ποδια. Το ενα ποδι ειναι 30 εκατοστα, οποτε τα 27 μετρα ειναι περιπου 90 ποδια, αλλα το νουμερο που εγραψα ηταν τυχαιο. Απλα πατησα ενα μικρο νουμερο κατω απο 50.
1 γιάρδα = 3 πόδια, οπότε σωστά υπέθεσα. άρχισες να τα στρογγυλοποιείς με τις εκεί μονάδες :P
Τυχαια το πατησα λεμε. Τα ποδια ειναι βολικα παντως. Αυτο που δεν παλευονται με τιποτα ειναι η θερμοκρασια. Γτπ.
re malaka allaxe avatr
Σαμόα και Τόνγκα έχουν τσουνάμια, Ισπανία πλημμύρες, Ιταλία σεισμούς, εδώ εκλογές. Γαμιέται η υφήλιος.
σημαδι οτι ο ζελες θα κανει διπλο σημερα,βλεπε σαμινα κ.τ.λ.:P
στην αρχή, ζήτησα μια πίτα γύρο απ'όλα, και το "απ'όλα" είχε και μωβ λάχανο. :fear:
μετά, ήταν το περιστατικό με την μπουγάτσα κρέμα, όπου πήρε το φύλλο, το άνοιξε με μια σπάτουλα και με ένα κουτάλι μου έριξε μέσα κάτι σαν κρέμα. :fear::fear:
πριν λίγο καιρό, είχα ζητήσει μια λεμονάδα και ο σερβιτόρος με ρώτησε αν εννοώ Σπράιτ. :?:?:?
και χθες, ζήτησα ένα χάμπουργκερ με τυρί, πατάτες και κέτσαπ, και η υπάλληλος με ρώτησε αν θέλω και μπιφτέκι μέσα.
.
.
.
.
.
.
.
ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΗΡΘΑ????
ahahahahahahhaha. Και πως διάολο παίρνεις λεμονάδα;
την πρώτη φορά μου λέει "λεμονίτα εννοείς ή σπράιτ?", ε, "λεμονίτα" λέω, και μου έφερε κανονικά.
την 2η που το έκανα επίτηδες για να το δει ένας φίλος μου που δε με πίστευε, ο σερβιτόρος ρώτησε "εννοείς χυμό λεμόνι ή σπράιτ?", "εννοώ χυμό λεμόνι με ανθρακικό" του είπα εγώ και αυτός μου την είπε με το "δεν έχουμε".
:-|
Βεβαίως αν ζητάς "λεμονάδα" και περιμένεις να σου φέρουν "λεμονίτα", είσαι ιδανικός πελάτης για τους τύπους. Άλλα ζητάς, άλλα εννοείς, άλλα καταλαβαίνουν, άλλα φέρνουν.
Επίσης, επειδή στις ΘΕΙΚΕΣ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ (μιλτον..) υπάρχει όντως θέμα με σπάτουλα, μήπως έβαλαν μέσα μονο ζάχαρη/κανέλα;
καθως ειναι τερμα εξυπνο να παρεις την σπατουλα, να σηκωσεις το φυλλο και να ριξεις απο μεσα την κανελοαχνη καρχαρτ...
τωρα θελω μπουγατσα. μπραβο μαλακες. :D
λεμονιτα το γραφει πανω ρε,τι να κανουμε τωρα(τουλαχιστον ηβη/φαντα στα μπουκαλια αυτο θυμαμαι) και γενικα υπερβαλετε και σεις...
οκ εχετε δικιο για το σουβλακι-καλαμακι αλλα οχι και να ονομασουμε μεχρι και τη καρεκλα παραθυρο απο πεισμα για τους "αθηναιους" ξερω γω
λεμονιτα-λεμοναδα, καρεκλα-παραθυρο, δεν βλεπω ακριβως την ομοιοτητα στο επιπεδο συγκρισης και επισης ειναι λιγο χαζο να το λες πεισμα στους αθηναιους οταν απλα καποιος αναρωτιεται για ΠΟΙΟ λογο να ανοιγεις το φυλλο και να βαζεις την κανελα απο μεσα και οχι απο πανω.
στο θεμα της λεμοναδας επισης, αναρωτιεμαι γιατι τον χυμο λεμονι που βαζουμε πχ στα φαγητα τον λενε λεμοναδα, αφου σε καμια συνταγη δεν θα τον βρεις ως ΛΕΜΟΝΑΔΑ αλλα ως χυμο λεμονι
το παραδειγμα ηταν ακραιο για να δωσω εμφαση στην υπερβολη(ολα τα τυρια κασερια και παει λεγοντας)
καλό μήνα είπαμε?
υπερβολη, οπως πχ σουβλακι-καλαμακι;;; =D
Φυσικά και είναι τέρμα έξυπνο, δεν έχουμε όλοι ένα τρίωρο με φραπεδάρα και κομματακιομπουγατσάκια να Δολοφονούμε τον Χρόνο μας. Κάθε τρίτη-πέμπτη χτυπάω μπουγάτσα σε φίνο καταστηματάκι, που ρίχνει κανελοάχνη μέσα με σπάτουλα, να την πάρω στο χέρι, να πάω στη δουλειά μου και γω, στα γρήγορα.