Χτες η εμπνευση για το διπλο του Ολυμπιακου ...Βολου μας ρεφαρε 10 ευρουλακια που χασαμε σε μαλακιες. εξισου εμπνευσμενη ιδεα ηταν να παιξω 1 Ηρακλη. κριμα που δεν το παιξα.
Printable View
Χτες η εμπνευση για το διπλο του Ολυμπιακου ...Βολου μας ρεφαρε 10 ευρουλακια που χασαμε σε μαλακιες. εξισου εμπνευσμενη ιδεα ηταν να παιξω 1 Ηρακλη. κριμα που δεν το παιξα.
ΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Κροατια Ελλαδα χ/2, Νορβηγια Πορτογαλλια 1/2. 1 ευρω. Αποδοση 200. Ετσι για τον χαβαλε.
ρε σεις το διπλό του βάζελου δίνει απόδοση 27 στη betfair. δηλαδή 3,7% πιθανότητα να κερδίσει ή αλλιώς αν παίξουν 27 φορές θα κερδίσει 1 φορά. δεν είναι καλό valuebet?
μιλάμε για 2-5 ευρώ παραπάνω δεν αξίζει.
τζακ, μιτς, πείτε τίποτα για σήμερα.
Βαριέμαι να παω να παρω κινγκμπετ για να δω στατς κτλ :P
εισαι σιγουρος δλδ οτι θες να σου πω εγω ! χαχ οκ :P (εκτος αν θες να παιξεις τα αντιθετα :P)
κοπεγχαγη Χ (βασιζομαι στην αυρα μας)
μετα θα βασιζομουν στην απειρια της τβεντε και θα το εριχνα διπλο με κανα σκορ 0-2
λυον σαλκε και βερντερ τοτεναμ ειναι πολυ ζορικα ματσακια..ισως πηγαινα με το οβερ στο δευτερο
το ψαχνω για σημερα, θα δουμε. ενα καλο παντως ειναι ο ασος της Λυων, προσφερεται ψηλα, η Σαλκε εχει ξεκινησει μετριοτατα και προφανως οι Λυωνηδες (!) ειναι πολυ πιο εμπειροι σε τσουλου.
Λυόν 1, Μπενφίκα όβερ, Κοπεγχάγη Χ (αν και φοβάμαι μην πάει διπλό).
Copenhagen x. ελπιζω να κατσει.χαχα. Το παιξα 1 νο μπετ. Παο δεν ακουμπησα. Τβεντε 2 αν θυμαμαι καλα. Αυτα.
Πιασαμε χτες, αλλα στο ημιχρονο που ειχε γινει οβερ η ζενιτ, περιμενα μονο την αεκ. στο ημιχρονο τραβουσα το μαλλακι μου.
ευτυχως οι νεαροι χαιντουκηδες αποδειχτηκαν λιγοι.
δε ξαναπαιζω τα λεφτα μου στον Ντιοπ για φετος. μια φορα ηταν αρκετη.
χεταφε-οντενσε 1
καρπατι-ντορτμουντ 2
αεκ-χαιντουκ 1
αντερλεχτ-ζενιτ over
λιλ-σπορτινγκ 1
γαμω τα κλαρινα σας παλιομαλακες γαλλοι
επ κ εγω μονο αυτο εχασα κ ημουν αναμεσα σε ασο η οβερ.
το 2,00 στο οβερ Αντερλεχτ - Ζενιτ ηταν δωρο χριστουγεννων, πασχα, διακοπων, και γενικα.
σημερα ΠΡΕΠΕΙ να πιασουμε.
ενα ωραιοτατο σημειο οπως κοιταξα λιγο για αρχη το κουπονιον απο Αγγλια ειναι το οβερ στο Ολνταμ - Μπορνμουθ και πρεπει να δινεται και σε καλες τιμες.