α ναι εχουμε και τους αεκτζιδες το ξεχασα.ο μπακας ειναι αυτος;
Printable View
α ναι εχουμε και τους αεκτζιδες το ξεχασα.ο μπακας ειναι αυτος;
όλα καλά.
αντιθετως κλαιω με Ντουσκοελληνα.
α) εχεις Γκερειρο, Λεοναρντο, ακομα και την καρεκλα να βαλεις που καθεσαι να βαλεις αριστερο εξτρεμ, και πας και βαζεις τον τελειωμενο Λαγο, που σκατωσε κυριολεκτικα καθε επιθεση που πηρε μπαλα.
β) ας μας διευκρινηθει καποτε τι ακριβως επαιζε ο Μπλανκο στο β ημιχρονιο.
κατα τ αλλα νταξ, θα μπορουσε να κερδισει ο παο. μπαλαρα δεν επαιξε παντως, αναμενομενο.
Άλλο ένα ματς που είχαμε υπεροχή (περισσότερο από το προηγούμενο με τον Άρη) και δεν πήραμε τη νίκη. Η ΑΕΚ μετά το γκολ, που μπήκε όσο οι ομάδες ψαχνόσαντο, δεν έκανε τίποτα. Αυτό που μας διδάσκουν οι 2 ισοπαλίες είναι ότι αν κάποιος ακυρώσει τον Σισέ, τα πράγματα είναι δύσκολα. Επί Τεν Κάτε σκόραρε και κάνας άλλος, τώρα τα έχουμε με το σταγονόμετρο. Παρόλαφτα, ο Σαλπι ειδικά, με την απόδοσή του άξιζε ένα γκολ ακόμα.
Αυτό που είναι φανερό μετά τις αλλαγές του Νιόπλια (που δε βγήκαν αυτή τη φορά) είναι ότι όπως και πέρσι, με Σιμάο και Ζιλμπέρτο μαζί η ομάδα δεν ασκεί πίεση στην αντίπαλη περιοχή και μαρκάρει πολύ πίσω. Παρά το "πλήρες" ρόστερ, λείπει ένας ποιοτικός μέσος να αλλάξει τον Καραγκούνη (ή να είναι βασικός!) όταν παίζουμε με το 4-3-3, με ένα αμυντικό χαφ. Υποπτέυομαι ότι το έχουν εντοπίσει στην ομάδα και θα ψάξουμε για κάτι τέτοιο, μάλλον αριστεροπόδαρο (χεχ) για να αλλάζει και τον Λέτο υπό προϋποθέσεις.
Γενικά είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι μας, αλλά καλό είναι να παίρνουμε τα ματς που είμαστε καλύτεροι γιατί τα πρωταθλήματα κερδίζονται κάπως έτσι και ο ΠΑΟΚ καραδοκεί. Στο αντίστοιχο ντέρμπυ στον πρώτο γύρο, κάναμε ένα εντελώς κυνικό παιχνίδι, πήραμε ακριβώς αυτό το 1-0 που θέλαμε και τελείωσε εύκολα. Εδώ λυσσάξαμε στην επίθεση σε 75 λεπτά και η μπάλα στον Σισέ έφτασε μια φορά.
ο Μαϊστόροβιτς το ψηνε το γκολάκι σε 2 φάσεις πάντως... :P
ο Λαγος μπηκε γιατι χτυπησε ο Μαντουκα βασικα.
Κατα τ αλλα εξεταζω τι κανεις εκεινη τη δεδομενη στιγμη που εχεις μια κενη θεση και 3 επιλογες. δεν ειδα και πουθενα το Λαγο να κανει τιποτα ανασταλτικο, αξιο αναφορας.
Ναι ρε άνθρωπε το ξέρω γιατί μπήκε, αλλά λέω γιατί επέλεξε αυτόν. Τώρα αν δεν του βγήκε, άλλο καπέλο. Το θέμα είναι ότι ήθελε κάποιον να ντουμπλάρει τον Σάλπι γιατί τους είχε εκθέσει.
και μολις μπηκε ο τελειωμενος, συνεχισε να τους εκθετει.
τώρα θα φανεί ότι δίνω αβάντζο στον έτσι και δεν πρέπει.
Αλλά , ο Λαγός είχε 3 συνεχόμενα καλά παιχνίδια , σήμερα ήταν απλά για κλάματα , με εσάς π.χ στο τσάκ ήταν να καρφώσει και το παστελάκι. Ο Μπλάνκος ήταν καθαρό χαφ να βοηθάει τον πίπι όταν του έφευγε ο Λέτος, νομίζω ότι άλφα ήταν φανερό και βήτα δεν τα πήγε και άσχημα. Τώρα περί Λεονάρντο δεν σχολιάζω μιας και δεν είναι και η μεγάλη μου αγάπη, για Γότζεγ απλά δεν είναι για τα πλάγια
Spoiler
epidi poly kala ta lete , kai sxedon symfonite (ki egw mazi sas) , as riksoume ligo to epipedo .
|
|
|
|
|
v
Htan kokkini tou Sariegi ?
Ο διαιτητής έπρεπε να βγάλει πολύ περισσότερες κάρτες ιμο. Πχ στο δεύτερο λεπτό ο βύντρα πάει με τις τάπες, πολλοί παίκτες (και των δυο ομάδων) διαμαρτύρονταν αρκετά, έγινε και η σύρραξη που κάνα δυο της ΑΕΚ κάνανε ντου κανονικά κλπ. Γενικά μάλλον ήθελε να το κρατήσει χωρίς πολλές κάρτες, αλλά κατά τη γνώμη μου όταν δίνεις τέτοιο τόνο πέφτει ξύλο, όπως και έπεσε, αφού είδαμε πολλά δυνατά τάκλιν. Του Σαριέγκι, μόλις έχετε βίντεο, δώστε το να αποφανθώ γιατί το έβλεπα σε κακή ποιότητα. Και χρειάζεστε τη γνώμη μου.
Καλά, αυτός ο Ζεράλντο Άλβες παίζει να έπαιξε χειρότερα κι από τον Ραούλ Μπράβο ε;
Κατά τα άλλα, η πουτάνα δεν ήθελε να μπει. Καθαρή υπεροχή στο γήπεδο, δεν πειράζει, συνεχίζουμε γερά.
ΥΓ: Ε δινόταν η δεύτερη κίτρινη σε Σαριέγκι.
Ό,τι ειπε ο Odonian για Cisse, απλά στα πρώτα παιχνίδια όταν συνέβαινε αυτό σκόραρε ο Κατσουράνης, ο οποίος τώρα δεν αναλαμβάνει πια τόσες πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες (κατι που γίνεται λόγω της αμυντικής γραμμής γι'αυτό και χρειάζεται στόπερ, αλλά τα 'χουμε ξαναπεί αυτά). Απο κει και πέρα ο Μαιστόροβιτς έπαιξε καλά παρά τα 2 τσαφ, τα αμυντικά χαφ της ΑΕΚ ήταν οκ και έκανε και τεράστια εμφάνιση ο Αραμπατζής (mvp για μένα). Οι αλλαγές Λέτο, Καραγκούνη την ίδια στιγμή δεν έχουν απολύτως καμία λογική αλλά προφανώς δεν έκρινε μόνο αυτό το αποτέλεσμα. Η κάρτα στον Σαριέγκι ναι ήταν
Μολις απολυθηκε ο Βαλβερδε.
ροφλ.