Δεύτερη μέρα με γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς πολύ καλύτερα από χθες που κυλιόμουν στα πατώματα σφαδάζοντας και επισκέφθηκα γύρω στις 18 φορές την τουαλέτα. Για δώστε κανά τιπ να απαλλαχθώ απαυτό το διάολα. Ούτε στο χειρότερο εχθρό μου ε.
Printable View
Δεύτερη μέρα με γαστρεντερίτιδα, ευτυχώς πολύ καλύτερα από χθες που κυλιόμουν στα πατώματα σφαδάζοντας και επισκέφθηκα γύρω στις 18 φορές την τουαλέτα. Για δώστε κανά τιπ να απαλλαχθώ απαυτό το διάολα. Ούτε στο χειρότερο εχθρό μου ε.
Το zantac βοθαει αρκετα.Quote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
Αν εισαι σε φαση που μπορεις να φας κατι ελαφρυ παντα, παρε κανα δεκαλεπτο/τεταρτο πριν τη μασα.
Δεν νομιζω να υπαρχει κατι θαυματουργο.
Απλως αναπαυεσαι, και σιγα σιγα ενυδατωνεσαι και αρχιζεις παλι το φαγητακι. Τα μακαρονια-σκετα ασπρα-ισιωνουν το στομαχι σημαντικα. Κοτοπουλο βραστο στηθος με λιγο καροτο αν αντεχεις. Ρυζι ελαφρυ, χωρις βουτυρα και μαλακιες.
Αυτα.
pantos yparxei kai to imodium kai den tha xanapas toualeta gia mia vdomada!
Erwtas einai h aitia. To skuli kala einai, gemizei salia ta papoutsia mou. :PQuote:
Originally Posted by HAVOC
και ερσεφουρίλ 200 δοκίμασε.Quote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
καλημερα :dcontent:
Prepei na vrw mia douleia...Teleiwnei to apothematiko twn xristougennwn.
Kalhmeres kata t'alla 8)
4 η ώρα και μια χοντρή μπίμπο ένας ανύπαρκτος και μια γνωστή πουστάρα ρωτάνε τους 090_έχω_μοναξιές αν ακούνε nightstalker και ολέθριο ρήγμα. απελπίζομαι και παω για ύπνο.
Κωλέθριο Ρήγμα.
24ωρη απεργία στο μετρό και στα λεωφορεία/τρόλλεϋ το ανθρώπινο πιλάφι δεν παλεύεται.
Μισή ώρα με μηχανή απο Νέο Φάληρο μέχρι το Παγκράτι. Για να ανέβω την Συγγρού δε, 25 λεπτά μέσα στο νερό.
Ω ρε πούστη τίγκα η Συγγρού? Δεν τολμώ να ρωτήσω για Κηφισσίας. There goes the μάθημα.
Επειδή ετοιμάζομαι να κατεβώ να πάρω Imodium, για πείτε κατά πόσο είναι τρομαχτικό.
koita,einai san na ksypnas apo mougrhta kai anoigontas ta matia na vlepeis apo panw sou na steketai o stamaths kraounakhs.
...