μαλλον κλεισαμε τριαδα :D
αιντχοβεν 1/1
λεβερκουζεν 2
μαν σιτυ 1/1
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα καλο δελτιο
Printable View
μαλλον κλεισαμε τριαδα :D
αιντχοβεν 1/1
λεβερκουζεν 2
μαν σιτυ 1/1
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα καλο δελτιο
σπαρτα διπλο και μπαγερν διπλο? πως ακουγεται? μπορει να μην βαλω και τπτ και να περιμενω το Σ/Κ
Λοιπόν έφαγα το χθεσινό κουπόνι και δεν έβλεπα πουθενα καμια σπάρτα; Όχι τίποτα άλλο αλλά θέλω να δω αν έπιασες κουβά 2/2.
οχι απλα τον επιασα αλλα τον εβαλα και στον πατο μου ε :P μιλαμε για σκορ 3-0 φαση...το αλλο ποσο εληξε? στο 2-0 το χα αφησει? :P
Τόσο έμεινε.
Το σήμερα ακόμα το κοιτάζω. Δεν ξέρω μου φαίνεται λίγο ζόρικο ε. Ίσως Άρσεναλ μέχρι στιγμής. Θα δούμε :P
και μενα μου φαινεται χαλια σημερα...τα μονα που σκεφτομαι μηπως παιξω σε συστημα ειναι λυων-πουερτο ρικο(μπασκετ)-ολυμπιακος..αλλα δεν ξερω πραγματικα...ειναι και τα ματς ευρωπης που ειχαμε μεσοβδομαδα που το γαμανε
Λοιπόν μέχρι στιγμής κοιτάζω
Μπλακπουλ - Φουλαμ : Οβερ.
Οι μπλακπουλάρες παίζουν ανοιχτά ανεξαρτήτως αντιπάλου οποτε και βάζουν και τρώνε, η Φούλαμ μπορεί να σκοράρει, ε ακούγεται λογικό.
Ντερμπι - QPR: 2.
Η QPR έχει 3/3, είναι 1η και σκοράρει ενώ από την άλλη έχουμε τη Ντέρμπι που, πέρα από γτπ εφημερίδα, σαν ομάδα έχει 3 ήττες (2 σερί στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο) ενώ όλοι οι επιθετικοί της είναι τραυματίες. Θα παίξει με επίθεση 1 έφηβο αμερικάνο που έχει (λολ) και πιθανότατα σαν 2ο επιθετικό θα βάλει τον αριστερό μπακ της ομάδας (καραλολ).
Από εδώ και μετά το χάος. Έχουμε
Μπλακμπερν - Αρσεναλ: 2
Ιπσουιτς - Μπριστολ Σιτυ: 1
Ολνταμ - Γεοβιλ: 1
Στο 1ο οκ, είναι η Άρσεναλ και τη φοβάμαι λίγο μήπως φέρει κανένα Χ. Στα άλλα 2 ναι μεν και οι 2 άσσοι έχουν προβάδισμα σαν φόρμα, θέση στο πίνακα κτλ αλλά έχουν και απουσίες και γενικά δεν βγάζω ιδιαίτερη άκρη. Με επιφύλαξη, λίγο και η έδρα κτλ κτλ. Αν ξέρεις κάτι λες, αν δεν ξέρεις ρώτα τον κουβά σου.
Κοιτα απο αυτα που λες το διπλο της Κου-που-ρου ακουγεται ωραιο..αρσεναλ πραγματικα φοβαμαι να παιξω..δεν εχει καλη παραδοση σε αυτη την εδρα..ε και ειναι η αρσεναλ καταλαβαινεις :P
λυων γενικα δεν εχει ξεκινησει καλα...τελευταια αγωνιστικη κερδισε με το ζορι την μπρεστ..οχι πως η λοριαν παει καλυτερα..αλλα η λυων πηρε γκουρκιφ και εχει ενα καλυτερο κλιμα και πιστευω οτι πρεπει να ξεκινησει να παιρνει μπρος γιατι αν χασει και αλλο εδαφος αντε γεια...
ε για ολυμπιακο πιστευω μετα τη χθεσινη πουτσα που αρπαξαμε ειναι ευκολο διπλο...
για το μπασκετ ειλικρινα δεν ξερω αλλα ειδα τους αλλους ERιτες ψιλοσιγουρους και ψαχνω να παρω πληροφοριες..και η νοτιγχαμ κατι μου κανει αλλα δεν ξερω
δε θελω καν να γραψω τι με πηγε κουβα σημερα.
μηδεν.
εγω απλα δεν μιλαω
Ανοίξτε το κουπόνι του ΟΠΑΠ και δείτε τον 1ο αγώνα της Κυριακής.
Δηλαδή οκ, υπάρχει ομάδα που λέγεται ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ. Πλάκα μας κάνουν ρε πούστη μου;
Άσσος. Στεγνά, μόνο για το όνομα.
edit:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...amaMarinos.pnghttp://snydersmarket.com/VariousWork...orks2HTML6.jpg
Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά, σε θάλασσες και ακτές.
ntag ρε γίδια ... ντάγκ
:(