vasika ego pou kapnizo gyro sto ena me dyo tsigara tin imera traka apo kollitous mou einai strifta kai ayto epeidi mou aresei oli i diadikasia oxi mono to kapnisma!
Printable View
vasika ego pou kapnizo gyro sto ena me dyo tsigara tin imera traka apo kollitous mou einai strifta kai ayto epeidi mou aresei oli i diadikasia oxi mono to kapnisma!
Egw stribw mia xara xwris na kapnizw :!:Quote:
Originally Posted by Shadowking
To briskw polu dgiaskiedastiko.
Περίεργοι, όλοι σας.
Θέλω τα φώτα σας.. θέλω να παραγγείλω από ένα δισκάδικο (κανονικό, όχι μέσω net) κάτι δίσκους (με παραγγελία από αμερική) και ο τύπος θέλει να του δώσω μια προκαταβολή πριν κάνει την παραγγελία..
Τι πρέπει να του ζητήσω για να είμαι καλυμμένος και να μην έχουμε καμιά δυσάρεστη εξέλιξη μετά και κάνουν φτερά τα λεφτά..?
Κάποια απόδειξη? Να υπογράψει κάτι? :roll:
για ποιο λόγο ακριβώς ζητάει προκαταβολή?
I don't know.. έτσι λέει.. :|
Και ζητάει και αρκετά μεγάλο ποσό.. 30 ευρώ θέλει και οι δίσκοι θα πάνε γύρω στο 50άρικο.. κάτι δεν κάθεται καλά.. :?
ε βασικά απλά πες του ότι σκέφτεσαι το ποσο καλυμμένος είσαι κτλ και ζητα του κάτι για εξασφάλιση,dunno
αυτό, φίλτατε Λαμπ εξαιρείσαι γιατί τα στρίβεις για την πάρτη σουQuote:
Originally Posted by Shadowking
και εσίπις ένα ΟΥΣΤ σε όλους όσους θεωρούν το στρίψιμο μια διαδικασία που απλά πρέπει να γίνει.. το στρίψιμο, οποιουδήποτε τσιγάρου, είναι ιεροτελεστία και θέλει το χρόνο της και τον σεβασμό της
Quote:
Originally Posted by solution_AK-47
kai ego etsi xekinisa! 8)
Δε φτανει που καπνιζεις, το θεωρεις και ιεροτελεστια... που σκατα πηγαινει αυτος ο κοσμος.Quote:
Originally Posted by Swollen
Quote:
Originally Posted by Swollen
Opoios to 8ewrei bareth diadikasia mporei na agorazei tuligmena ap' ton papastrato. Ta strifta einai gi autous pou goustaroun strifta. Twra an milame gia xeirotexnies, ekei einai ontws ierotelestia (k oxi mono to stripsimo)
το σωστό είναι να είσαι ο στρίφτης, γιατί κσέρεις να στρίβεις καλές κιμωλίες και οι πρώτες τζούρες και το σωστό κσεκίνημα του τσιγάρου σου ανήκουν. This is like..um..u know man.....Sparta.
\m/Quote:
Ινδία: Ένας χωρικός από το Ουτάρ Πραντές κατεβαίνει στις εκλογές υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα των 'ζωντανών νεκρών'.
Akra tou tafou siwph, sto forum basileuei
lalei freak bro, kanei post
ki o cavity zhleyei...
se poihtiko istro vrisketai o woubouroubou
kai na san na vlepw na postarei o candiru :!: