ε.
μου ανοιξαν το σπιτι αθηνα, και δεν πηραν τπτ.
απειρα κωλοφαρδος.
Printable View
ε.
μου ανοιξαν το σπιτι αθηνα, και δεν πηραν τπτ.
απειρα κωλοφαρδος.
Είχες τίποτα που θα μπορούσαν να πάρουν ομως..? :P
Ε το πισι, επιπλα, ρουχα, τιβι, στερεο και μαλακιες.
Προφανως ψαχναν για ρευστο αλλα ατυχησαν :P
Αν παίζει κανά βινύλιο freestyle productions από τα παλιά ρίξε την διεύθυνση.. 8)
Τα χω στη χιο αυτα!! :lol:
:(
Τα θέλω! Πούλα τα!
Με τπτ!! Εφτυσα αιμα να τα βρω!!
Γγκκκρρρρρρρ...
Re sy Mhtsmann, apo pou phgazei to misos sou gia ths gates? Se grantzounisan otan hsoun mikros? Den sou pernan gataki kai apofasises na bgaleis auto to sunais8hma agaphs/misous gia ta maliara tetrapoda? Mhpws den sou epernan figoures Samurai Pizza-Cats?
Εχω αναλυσει τις σαφεις και σωστες αποψεις μου σε διαφορα τοπικ. Προτιμηστε το ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ. Οι υποδελοιποι γουτσουγουτσιαστειτε με γατακια ελευθερα.
βασικά είναι χαζός γτ δν του τη σπάνε οι γάτες, του τη σπάνε τα γαμημένα αθρώπια που κάνουν λες και βλέπουν την Γλύκα ενσαρκωμένη. απλώς διοχετεύει το μίσος του σε αυτό που λανθασμένα θεωρεί την πηγή. αντί να μισεί τους μαλάκες που φέρονται σα μαλάκες, μισεί τις γάτες που "τους κάνουν" να φέρονται σα μαλάκες.
δε μου αρέσει να μιλάω εκ μέρους άλλων αλλά είμαι τόσο αφόρητα γαμάτος που δε σας πειράζει.
αυτο. συν το οτι ειναι ηλιθια ζωα και πουταναρια ολκης.
The animals went in two by two, hurrah-hurrah
the animals went in two by two, hurrah-hurrah!
Ποτέ δεν μπορούσα να καταλάβω πως κάποιος που δεν καπνίζει του αρέσει να στρίβει... Και ειδικά να στρίβεις 3φυλλα και να μην πίνεις κιόλας. Boring thing.
Haha nai symvainei exw dei typo na strivei to ypertato thavma statikhs kai na to xairetai kai na mhn thelei na parei oute tzoura leme :!: