Ας μου εξηγήσει κάποιος για τις μούντζες. Θενξ.
Printable View
Ας μου εξηγήσει κάποιος για τις μούντζες. Θενξ.
μαλλον επειδη δεν προκειται να υπάρχει καμιά μικροδιαφορά. θα γαμησει την παναγια σε οτι εχει απομεινει. τωρα θα δούμε την πλήρη διάλυση σε ολα τα επιπεδα. καλυτερες επιλογες προφανως και δεν υπαρχουν. πρεπει να είναι αδιστακτος οποιος και αν αναλαβει. και ολοι οσοι ανελαβαν αυτο εχουν σκοπο. καλως ηρθατε στην πορεία προς τον πάτο. όσον αφορά στον λαό έ! τα γκολντεν μποις τα εγγονια και τα παιδιά τους θα περάσουν καλά. άλλωστε αυτή η κυβερνηση είναι μάλλον η πιο κραυγαλεα περιπτωση νεποτισμου και ελπίζω να σπασει πλεον και όσες ψευδαισθήσεις εχουν απομεινει στα ζωντοβολα που τους εχουν ψηφισει. δεν σε μουτζωσα παντως.
Είμαι της άποψης πως διαφορές ακόμα και στο επιφανειακό επίπεδο του ποιος είναι ο υπουργός, μπορούν να έχουν επιπτώσεις ακόμη και σε αυτή τη διαλυμένη κοινωνία. Το να διορίσεις υπουργό έναν άνθρωπο που πιστεύει (σοβαρά το πιστεύει όμως ε) πως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν δημόσια νοσοκομεία δεν είναι το ίδιο με το να τοποθετήσεις στην ίδια θέση έναν οποιοδήποτε πασόκο ή νεοπασόκο, ή δεξιοπασόκο. Δε νομίζω πως είμαι αφελής σε αυτήν μου τη σκέψη.
Οπότε ας το ρίχνουμε και σύριζα, γιατί τα σκατά που θα φάμε μετά θα χουν γεύση φράουλα.
Το τι θα κάνεις σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, ελάχιστα έχει να κάνει με όλη την υπόλοιπη πολιτική δραστηριότητα και τη σημασία της έξω απ' αυτό. Είναι η κλασική υπόθεση του ''λιγότερου κακού''. Λυπάμαι που δεν είμαι ιδεολόγος και δε χρησιμοποιώ δογματικά μερικά αναλυτικά εργαλεία για να κάτσω να εξηγώ πόσο ντετερμινιστικά εξελίσσεται όλη η πολιτική σκηνή. Οι περισσότεροι στην Ελλάδα βέβαια τα γνωρίζουν αυτά, έχουν ήδη αναλύσεις που εξηγούν τον κόσμο τέλεια και κατάφεραν στα 20 τους να βρουν τις απαντήσεις στα πιο κρίσιμα ερωτήματα της ύπαρξης. Μάλλον είμαι αφελής και αξίζω τις μούντζες (πάμε άλλη μια γύρα).
Λεκέ τώρα που θα πας εκεί στα εξωτερικά, σε προκαλώ όλα αυτά τα ποστ να τα γράφεις στα Αγγλικά. Θα αποκτήσεις και πιο πολύ κύρος ;-)
Στην Ελλάδα του Μνημονίου η Κυβέρνηση που στηρίζει το Μνημόνιο ακολουθεί ένα πάρα πολύ αυστηρό πολιτικό πρόγραμμα και λογοδοτεί τακτικά πρώτα στο ΔΝΤ και ύστερα στην Κομισιόν και την ΕΚΤ για την πορεία της. Στο site του υπουργείου οικονομικών μπορείς να δεις την τελευταία Επιστολή Προθέσεων που περιγράφει όλους τους βραχυπρόθεσμους στόχους της κυβέρνησης αλλά και λίγα λόγια για την πορεία της εφαρμογής της μνημονιακής πολιτικής. Με λίγα λόγια η χώρα είναι στον αυτόματο. Όλα τα άλλα που λες είναι άσχετα. Άιντε "τα έχωσες" και στους ιδεολόγους πήρες και τα πινξ σου μπράβο.
Σιρίμε, αν είναι στον αυτόματο σταμάτα τώρα όλη την κοινοβουλευτική δραστηριότητα. Δεν υπάρχει ουσία να πιέσεις για τίποτα βασικά, ούτε τροπολογίες, ούτε να ασκήσεις πολιτικές πιέσεις ούτε τίποτα. Βασικά βάλε και τους πιο φανατικούς ελευθεραγορίτες στα υπουργεία τώρα που το σκέφτομαι, να δώσουν και το σπίτι σου στον ανταγωνισμό της αγοράς για να έχεις καλύτερη εξώπορτα. Προτείνω και Κασιδιάρη Υπουργό Αμύνης, δεν θα διαφέρει αφού η Τρόικα γέννησε το φασισμό.
Ρε, δεν είπα πουθενά πως δεν έχει καμία ουσία η πολιτική δράση, αλλά ότι δεν έχει καμία σημασία το πως αυτοπροσδιορίζεται ή το πως εσύ χαρακτηρίζεις τον πολιτικό που συμμετέχει στην μνημονιακή κυβέρνηση.
Έχει τη σημασία που του έχω δώσει, αυτήν του λιγότερου κακού. Με το να λες είμαστε στον αυτόματο, υπονοείς πως όλοι παντού, παίρνουν πολύ συγκεκριμένες αποφάσεις και βασικά δεν τις παίρνουν οι ίδιοι, είναι απόλυτα πιόνια μιας πολιτικής που πηγάζει από την κεντρική Ευρώπη. Δεν διαφωνώ με αυτό σε απόλυτο βαθμό, αλλά διαφωνώ σε σχετικό. Διότι, ο Αδωνης δεν μπορεί να συγκριθεί με έναν οποιοδήποτε ράντομ τύπο που θέλει να συνεχίσει τη σιωπηλή του πολιτική καριέρα και θα κάνει τις βασικές υποχωρήσεις. Είναι βαθιά ιδεολόγος, αντι-αριστερός, αντι-κοινωνικά κινήματα γενικά και αποτελεί υπερόπλο του Σαμαρά που αφανίζει περίπου τα 9/10 των συνομιλητών του (ας δει κάποιος τα βιντεάκια με Μηλιό ας πούμε). Μπορεί σε οποιαδήποτε στιγμή παράνοιας, υπεροψίας ή ακόμη και ικανότητας (γιατί ας το παραδεχθούμε επικοινωνιακά έχει κάτσει στο σβέρκο μας) να εκμεταλλευτεί την εξουσία που του δίνεται. Προφανώς και το κοινωνικό κράτος δέχεται επίθεση, αλλά για να σου δώσω μια αναλογία άλλο να του επιτίθεσαι με τσεκούρι και άλλο να του επιτίθεσαι με τανκ.
Για αρχή, δεν μουτζωσα εγώ το ποστ σου.
Καταλαβαίνω αυτό που λες, και εγώ το έχω σκεφτεί, αλλά ρε πούστη μου είχες τον λοβέρδο τον κνιτη και έκανε ό,τι έκανε, τι να προσμένεις από έναν αριστερότερο του άδωνι;
εδιτ: ντάξει, shrime, δεν ειναι μονο θέμα "αυτόματου πιλότου" ελέω τρόικας. Είναι απλά αποφάσεις που παλιότερα λόγω πολιτικού κόστους, απλά ΔΕΝ. Δηλαδή άνετα πολλές φωνές εντός νδ, πασοκ (μιλώ για κυβερνητικό συνασπισμό) επικροτούν το Ό,ΤΙ θα γίνει με μπροστάρη των άδωνι.
@τσιμπούκλανο
''Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ως υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, υπήρξε μια έκπληξη για μένα και δε διστάζω να πω ότι είναι ο καλύτερος Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας που πέρασε από το υπουργείο αυτό, ίσως μαζί με τον αείμνηστο Γιώργο Κατσιφάρα. Απέδειξε ότι είναι ικανός να χειρίζεται ένα υπουργείο και με κάνει να σκέφτομαι ότι είναι σωστό το ότι η πολιτική είναι τέχνη και όχι επιστήμη».''
Θεόδωρος Πάγκαλος
Νομίζω λέμε το ίδιο πράγμα, όχι;
@tsimpouklano
Ναι όπως τα λες είναι. Απλά το πολιτικό και τεχνικό εργαλείο για την εφαρμογή των μαζικών ιδιωτικοποιήσεων πχ (που είναι μια πολιτική γραμμή που παίζεται εδώ και χρόνια) είναι πολύ συγκεκριμένο και είναι εδώ και κάποια χρόνια το μνημόνιο , πάνω σε αυτό Πασοκ ΝΔ Δημάρ κατάφεραν να ακολουθήσουν κοινή γραμμή που άλλες συνθήκες δεν θα τους το επέτρεπαν. Ε αν αυτό το παραβλέπεις νομίζεις πως το πασοκ κάνει και αντιπολίτευση μη σου πω
@ shrime:
Καλά, τραβάτε με και ας κλαίνω είναι αυτά. Ο μπένι καταλαβαίνει οτι το πασοκ μοναχο του δεν σωζεται, οπότε θα πιαστεί από τη σανιδα σωτηρίας (νδ) με όποιο κόστος - call me θυσίες του ελληνικού λαού.
I’ll just leave this here.
Το ότι ένας παρανοϊκός φασίστας που έχει εκδώσει τα ημερολόγια του Γκέμπελς είναι πλέον υπουργός δεν είναι για να απορεί κανείς, σωστά; Έτσι κι αλλιώς o kapitalismos einai panta idios... aristera kai deksia afentika...
Σαμαράς: "Προχωράμε με το νόμο. Κανένας δεν είναι πάνω από το νόμο είπε, στέλνοντας μήνυμα στους εργαζόμενους που συνεχίζουν την κατάληψή τους. Στην ΕΡΤ διέπραξαν σφάλματα όλοι όσοι κυβέρνησαν. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διόριζαν, αλλά κυρίως ανθρώπους της Αριστεράς."
http://memecrunch.com/meme/DTZB/fuck-logic/image.png
http://www.youtube.com/watch?v=NVMAyYDVXVg
:touched: να παρει θεση και ο Πανος Καμμενος!
Ελεύθερος ο Κώστας Σακκάς, αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών.
Spoiler
Η αποφυλάκιση του Σακκά σε καμιά περίπτωση δεν θεωρείται νίκη. Το μόνο θετικό είναι ότι μάλλον θα μείνει ζωντανός και ίσως σώσει και τα όργανά του.
Σήμερα για άλλη μια φορά η κρατική αυθαιρεσία παίζει σκάκι και τάβλι στην πλάτη του κόσμου. "Δικαιώθηκε" λέει ο Σακκάς που ήταν προφυλακισμένος για οπλοκατοχή 31 μήνες. Μετά από 38 μέρες απεργίας πείνας.
Εχτές η αστυνομία το πρωί έκανε επίθεση σε ειρηνική πορεία σε τουριστική περιοχή και πλάκωνε κόσμο, πέταγε κρότου λάμψης και συνελάμβανε κόσμο γιατί έτσι.
Το απόγευμα φασίστες με παρουσία βουλευτών (φασιστών) επιτέθηκαν σε ένα "σχολείο" και διέλυσαν τα πάντα και βαρούσανε παιδάκια. Η αστυνομία παρατηρητής.
Δεν υπάρχει καμιά Ελευθερία και καμιά νίκη. Η τρομοκρατία του κράτους ζει και βασιλεύει, και με τον Κώστα Σακκά το έπαιξε και θεός, ποιος ζει ποιος πεθαίνει.
Ο εφησυχασμός είναι το χειρότερο λάθος. Όταν μετά τις γερμανικές εκλογές, θα έρθει το νέο κούρεμα και στις χαμηλές καταθέσεις, θα φροντίσουν πάλι να έχουν ετοιμοθάνατο κάποιον κινηματικό για να πνίξουν με καταστολή την όποια αντίδραση.
"μπορεί να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή των εξής περιοριστικών όρων: απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτικής εμφάνισης κάθε Δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, υποχρεωτικής διαμονής στην οικία που έχει δηλώσει ως κατοικία του, απαγόρευσης οποιασδήποτε επαφής και επικοινωνίας με συγκατηγορουμένους του στην υπόθεση της οργάνωσης "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς", χρηματικής εγγύησης 30 χιλιάδων ευρώ και απαγόρευσης μετακίνησης εκτός του νομού Αττικής."
και δε νομίζω να μην παρακολουθείται στο σπιτάκι του από 3-4 μπάτσους καθημερινά ε.
Καμία δικαίωση, καμία νίκη. Φυλακισμένος ήταν πρίν, φυλακισμένος και τώρα.
Φέρτε πίσω την Τσαπανίδου ρε μουνιά.
http://youtu.be/Dga7pQM_O_o
τέρμα τα ψέματα. καλά τα λέει ο συνέλληνας!
http://tvxs.gr/news/ellada/symptyksi...tiki-prooptikiQuote:
Το απόγευμα της Παρασκευής, στο ξενοδοχείο Τιτάνια, με στόχο τη «συνεννόηση επί ρεαλιστικών βάσεων», κάθονται στο ίδιο τραπέζι εκπρόσωποι των δυνάμεων του προοδευτικού χώρου, κατόπιν καλέσματος της Ομάδας Πρωτοβουλίας για τη Συμπαράταξη Προοδευτικών, Σοσιαλιστικών, Οικολογικών και Αριστερών Δυνάμεων. Μιλώντας στο tvxs.gr ο Νικήτας Κανάκης, μέλος της Ομάδας Πρωτοβουλίας, εξηγεί ότι με αυτόν τον τρόπο επιχειρείται το πρώτο βήμα για να έρθουν οι δυνάμεις της αριστεράς σε συμφωνία, ώστε να αναχαιτιστούν οι μνημονιακές πολιτικές και να διερευνηθεί η δυνατότητα εκπόνησης ενός ρεαλιστικού σχεδίου για αλλαγή της διακυβέρνησης με κατεύθυνση τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου.
Στο κάλεσμα της Ομάδας Πρωτοβουλίας έχουν ανταποκριθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ, οι Οικολόγοι Πράσινοι, ο Ανδρέας Νεφελούδης από την Αριστερή Προοπτική και ο Οδυσσέας Βουδούρης από την Κοινωνία Πολιτών. Εμπνευστής της συνάντησης φαίνεται να είναι η Λούκα Κατσέλη, πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, η οποία όπως εξηγεί ο Νικήτας Κανάκης «είχε ζητήσει να υπάρξει αυτή η συνεννόηση και η δημιουργία μιας μεγάλης δημοκρατικής παράταξης επανειλημμένως».
πιστεύω είναι θέμα χρόνου να σωθούμε
ξερουμε τι ωρα ακριβως θα ερθει η αναπτυξη?
ε να βάλεις ολόκληρο το κουτσομπολιό ντε
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...17847904_o.jpg
ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΦΙΛΕ.