αυτο θα ηταν πραγματικο επος
Printable View
WoW.com has learned through multiple sources close to the situation some details on the next expansion, to be called World of Warcraft: Cataclysm.
the new playable races of Cataclysm.
Our sources have told us that the new races of Cataclysm will be:
* Worgen – Alliance
* Goblin – Horde
This information has been speculated upon by multiple places, and we're pleased that everyone's speculation has turned out to be more or less true.
μαλλον τοτε θα ξαναπαιξω(aaahhh potential customer /emote :touched: )
Αντι-worgen είμαστε. Πάντως και γω το κόβω να ξαναμπαίνω τότε για κάνα goblin.
Κατά τα άλλα για να δεις τη blizzcon online πρέπει να πληρώσεις 30 ευρώ, γελάει ο κόσμος.
Εάν ισχύουν αυτά που έβαλε τώρα το mmo-champion (προσωπικά δεν πιστεύω) τότε κοίτα να δεις που θα γίνει και κάτι ενδιαφέρον.
:shock:
Οκ τα περισσότερα που λέει και εμένα μου φαίνονται απίθανα, αλλά θα το έβαζε 1η σελίδα έτσι; Εξάλλου με τόσες λίγες μέρες να μένουν λογικά όλο και κάποιες πληροφορίες θα έχουν
The Return of the Brood Mother στο 3.2.2 ε; Αυτό μάλιστα. Τέσπα, 3.2 δεν έχω παίξει ακόμα γιατί δεν έχω κάρτα...αλλά απ'ότι άκουσα δε λέει γι'αυτό δε ψήνομαι...το έπαιξε κανείς από δω;
Τι "αυτό μάλιστα" ρε, δεν έχεις βαρεθεί να ξανασκοτώνεις αναστημένους κακούς;
thn onyxia pote file
onyxia, mc kai bwl pote ksana. Kapoios pou ksekinises sto bc kai argotera den mporei na katalavei ti paei na pei instance grinding
Χαλαρά ξανακάνω Onyxia και BWL ( Vael :pink: ). MC είναι κουραστικό στο μάτι :P
Αλλά ρε συ Roswell από όλα εκείνα που έλεγε εσύ είδες την Onyxia του 3.2.2;
ολα αυτα περι thrall garrosh cairne κτλ μου ακουγονται λιγο οτιναναι παντως
Σε πόση ώρα αρχίζει;
Opening ceremony 11:30, εμείς είμαστε γύρω στις 8 ώρες μπροστά από pacific time οπότε κατα 19:30. Νομίζω πως μια ώρα μετά είναι το preview panel άρα κατα τις 21:00 θα έχει μαζευτεί το πρώτο ίνφο.
Α, θενκς. Πάντως απ'ότι διαβάζω με την ανακοίνωση του Cataclysm θα ξεκινήσουν. To θέμα είναι να μάθουμε release date στο περίπου για D3 (καλό 2011 λογικά)