Ε γαμω το πια! Σταμάτα να με απογοητεύεις! Αφού το γράφω παραπάνω ΑΦΟΥ! ΔΕΝ υπήρξε! Τζάμπα ψάχνεις!
Printable View
Δυστυχώς δεν πρόλαβα το βίντεό σου. Αν η γυναίκα σου γνωρίζει ότι αναφέρεσαι στις βυζάρες της ενώπιον τρίτων και δεν την ενοχλεί, ομολογώ ότι εν προκειμένω έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.
<σεξιστής> θα διαφωνήσω , οι γυναίκες δεν έχουν τόσο θέμα με το Βυζάρες όσο με το κωλάρα </σεξιστης>
Μα δεν το λέω με κακία ή υποτιμητική διάθεση. Πάντα ζήλευα τα ανοιχτόμυαλα ζευγάρια.
Ούτε γω το είπα με κακία ντε.
Ε τότε δεν μας τα λέει καλά. Εμ τοποθέτηση για τις βυζάρες της γυναίκας σου, εμ επίθεση σε όποιον σχολιάσει καλοπροαίρετα... δεν πάει
βυζαρες υποσχεθηκατε, βυζαρες δεν ειδαμε, παλι με το Γερμενη θα τη βγαλουμε εδω μεσα.
Θανάση σταμάτα να γράφεις στο e.r γιατί θα σε δώσω στον τσιγαρά και θα σταματήσει να σου κάνει βερεσέδια.
Δεν ειρωνεύτηκε ούτε μίλησε άσχημα για να του πω το οτιδήποτε. Σε αντιθεση με εσένα και τις εξυπνάδες σου..
Για να τελειώσουμε αυτό το τεράστιο off topic δεν αναφέρομαι σε τρίτους στις βυζαρες της, έτσι απλά και αόριστα. Χρησιμοποίησα την έκφραση "νιώθω περήφανος που η Σοφία εδώ και ένα χρόνο βγάζει τις βυζαρες της και θηλάζει τον Ορφέα". Τίποτα πονηρό, τίποτα καφρικο, τίποτα επιτηδευμένο. Εκδήλωση υπερηφάνειας και ενθουσιασμού, που θεωρώ πως αρμόζει και δικαιολογείται σε νεαρό πατέρα.
Το δε περιβόητο βίντεο που ο ικονοκλαστ δήθεν είδε βυζια και θηλασμους, είναι ένα απόσπασμα όπου στην αγκαλιά της μάνας του, ο μικρός νιαουριζει κάθε φορά που του χαϊδεύει την πλάτη. Μιλάμε για τέτοιο αισχος και attention whoring δηλαδή.
Δεν ξέρω από που νομίζεις ότι με ξέρεις και αν αυτό ισχύει, για ποιο λόγο το βρίσκεις για γέλια και για κλάματα, αλλά πληροφοριακά είναι οι τσιγαραδες και δεν δίνουν βερεσεδια σε κανέναν.
Και προφανώς δε θα σταματησω να γράφω, αν θέλω να γράφω.
Γενικά, όσο εκνευριστικός και να είναι ο χρήστης Onibocho (που είναι), αυτή η συνεχής υπενθύμιση/συζήτηση πάνω σε αυτό που πόσταρε (που μπορεί να ήταν και μαλακία και να το μετάνιωσε) είναι τόσο αστεία και ηθικίστικη και ανθρωποφάγα που μου φέρνει αναγούλες. Πείτε του για τις τόσες άλλες μαλακίες που λέει, όχι για κάτι προσωπικό. Μυξοπαρθένες.
κοίτα νέε γιούζερ, εδώ οι μισοί είναι Ι5. οι μισοί είμαστε για να το θέσω ακριβέστερα. Όταν δε ξεκίνησε αυτό το παραμυθι οι περισσότεροι ήταν και κάπως πιτσιρικάδες - ως επί το πλείστω - και το τρολαρισμα πηρε νεες διαστάσεις και δημιούργησε μια κατάσταση που λούζεσαι, όχι χωρίς να έχεις βοηθήσει και συ λίγο με κάποια άσχημο μπάσιμο και βήματα που έκανες στην αρχή. Απ την άλλη έχει ένα δίκιο όπως πάντα ο ικονοκλατς αν και το κάνει με τον ιδιαίτερο του τρόπο που θές να πάρεις την νικοσουβλα και να τον κάνεις αρνί.
εγω εψαξα απο το ποστ του καπουζιδη και μετα να δω το
"βασικα Ονιμποτσο σταματα να πουσταρεις στο ΕR"
οποτε ας μπει εδω για να μην εχουμε κενα