ainte 8a trws kai freskia Spirulina
Printable View
ainte 8a trws kai freskia Spirulina
οι εγκαταστασεις που μεγαλωνει το φυκι αυτο ειναι κατι χειροτερο απο καντινα στην εθνικη για κιλκις 4παρα τα ξημερωματα! κουμπωθηκα κιολας μια φορα!
λοιπον,
ο ελληνικος στρατος ειχε την τιμη να με φιλοξενησει.μια μερα.
και λελε σε λεεεεεεω!
ρεηζορ,ο δρομος για το ι5 ειναι ανοιχτος σαν την κωλαρα σου.
μινμιν μαλακια που δεν σε ειδα,εφυγα ομως και δεν ξαναγυρνααααωωω.
ευχαριστω την επιτροπη που δεν αφησε να χαθει το ελευθερο πνευμα μου και μου δωκε μια αναβολη ακομα,πριν την τελικη(που ειναι σιγουραντζα ι5).
ρουθλεςς ελα να σου πω ιστοριες απο το κλοθ ταγμα οπου ο ψντ αναφεροταν στο ξηπ και ολοι μαζι επαιζαν τις κουμπαρες στην πλατη του ρτγ με αδεια απο το εδφρ
:rofl:Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
παντως πανκη, πηγαινα ενα χρονο στρατο ανετα ισα ισα για να πιω μαζι με τον μινμιν
πωλ ασε,χαλαστηκα που δεν τον βρηκα ρε... :(
εγω παντως εκανα μαλακια που εκοψα τις τζιβες(δεν κουρευτηκα ομως γενικα).
μεσα στο στρατοπεδο ΟΛΟΙ ακουρευτοι,χαιτες,τσουλουφια,κανγκουρες,γυφτοι,ρωσοι,πρεζακια,μπαχαλοι.
φαγητο?πιο σκατα δεν γινοταν.
γελιο?απιστευτο,οι αξιωματικοι κλαιγοντουσαν για να μας μιλησουν.απειθαρχοι ολοι,οι ρωσοι δεν μιλουσαν ελληνικα και οι ελληνες εκαναν οτι δεν ξερουν ελληνικα!
επισης πρωτο βραδυ χοντρο ξυλο ρωσων με γυφτους.
τερμα παοκ η μοναδα,ουτε ενα ληκι.κυκλοφορουσαμε με μπλουζακια και κανεις δεν ελεγε τιποτα.
τωρα σε εναν χρονο ερχεται η δευτερη αναβο και μετα καπακι γιωτα-γιωτα,ζωη και κοτα!
παντως ολα αυτα που λες κ χειροτερα , τα εχει κανει σε κανονικα στρατοπεδα ο cyberdope667
ο οποίος πρέπει επιτέλους να μοιραστεί τη στρατιωτική εμπειρία του μαζί σας :D
σαιμπερ,ξελασπωσε το θρεντ!πες την αληθεια!
(βαλτε ολο το λουκανικο στον ΚΩΛΟ!)
ειλικρινά δεν μπορω να μιλησω για τις εμεπιριες μου στον στρατό//
1ον: απο που να ξεκινησω, και
2ον: τι να πρωτοπιστεψετε !
θα φερω αλλους να τα πουν !
πρωτη μου φυλακη, 3 ημερων φανταρος, γραφτηκε στο πειμπουκ κ μ ακολουθησε σε ολη μου την θητεια :
20ήμερη φυλακιση διοτι σε εξαλλη κατασταση μεθης εβαλε φωτια στον θαλαμο !
xaxaxaxaxaxaxaxaxaaxa.. \m/
piga apo tou giannh to apogema...nomiza 8a emenes se auton kai 8a mpaines trith...eipe na rxomastan kyriakh me kana dyo ntenekedes tsipouro kai kana vytio mpyra alla apo oti faineteQuote:
Originally Posted by hcpunksonacid
3emperdepses...
http://i197.photobucket.com/albums/a...tos/paok/1.jpg
^^^koureutikes tekila?
egw dyo vdomades me doc martens kai forma aeroporias stin 8hva...pempth moira...ta kalytera paidia...viastes ton manadwn tous/raelianoi/an8rwpofagoi kai vrillQuote:
Originally Posted by cybernaut 667
ελα ρε μιχ!Quote:
Originally Posted by minmin
θα ερθω ρε φιλε,αλλα σε καλη φαση και οχι σε μαλακια οπως ο στρατος...θα ενημερωσω.και εσενα και τον γιανναρα. :)
παντως πολυ μαυριλα ρε φιλε το στρατοπεδο...
partali eisai..de masas...kana pagouri ''vichy'' nero gemises???LOL
ρε φιλε,δεν καναμε πραγματικα ΤΙΠΟΤΑ...για να καταλαβεις,σημερα ξυπνησε ολο το στρατοπεδο στις 8 το πρωι και με τα χιλια ζορια και αφου βαρεσε 4-5 φορες το εγερτηριο...χαχαχα.
και οταν ηρθε μετα το λεωφορειο να παμε για αναβολες,ειχαμε 45 απο τα 97 ατομα που κατεβηκαν θεσσ για αναβολη..
ενυγουει,τα προβληματα μου μαλλον τελειωνουν τωρα,απο την στιγμη που πηρα την ΚΑΛΗ αναβολη για λογους υγειας,πιστευω πως τελειωσαμε...αλλες 1-2 τις οποιες θα τις δωσουν (πιστευω,αλλιως με βλεπω να βαραω καμια αυτοκτονια μετα φονο ρεηζορ) και το ι5 ειναι δικο μας...
a gia pa8ologiko to pas ok