ωχ ο Σκερλος. Τι κανει σε σποτακι και ποιο?
Printable View
ωχ ο Σκερλος. Τι κανει σε σποτακι και ποιο?
μια νέα εταιρία internet αν κατάλαβα καλά,δε συγκράτησα όνομα
είναι και καλά στη στάση του λεωφορείου και κοιτάει μια κοπέλα και γραφει ξαφνικά στο μπλουζάκι του "σε γουστάρω" σα να το πληκτρολογεί κάποιος ,lol
jus a BURN! from a cigarette... in my hand!
Eimai skata arrwstos kai ponaw pantou....den einai apisteuta gamwtokeratomou otan exeis pureto kai ponas xwris logo se ar8rwseis klp?
Tι περιέχει;
liker. athlio liker.
"τι θα παρετε? ΤΙΠΟΤΑ" ΧΑΧΑΧΑ :rofl: :rofl:
μεγαλη εμπνευση ο κυργιος Μπιριμπιρης...
ασχετο,ξερει κανεις γιατι δεν μπορουσα να μπω στο σαιτ το απογευμα?
ηταν σαν να επαθε ενα γενικο "μπλακ-αουτ"
E, μαλακία. Μπροστά θα ήτανε αν εμφιάλωνε αέρα και όταν έλεγες τίποτα ερχότανε και σου γέμιζε ένα ποτήρι με αέρα κοπανιστό :P Τώρα μπροστά το λένε αυτό, πρώιμη ψυχική διαταραχή δεν ξέρω. Θα μπορούσε να κάνει τον μπάρμαν/καφετζή του τρελλάδικου πάντως :P
που το βρήκες;Quote:
Originally Posted by Twisted_Bassist
Θαταν γαματος να σου απαντησει πουθενα και να κανει ποστ με μια εικονα ενος μπαρ με το ονομα αυτο.
αχαχαχααχ μου ειχαν διηγηθει την ιστορια με το ποτο "τιποτα" αλλα πηγαιναμε γυμνασιο και τους ειχα (καχυποπτα) μισο-πιστεψει.
αχαχχα αυτο κι αν ηταν μπλαστ φρομ δε παστ.
στο μπαρ 'Πουθενά" η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού να είναι το τίποτα με μπόλικο καθόλου
κάτι έχω ακούσει γι αυτό, τέσπα, βρήκα αυτό στο διαδίκτυο:
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_a ... 006_170294
Quote:
Τέλος, και για να μη σας πιάσουν αδιάβαστους, αν στην ερώτησή σας «τι θα πάρετε;» δεχθείτε την μηδενιστική απάντηση «Τίποτα, ευχαριστώ», μη ρισκάρετε να προσφέρετε ένα παγωμένο νεράκι. Το πιθανότερο είναι πως ο καλεσμένος σας ζητάει ένα ποτηράκι από το λικέρ Τίποτα, που παράγεται στην Τρίπολη. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται δεν είναι γνωστές, ωστόσο σε τούτο το διάφανο ποτό θα διαπιστώσετε την ύπαρξη αρωμάτων από πικραμύγδαλο, καραμέλα και εσπεριδοειδή.
spiti enws filou. it's the first time i see it.Quote:
Originally Posted by ikonoklast
tha idrisw to vermout "tha_sou_pw_argotera"
Θέλω να σκοτώσω τη forthnet.