Ο σχιζοφρενης δολοφονοοοοος...... με το πριονιιιιιιιιι....
Printable View
Ο σχιζοφρενης δολοφονοοοοος...... με το πριονιιιιιιιιι....
δεν κολωωωωωωωωώνει....!!!Quote:
Originally Posted by Fixxxer
πάω να ρίξω μια πανίσχυρη, τριφασική ξάπλα... πωπωπωπω!
αυριο βραδυ σε θελω δυνατο
Πηγα προχθες σε μια γελοιοτητα, φαιδροτητα και ξεφτιλα που υποτιθεται οτι ηταν καποιου ειδους συζητηση μεταξυ των καθηγητων και των φοιτητων της σχολης για να δουμε τι θα γινει με την εξεταστικη και τα χαμενα μαθηματα. Χα χα χα. Δεν ξαναπαω. Πιαστηκαν στα χερια οι παραταξεις μεταξυ τους. Τραγελαφικα κομματοσκυλα.
Μπουρδελο.-
Re malakes, pou exei xa8ei o Lucather? LUCATHER AN MAS AKOUSEIS DWSE MAS ENA SHMADI!!!
http://i42.photobucket.com/albums/e3...at/8545722.gifQuote:
Originally Posted by ang69
εμένα αυτό μάρεσε
Δεν είμαι υπέρ της οπλοκατοχής, αλλά κάθε συσχέτιση με την διάπραξη τέτοιου είδους εγκλημάτων είναι λίγο χαζή. Αν επιτρέπεται ή όχι η οπλοκατοχή, το μόνο που αλλάζει είναι η ευκολία πρόσβασης. Με λίγη θέληση, βρίσκεις όπλο σε οποιαδήποτε χώρα (πόσο μάλλον στην Κρήτη :P).Quote:
Originally Posted by ang69
Αυτό που πράγματι γλυτώνεις είναι αφ' ενός ατυχήματα, αφ' ετέρου ανθρωποκτονίες που γίνονται εν βρασμώ ψυχής (κι αυτό αν δεν είναι εύκαιρο κανά μαχαίρι εκεί δίπλα). Στη συγκεκριμένη περίπτωση, είχε σχεδιάσει να κάνει αυτή την ενέργεια. Κι εφόσον ήταν αρκετά αποφασισμένος, θα έβρισκε όπλο - είτε νόμιμα, είτε παράνομα.
να δεις που θα σκάσει μύτη με κανένα φέηκ ακάουντQuote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
to kata dynamhn! :) afou me ksereis...Quote:
Originally Posted by Bullet
apla afto to savvato den paizei na to kshmerwsoume mexri tis 7
8a to lhksoume nwritera giati afthn thn evdomada eimai ligo sthn tsita me th Diatrivh giati prepei na parousiasw se liges meres kai de me pernei gia polla ksenyxtia kai kouroumpela.
Εδώ και μια βδομάδα έχω κόψει το βραδυνό (δεν πήγαινε άλλο, παραείχα χοντρύνει τελευταία) και ΥΠΟΦΕΕΕΕΕΕΡΩ!
σκατα :\
Α εγώ ευτυχώς όχι. Και μόλις τελείωσα το πρωινό μάλιστα.
απ'ότι μ'ενημέρωσε ένας μαδερφανκεράς κάτι με το pc πάιζει μαλακία και δεν έχει ιντερνετ, κάτι με σομπρέρο κλπ.Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
ΕΝΑ ΔΥΟ ΕΝΑ ΔΥΟ :!:
εγώ δεν τρώω βράδυ εδώ και 6-7 χρόνια και τότε είχα χάσει 10 κιλά σε 3 μήνες, όμως μετά από 4-5 χρόναι τα ξαναέβαλα με το παραπάνω, παρόλο που συνεχίζω να μην τρώω βράδυ. μάλλον παίζει ρόλο η ηλικία και οι αλλαγές μεταβολισμού. Εδώ χρειαζόμαστε καμμιά συμβουλή του δόκτορα του φόρουμ, όμως αυτός περί άλλων τυρβάζει :DQuote:
Originally Posted by Shadowking
MILAME GIA KWLOFARDIA OMWS....
UK-born student 'fooled' gunman
http://news.uk.msn.com/Article.aspx?...mentid=4725578