γεια, μπορεί να εξηγήσει κανείς τι παίζει με οποιοδήποτε από τα παρακάτω γιατί εγώ είμαι ντουγάνι και έχω να ασχοληθώ χρόνια και έχω χάσει και το βλιβλίο μου;
http://i23.photobucket.com/albums/b3...land/tei/1.jpg
Printable View
γεια, μπορεί να εξηγήσει κανείς τι παίζει με οποιοδήποτε από τα παρακάτω γιατί εγώ είμαι ντουγάνι και έχω να ασχοληθώ χρόνια και έχω χάσει και το βλιβλίο μου;
http://i23.photobucket.com/albums/b3...land/tei/1.jpg
Μαλάκα, "για τους παρακάτω τύπους οντοντήτων". :fear:
(mousikh x-files)
:fear:
γιατι οι αντρες να εχουμε τοσο απλοικο μυαλο σε αντιθεση με τις γυναικες ?.. :?
Ignorance is Bliss my friend...Quote:
Originally Posted by freak brother
The newest registered user is Erika Murphy
Total posts: 0
[0.00% of total / 0.00 posts per day]
Find all posts by Erika Murphy
Website: http://bxzo.com/64/bracelet-breast-cancer-foundation-pink.html
Occupation:
Interests:
Prospa8ei na sas piasei kotsous! Mhn masisete!!!
:loco:
είναι spam
ελα??Quote:
Originally Posted by Candiru
Lost το 2ο ερώτημα είναι βάσεις δεδομένων.
Θα φτιάξεις ένα e-r με 3 οντότητες (μεσίτης, γεωτεμάχια, ιδιοκτήτης) και θα συνδέσεις ότι έχει συσχέτιση με κάποιο από τα άλλα 2 βάσει των i,ii,iii που υπάρχουν παρακάτω.
Στις 2 άκρες των γραμμών συσχέτισης θα βάλεις 1 ή Ν, ανάλογα με το τι σου λένε τα i,ii,iii. Αφού ο ιδιοκτήτης πχ μπορεί να κατέχει πολλά εδάφη, θα βάλεις Ν στη μεριά του ιδιοκτήτη και 1 στη μεριά του τεμαχίου. κ.ο.κ.
Αυτά. Κάτι ξεχνάω στάνταρ, αλλά είναι πρωί ακόμα. :|
να σας πω μια, αυτό από ποιό μάθημα είναι ας πούμε?
Σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων που άνοιξαν πυρ το πρωί της Τετάρτης με καλάσνικοφ εναντίον αυτοκινήτου και κατοικίας στην περιοχή της Βούλας.
Αγνωστοι άνοιξαν πυρ με αυτόματο όπλο καλάσνικοφ εναντίον ενός αυτοκινήτου και ενός σπιτιού στη Βούλα, στις 10 το πρωί της Τετάρτης.
Οι δράστες επέβαιναν σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Opel Corsa και πυροβόλησαν τουλάχιστον 15 φορές ένα αυτοκίνητο μάρκας Land Rover που ήταν σταθμευμένο στην οδό Διαμαντοπούλου 1 και μία μεζονέτα στη διασταύρωση των οδών Διαμαντοπούλου και Δημοκρατίας.
Στη συνέχεια ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν, ενώ εγκατέλειψαν στο σημείο το καλάσνικοφ, που μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της εγκληματολογικής Υπηρεσίας από τους αστυνομικούς.
Από τις αστυνομικές δυνάμεις γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
:fear:
βάσεις δεδομένων.Quote:
Originally Posted by Atheist
@zihuatanejo: θενξ ρε.
με το ερώτημα sql μπορεί να βοηθήσει κανείς ή αν υπάρχει κάνα λινκ με παραδειγματάκια.
Το 1 εξαρτάται από τη διδαχθείσα ύλη, καθώς υπάρχουν πολλοί απλοί αλγόριθμοι.
Παραδείγματος χάριν, έστω Α = DIMITRIS η λέξη που θα κρυπτογραφηθεί. Επεκτείνουμε με επαναλήψεις το κλειδί ώστε να έχει το ίδιο μήκος, δηλ. το κλειδί γίνεται Β = ΤΙΜΕΤΙΜΕ. Έστω Γ η συμβολοσειρά που θα προκύψει από την κρυπτογράφηση και Ai, Bi, Γi το γράμμα στην i-οστή θέση της αντίστοιχης συμβολοσειράς.
Τότε, κρυπτογραφούμε ως εξής: Γi = (Αi + Βi) mod 26, για κάθε i=0..7
Το 2 είναι απλώς entity-relationship diagrams. Αν ψάξεις στο google, φαντάζομαι θα βρεις σημειώσεις διαλέξεων.
Το 3 δεν έχω ιδέα.
Το 4 απαιτεί ένα SELECT query με την χρήση της AVG() για τον υπολογισμό του μέσου όρου. Χωρίς να θυμάμαι ιδιαίτερα πώς γίνεται, η απάντηση είναι κάπως έτσι:
SELECT Σπουδαστες.ΑΜ, Σπουδαστες.Επιθετο, Σπουδαστες.Ονομα, AVG(Βαθμοι.Βαθμος)
FROM Σπουδαστες, Βαθμοι
WHERE Σπουδαστες.Πολη = 'Σερρες' AND Σπουδαστες.Ημ_Γεννησης < '1980-1-1' AND Βαθμοι.ΑΜ = Σπουδαστες.ΑΜ AND Βαθμοι.Βαθμος >= 5
HAVING AVG(Βαθμοι.Βαθμος) >= 8
GROUP BY Σπουδαστες.ΑΜ
thx deggial =)
είδα ένα e-r διάγραμμα στο wiki και κατάλαβα πάνω κάτω τι γίνεται, όπως και με την sql. Αν πέσει και κρυπτογράφηση λέω να μην την κάνω =ρ
μπλεγένος με μαφια σίγουρα ο ιδιοκτήτης και μάλλον να τον τρομοκρατήσουν θέλαν. Κάτι παρομοιο έγινε σε πυλωτή διαμερίσματος της γειτονιάς μου δίπλα στο Ασ. Τμήμα κιόλας πριν κάμποσα χρόνια: Μια σούπερ λουξ καινούργια μερσεντές ζάμπλουτου ιδιοκτήτη μπλεγμένου όμως με εμπόριο ναρκωτικών και δουλεμπόριο γυναικών με Βούλγαρους συνεργάτες έγινε παρανάλωμα πυρός από βόμβα και η έκρηξη μας πέταξε όλους από τα κρεβάτια μας, 50 μέτρα από το σπίτι μου κιόλας. Εννοείται πως δεν τον πείραξαν καθόλου. Μάλλον οι Βούλγαροι θέλαν να δέιξουν την πυγμή τους σε διαφωνία στους λογαριασμούς.Quote:
Originally Posted by freak brother
ισχυρό 8ρέντ αυτό.