ο μεγαος καννελακης εκανε μεταγραφες απο το μανατζερ παντως
Printable View
ο μεγαος καννελακης εκανε μεταγραφες απο το μανατζερ παντως
γιατί ο μικρός από πού κάνει? απλά δεν είναι τόσο καλός :!:
gg τι κόλλημα έχεις φάει και μας μνημονεύεις συχνά πυκνά?
εγω φταιω ρε,που σας κανω κ' διαφημιση :P
λολ
:touched:
τι θα γίνει επιτέλους, θα το κάψουν το γκέττο να τελειώνουμε με τους βλάκες;
ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ τόπο επεισοδίων, τα Εξάρχεια (στη συμβολή των οδών Κωλέττη και Λόντου), συνεπλάκησαν χθες το βράδυ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, δύο ομάδες νεαρών εντελώς άσχετες μεταξύ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 15 νεαροί οπαδοί της ΑΕΚ και αντιεξουσιαστές ήρθαν στα χέρια, για άγνωστους προς το παρόν λόγους. Οι δύο ομάδες ξέσπασαν ως συνήθως σε βιτρίνες καταστημάτων και αυτοκίνητα. Επίσης, τραυματίστηκαν ελαφρά δύο από τους νεαρούς.
www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=87433&ct=1
μαργαριτάρια πάλι στη δίκη για τη δολοφονία φιλόπουλου..αυτή η χώρα πάει κατα διαόλου.
xontromalakies grafoun sto ar8ro, i katastasi itan poly pio sovari distixws http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=908710Quote:
Originally Posted by nothingman
den ksero kata poso einai 8ema ghetto ti stigmi pou iparxoun dimoiries matadwn 2 dromous pio panw kai allous 2 pio pera, alla otan skane 40 atoma den einai kai to pio eukolo prama na tous xeiristeis, an kai anamenomeno na kanoun tis kotes ki oi mpatsoi kai na ftasoun meta.
wtff
Oλιβάρες ρε μουνιά.-Quote:
Originally Posted by Daffy
:touched: :touched: :touched:
Quote:
Originally Posted by cancer
ολα ξεκινησαν στις οταν ενας εκ των αρχηγων του κλαμπ των εξαρχειων επιτεθηκε σε αναρχικους στο αγρινιο την ωρα που εκανε αφισοκολληση για τον πατερα του που κατεβαινε με το λαος
κάνσερ φίλος, το εκεί κλαμπ λέγεται getto (από ορθογραφία σκίζουν) και είναι κάπως χμ, παρεξηγήσιμων πολιτικών αποχρώσεων, δεν εννοούσα ότι είναι γκέτο η γειτονιά :ρ
πάντως η ιστορία με το getto club και την ευρύτερη γειτονιά των εξαρχείων είναι πιο παλιά θαρρώ. εγώ πχ θυμάμαι σκηνικά σε ένα φιλικό Προο-ΑΕΚ στην επιστροφή του Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ, πότε ήταν αυτο, το 2002; τότε λοιπόν ήδη υπήρχε κλίμα. τες πα.
νομιζω οτι το κλαμπ των εξαρχειων ειναι της οριτζιναλ.το γκεττο θα ειχε παρει ποδι πολυ πιο γρηγορα
μουρινιο : "Όταν πήγα στο Λονδίνο, ειπώθηκε πως είμαι ένας κανονικός προπονητής στο τιμόνι μιας σπέσιαλ ομάδας. Ξαφνικά έγινα «ο Special One», αλλά ποτέ δεν χαρακτήρισα τον εαυτό μου ως τέτοιο. Δεν θεωρώ ότι είμαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, αλλά παράλληλα δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος στον κόσμο που να είναι καλύτερος από εμένα".
Πανουτσος:
"Eτσι όπως έχει παγκοσμιοποιηθεί το ποδόσφαιρο, ο προπονητής πρέπει να ξέρει και τις ισλαμικές εορτές. Για παράδειγμα ο Γιώργος Δώνης, αν δεν έχει ρωτήσει τον Ραφίκ Τζεμπούρ, μπορώ να τον πληροφορήσω ότι σήμερα βρισκόμαστε στην 20ή μέρα του Ραμαζανιού. Αλλες 10 λοιπόν και ο 9ος μήνας του 1429 κλείνει και ας ευχηθούμε τα καλύτερα στην ΑΕΚ, που με μουσουλμανικό μέτρημα έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 1414" :rofl: :rofl:
Ο Βραζιλιάνος άσος τόνισε ότι «θέλω να κερδίζω όσο μπορώ με τον Ολυμπιακό», ενώ σχολίασε το στόρι της μεταγραφής του, λέγοντας: «Με ήθελαν Ντόρτμουντ, Λοκομοτίβ, ΤΣΣΚΑ, Βέρντερ, Άρσεναλ, Άιντραχτ και Ίντερ, ήθελα Ολυμπιακό, επειδή μου χτύπησε πρώτος την πόρτα του σπιτιού μου».
sportfm.gr :D
ε ναι, και μένα αν με ήθελαν Ίντερ και Άρσεναλ, θα κοιτούσα ποιος χτύπησε πρωτος την πόρτα του σπιτιού μου.. :?
Δύο διπλά σε τρεις αγώνες. Νομίζω πως την τελευταία φορά που έγινε αυτό πρέπει να κυκλοφορούσαν ακόμα δραχμές.
Δηλαδή αν μου έλεγες πέρσι ότι θα πάρουμε δύο διπλά, εγώ θα σου έλεγα ότι το ένα το θέλω χωρίς κρεμμύδι, μόνο ντομάτα, πατάτες, μουστάρδα.
Τώρα πρόσεξε τι γίνεται: για να πάρουμε εμείς δύο διπλά μέσα σε τρεις αγωνιστικές έπρεπε να καταρρεύσουν τα διεθνή χρηματιστήρια και να πάρει προβάδισμα το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις...
Δεν χάλασε ο κόσμος αγόρι μου. Πάνε να τον τελειώσουν εκείνοι στο CERN με τον επιταχυντή σωματιδίων. Δεν θέλουν να μας δουν ψηλά. Βλέπουν την Τούμπα ανταγωνιστικά.
περσι cernομασταν, αλλα φετος επιταχυντες σωματιδιων μουσλιμοχιγκς φαση!
θελω να με πατε χερακι χερακι στην τουμπα οι αποπανω.
:rofl:
φυσικα, εδω περασες αλωβητος απο το κολασμενο καυταντζογριο! ελα προς το τελος κανα 2-3αγωνιστικες πριν τη ληξη που θα εχει ξεκαθαρισει η υποθεση πρωταθλημα, να γλεντησουμε! :lsd:Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Quote:
Originally Posted by Daffy
exw liwsei leme...PAOK....megales stigmes....Quote:
Originally Posted by Pinatero
ale ale ale aleooooooooooooooooo
aleooooo aleoooooooooooo
Είναι καθόλου φορμαρισμένος ο Σαμαράς?
forma ki agios o theos
Quote:
Originally Posted by BlackiE
Ε ξέρω γω, 7 γκολ έχει βάλει :P
7 στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο χτες νομίζω.
Προφανώς και ξέρω οτι είναι σε σούπερ φόρμα :P
τι έγινε πάνω ρε παιδιά?αρχίσατε τα σφαξίματα από τώρα?
http://www.contra.gr/Soccer/Italy/Serie ... 13868.html
Την ώρα που το παγκόσμιο ποδόσφαιρο δίνει «μάχη» απέναντι στις ρατσιστικές συμπεριφορές ο Κρίστιαν Αμπιάτι δήλωσε ανοιχτά ότι αποδέχεται τις ιδέες του φασισμού.
Ο τερματοφύλακας της Μίλαν μίλησε στο «Sportweek» λέγοντας: «Δεν ντρέπομαι για τις πολιτικές μου πεποιθήσεις. Συμφωνώ με κάποιες απόψεις του φασισμού όπως ο πατριωτισμός και οι αξίες της Καθολικής θρησκείας. Διαφωνώ, ωστόσο, με τις φυλετικές διακρίσεις, πίστη και υποταγή στον Χίτλερ και τον πόλεμο, αλλά μου αρέσει ο φασισμός γιατί διατηρεί το νόμο, την τάξη και την ασφάλεια για τον κόσμο»,ήταν τα λόγια του γκολκίπερ των «ροσονέρι».
Οι απόψεις του Αμπιάτι έρχονται ως ακολουθία στις προ δύο ετών ενέργειες του Πάολο Ντι Κάνιο, ο οποίος πανηγύρισε φασιστικά μπροστά στους οπαδούς της Λάτσιο και στα συνεχόμενα κρούσματα ρατσιστικών συμπεριφορών στο Καμπιονάτο.
λοιπον,αλλαγες σε uefa και euro
Με 24 ομάδες θα διεξάγεται το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου όπως ανακοίνωσε και επίσημα η εκτελεστική επιτροπή της UEFA στη συνεδρίαση της στο Μπορντό της Γαλλίας.
H συγκεκριμένη πρόταση είχε κατατεθεί παραμονές του τελικού του Euro 2008 από τους ανθρώπους των 53 ομοσπονδιών, με τις μικρότερες (σε δυναμικότητα) χώρες να πιέζουν τον Μισέλ Πλατινί για την αύξηση των ομάδων από 16 σε 24.
Το Euro διεξάγεται με 16 αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα από το 1996, όταν η Γερμανία έφθασε στην κατάκτηση του επί αγγλικού εδάφους. Από το 1960 ως το 1976 αγωνίζονταν μόλις τέσσερις ομάδες, ενώ υπήρξε μία αύξηση σε οκτώ για τις διοργανώσεις 1980-1992.
Από εκεί και πέρα η UEFA αποφάσισε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο αλλαγής των χωρών που θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση του 2012. Ο Μισέλ Πλατινί ανακοίνωσε πως Ουκρανία και Πολωνία θα παραμείνουν συνδιοργανώτριες, αλλά κάλεσε αμφότερες να εντείνουν τους ρυθμούς τους, ειδικά στο θέμα των σταδίων, τα οποία «καίνε» αρχικά την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.
και
Από την περίοδο 2009-10 το κύπελλο UEFA δίνει τη θέση του στο UEFA Europa League. Η νέα διοργάνωση είναι και επίσημα γεγονός και ακολουθεί τα πρότυπα του Champions League.
"Οι αλλαγές που γίνονται θα βελτιώσουν την ιστορική διοργάνωση που είναι πολύ σημαντική για την UEFA και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Είμαι βέβαιος για την επιτυχία της νέας διοργάνωσης", δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί, λίγο μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου που έλαβε χώρα την Παρασκευή, στο τέλος της οποίας ανακοινώθηκε η νέα διοργάνωση.
Οι αλλαγές στο σήμα και την ονομασία λίγο ενδιαφέρουν, αφού η είδηση είναι ο τρόπος διεξαγωγής του νέου κυπέλλου UEFA.
Συγκεκριμένα, οι 48 ομάδες που θα λάβουν μέρος στη φάση των ομίλων θα χωριστούν σε 12 γκρουπ των τεσσάρων, με διπλούς (εντός κι εκτός) αγώνες, στα πρότυπα δηλαδή του Champions League.
Από τα 12 γκρουπ θα προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες, σύνολο 24. Αυτές μαζί με τις οκτώ τρίτες των ομίλων του Champions League θα σχηματίζουν τη φάση των "32", που θα περιλαμβάνει διπλούς νοκ άουτ αγώνες, όπως γίνεται και σήμερα.
Στο νέο Κύπελλο UEFA, το UEFA Europa League, οι χώρες από την 7η έως την 9η θέση θα εκπροσωπούνται από τον κυπελλούχο και άλλες τρεις ομάδες του πρωταθλήματος, ενώ όλες οι άλλες χώρες από τον κυπελλούχο και άλλες δύο ομάδες, με εξαίρεση το Σαν Μαρίνο, το Λουξεμβούργου και την Ανδόρα, που θα εκπροσωπούνται μόνο από τον Κυπελλούχο.
Επίσης, τρεις ομάδες θα συμμετέχουν μέσω fair play στον πρώτο προκριματικό γύρο, ενώ 15 ομάδες που θα αποκλείονται από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League θα μεταφέρονται στον τέταρτο προκριματικό γύρο του νέου κυπέλλου UEFA.
Τέλος, οι 10 χαμένοι των play-offs του Champions League θα προκρίνονται απευθείας στους ομίλους του UEFA Europa League.
* Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA απέρριψε το αίτημα της Ένωσης των Συλλόγων να μην συμμετέχουν στο Κύπελλο UEFA οι φιναλίστ του Κυπέλλου παρά μόνο οι Κυπελλούχοι.
* Αποφασίστηκε ο τέταρτος προκριματικός γύρος του Champions League (με βάση τις αλλαγές της διοργάνωσης) να μετονομαστεί σε UEFA Champions League Play-offs.
http://www.sport24.gr/html/ent/337/ent.254337.asp
akouo stoiximata gia kokkines !
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. γνωστοποιεί την καταρχήν συμφωνία του με την εν ενεργεία διεθνή Ιταλίδα βολεϊμπολίστρια, Manuela Secolo.
perimenw prasinh me(profanes)logopaignio ayrio.
:roll: :roll: :roll:
apisteuto auto me ton carol.mou eixan pesei ta autia otan to eixa dei.
ellines diaitites tous exoun olous
persi den ta kataferane 2 fores na min apovaloune paixtes me 2 kitrines?
toulaxiston o agglos eixe tarxidia kai paraitithike.oi dikoi mas kata pasa pithanotita paizoun mats akoma.
episis o theos epoptis pou persi edwse offside apo araout,kai o varouxas milouse gia anthrwpino lathos...
thanatos stous anikanous
Γνωρίζετε κάνα site που να ανεβαίνουν οι εκπομπές του sport-fm ύστερα από τη μετάδοσή τους? Γιατί λόγω ώρας δεν μπορώ να ακούω ζωντανά αυτή των Πανουτσοκαρπετοπουλαίων
http://www.sport-fm.gr/article/148816
Γιόσου γύρνα πίσω και εσύ να βγούμε τσουλου
Quote:
Originally Posted by JnB
Ο μαλ... που τόγραψε έχει δει ποτέ τζούντο? έλεος με τους άσχετους.....Quote:
Είναι μία φορά διεθνής με την εθνική Τσεχίας και... επίδοξος τζουντόκα.