Kai pios sou eipe oti o kosmos tou olympiakou einai thyra 7? oute to 1% den einai. ekprosopei aytous pou einai sthn thyra 7 kai oxi emena.
Printable View
Kai pios sou eipe oti o kosmos tou olympiakou einai thyra 7? oute to 1% den einai. ekprosopei aytous pou einai sthn thyra 7 kai oxi emena.
Αυτό να το δεχτώ.
http://www.sportime.gr/football_inside. ... e_id=53210
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
10 χρονια δεν φτανουν να ξεπλυθουν οι δικες σας φολες οποτε μην ψαχνεις παρηγορια
ennoeitai!eksallou einai i prwth fora pou postarw kati paromoio gia vazelo.alla den mporeis na peis oti den exei plaka!Quote:
Originally Posted by hvilelos?
Εντωμεταξυ λεει ρε παιδι μου οτι η Ρεαλ ζηταει 15 εκ ευρω....εδω δε δινουμε 1-2...θα δωσει 15...και μαλιστα για ενα χαφ 31 ετων???? :rofl: :rofl: :rofl:
:rofl: ε ρε τι γράφουν οι άνθρωπες...
εψαχνα το ημερολογιο μπας και ειναι πρωταπριλια
το αστείο θα είναι να έρθει... :?
Νομίζω ότι είναι εξίσσου αστείο με εκείνο για το ρομπέρτο κάρλος ή τα άλλα με το φίνγκο και τον μακελελε.....
Ε ρε τι αραδιάζουν για να πουλήσουν οι τάχατες "αντικειμενικοί"....
Μαλακιες λες και το ξερεις. Αλλο να εχει ενας παικτης συμβολαιο και να πρεπει να δωσει 15 εκατομμυρια ευρω η ομαδα κι αλλο να ειναι ελευθερος. Αλλιως δε θα ειχε ερθει και ποτε ο Ριβαλντο για παραδειγμα.
Εσύ τώρα δηλαδή λες ότι στην κλίμακα αστειότητας 1 ως 100 δεν είναι και τα δύο στο 85 είναι πχ το ένα στο 85 και το άλλο στο 78?
Έλεος, κάνει και ζέστη.
Αν επιμένεις όμως πες μου πόσο πάνω από το 100 είναι το ότι ο ευρωθρήλος θα ήταν στον τελικό ch league της Αθήνας.
ειναι τυχαιο που στο τοπικ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ οφφ τοπικ εδω περα βγαινετε αρχικα μονο οι οπαδοι του παο?
lolQuote:
Originally Posted by Mitsmann
Quote:
Originally Posted by up_the_hammers_Festival
sorry φίλος αλλά η θύρα 7 είναι το πιο δυναμικό κομμάτι των οπαδών του ολυμπιακού,αυτοί που ακολοθούν την ομάδα πάντα κ παντού,αυτοί που απέτρεψαν τον ερχομό μπασινάδων κ κυριάκων(έλεος μη γίνει σύγκριση με Νικοπολίδη κ Κωσταντίνου) και άλλα πολλά..
συγκρίσεις με άλλους οργανωμένους για το θεό μην γίνονται..
όσο για τσούκι,εντάξει τι να πώ...πιο πολύ εκτίμιση έχουν οι ζέλοι σε αυτόν παρά εμείς..
ξεφύγαμε όμως :)