http://static.black-frames.net/image...he-systsem.jpg
Printable View
Ενταξει οι μουτζες, ενταξει και η καθυστερηση γενικα απο τους υπολοιπους, αλλα ρε αγορινα τι παπαρια μου λες τωρα; Σου εξηγησα την λογικη εδω περα. Κατηγορω τον εαυτο μου γιατι δεν διαβασα τους κανονες. Δηλαδη ποιος φταιει; Αφου ειπαν δεν επιτρεπεται υπολογιστης δικος σας κλπ. Πως δεν βρισκεις λογικη; Δηλαδη πραγματικα δυσκολευομαι να καταλαβω το σκεπτικο σου. Πραγματικα θα θελα να μου εξηγησεις πως κατανοεις την εννοια του κανονα; Επιδεχεται επιλεκτικη παρακαμψη; μηπως αυτα τα επιλεκτικα μας εχουν γαμησει λιγακι σαν χωρα;
Ναι αυτα τα επιλεκτικα μας εχουν γαμησει, οταν ομως ξεπερνανε το οριο, συμφωνω. Το να μη σε αφησουν να μεταφερεις τα αρχεια σου σε ενα στικακι και να τα παρουσιασεις στον δικο τους υπολογιστη, ειναι η πιο απαραδεκτη μορφη τυπολατρειας που εχω ακουσει.
Τυπολατρες σαφως. Αλλα δεν υπαρχουν αυτες οι ευελιξιες εδω περα. Ετσι ειναι στην Δανια.
Μ αρεσει ή οχι, δεν θα δεχονταν κατι διαφορετικο γιατι ετσι ειναι οι κανονες. Και ετσι ειναι σε ολα τα επιπεδα της ζωης τους.
Τις παναγιας τα ματια κατι καταλαβες αναποδα μου φαινεται.
Ωραια, εγω το μονο που σου ειπα ειναι πως δε θα πρεπε να σαρεσει και πως αντιβαινει τους κανονες της κοινης λογικης.
Δε σου ειπα οτι δεν ειναι ετσι στη Δανια, αυτο ειναι το προβλημα. Ουτε θα ηταν επιλεκτικη παρακαμψη αν το εκαναν για τον καθενα.
Στην τελικη αυτο που δεν καταλαβα ειναι το εξης. Εσυ υποθετω πηγες νωριτερα εκει περα ε? Γιατι αν δεν εχεις προβλημα με το οτι ειναι τυπολατρες, προφανως θα ειχες προβλεψει να εισαι καποια ωρα νωριτερα εκει περα, σωστα? Αν δε σε αφησαν ουτε μεσα στο κτιριο να παρεις τον υπολογιστη, ΚΑΤΣΕ ΕΞΩ στο πεζοδρομιο και μετεφερε οτι δεδομενα εχεις στο στικακι σου (αν δεν ειχες, οκ τι να πω, ποιος εχει λαπτοπ με τσαντα χωρις στικακι μεσα?).
Ημουν ακριβως 8 στην αιθουσα που ηταν η καθηγητρια. Με πηγε στην διπλα που θα προετοιμαζα το θεμα για 1 ωρα μονος μου με εναν επιτηρητη. Με το που μπαινω βλεπω λαπτοπ και λεω την γαμησαμε. Της λεω οτι τα εχω στο λαπτοπ και μου λεει δεν μπορεις να τον ανοιξεις. Αφου σου λεω οτι οι οδηγιες το λεγαν ξεκαθαρα οτι απαγορευεται να εχετε υπολογιστη μαζι σας και μπορειτε να χρησιμοποιησετε μονο της σχολης. Ρωτησα δεν γινεται να ανοιξω να παρω τα αρχεια; και μου λεει οχι δεν γινεται. Ε μετα απλα κωλοβαραγα 1 ωρα....Το να λες οτι μια κοινωνια εχει προβλημα επειδη ετσι λειτουργει, και απ οτι φαινεται δεν τους εχει παει και ασχημα, ε νομιζω οτι ειναι υπερβολικο οσο και αν μας την σπαει με την δικια μας νοοτροπια. Απλα σου λεω δεν το κρινω γαμω τον χριστο τους!
Κοιταξε, σε πινκαρα για την τελευταια προταση. Το θεμα ειναι πως μπερδευεις μια μεμονωμενη συμπεριφορα μιας καθηγητριας (που ξερω πως ειναι και συμπεριφορα που θα εχει πολυς κοσμος εκει περα αν οχι ο περισσοτερος, αρνουμαι οτι ολοι ειναι ετσι, δνε το δεχομαι) με την προοδο και την αναπτυξη μιας χωρας. Δε νομιζω πως η οποιαδηποτε σταθερη οικονομικη κατασταση οποιασδηποτε ευρωπαικης χωρας οφειλεται στο οτι δε σε αφησαν να ανοιξεις το λαπτοπ, να με συγχωρεις. Η προοδος και η αναπτυξη μιας κοινωνιας εξαρτωνται απο το επιπεδο των ατομων που την απαρτιζουν, οχι απο το αν αυτοι τηρουν τους κανονες μεχρι αηδιαστικου σημειου. Ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε λοιπον, και θα σου φερω ως αντιπαραδειγμα την χωρα στην οποια βρισκομαι εγω, που δεν τη θεωρω ουτε κατα διανοια το ιδανικο μερος, ουτε πως εχουν ολα τους τα προβληματα λυμενα, αλλα τους θαυμαζω για την συνεπεια που εχουν στο να "σπανε" τους κανονες οταν το κρινουν λογικο και απαραιτητο. Κατα τα αλλα, εχουν πολλα να διορθωσουν και εδω περα ωστε να ειναι η κοινωνια πιο ευτυχισμενη, ΠΑΡΑ πολλα...
Pano, sorry kiolas alla apolytws tipota den dikaiologei thn arnhsh twn ypeu8ynwn na se afhsoune na pareis ta arxeia sou POU EIXES MAZI. Kanenas kanonismos kai kammia logikh den dikaiologei to adikaiologhto. Einai apla ka8ysterish auto kai aggizei kai ta oria ths kakias. Nai ftais esy pou den eixes ypopsh souy tous kanones alla otan skontaftei kapoios ton pianoume.
Ειπα εξαρτωνται, οχι εξαρτωνται αποκλειστικα.
Δε συζηταμε περαιτερω γιατι ειμαι οξυθυμος.
μια μικρη επιληπτικη παρακαμψη:
τεταρτη προς πεμπτη χαραματα μονη / τ' αγκαθια του ερωτα στρωνω σεντονι
Spoiler
Γαστρεντεριτιδα \m/
Το πηγες πολυ μακρυα αλλα παντως οι ερευνες τους βγαζουν ως τους πιο ευτυχισμενους κατοικους χωρας στον πλανητη τους δανους. Προσωπικη μου αποψη ειναι πως ειναι λιγο διαφορετικη η αληθεια, αλλα αμα το κρατος δεν σε κλεβει, εχεις δουλεια και στην ξεφτιλα λεφτα να περνας..ακομα και να κανεις και τα ταξιδακια σου, εχεις 2-3 φιλους και τα παιδια σου κινδυνευουν απο πολυ λιγα πραγματα οσο και αποξενωμενοι να ειναι απο το ευρυτερο κοινωνικο συνολο, γιατι επι της ουσιας εχει πολυ μοναξια η ζωη εδω πανω και δεν υπαρχει ιδανικο ή τελειο στον πλανητη, ε εχουν πολλα περισσοτερα λυμενα προβληματα απ οτι οι ΗΠΑ. Τωρα για την τυπολατρεια ειναι σε ολες τις εκφανσεις τις ζωης τους. Σιγουρα δεν ειναι ετσι ολοι, αλλα τους χαρακτηριζει σε μεγαλο βαθμο απο το να περιμενουν νυχτα σε αδειους δρομους το φαναρι για τους πεζους να αναψει πρασινο, μεχρι να τα κανουν ολα κατα γραμμα γιατι δεν γινεται διαφορετικα. Εμεις το λεμε ελλειψη ευελιξιας, αυτοι το λενε το σωστο ξερω γω. Αν θες παντως να δεις που μας εχει φερει η υπερευελιξια μας ριξε μια ματια στα κοινωνικα μας προβληματα και στην οικονομικη κατασταση μας.
Νομιζω οτι βρισκομαστε στα δυο ακρα του βορειοδυτικου κοσμου. Απ την μια οι ΗΠΑ με την τακτικη του σπασιματος των κανονων προς καθε ειδους συμφερον και απο την αλλη η τηρηση τυπολατρικα των κανονων και η προαγωγη του κοινωνικου συνολου εναντι του ατομου. Η ατομιστικη αντιλιψη εναντι της συλλογικης που κατανταει καποιες φορες να καταπιεζει το ατομο προκειμενου να διασωθει η κοινοτητα.
εντιντ:περαστικα χαβοκ!
Μορμ εξαρταται. και γω το βρισκω καθυστερημενο, αλλα αυτοι βρισκουν εμενα καθυστερημενο επειδη πηγα χωρις να διαβασω τους κανονες και μαντεψε ποιος κερδισε! >)