Λοιπόν, γι' αυτόν που ρώτησε για Θήβα να πω ότι είναι απλά ζωάρα το κέντρο. Δηλαδή για την ακρίβεια ψιλοεξαρτάται από τη μοίρα που θα σε κατατάξουνε (η 4η είναι μαύρη σε σχέση με τις άλλες 3), αλλά οι υπόλοιπες είναι τρελή διασκέδαση. Στη δεύτερη που ήμουνα οι εγκαταστάσεις ήταν πανάθλιες, διπλανά κτήρια από την πυροβολαρχία μου ήταν εγκαταλελειμένα καθώς είχαν κριθεί κατεδαφιστέα. Πάλι καλά που από θέμα θέρμανσης ήταν παλέψιμα τα πράγματα (για την ακρίβεια μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη που ήμουν κέντρο δεν θυμάμαι να κρύωσα ποτέ, τουλάχιστον ούτε στο 10% του πόσο κρυώνω τώρα). Η χειρότερη εμπειρία πάντως από την Θήβα ήταν η βρωμιά. Μιλάμε όμως για ΒΡΩΜΙΑ με εξαίρεση ίσως την τρίτη μοίρα, το λεγόμενο ξενοδοχείο). Αν ξεπεράσει όμως κάποιος όλα αυτά, είχαμε να κάνουμε με πάρα πολύ καλούς αξιωματικούς, σοβαρά άτομα, συνενοήσιμα, συζητήσιμα και καθόλου στρατόκαβλα. Οι δε θάλαμοι των 48 ατόμων μπορεί να ακούγονται σαν μεγάλα μπουρδέλα, συνενούν όμως στο να γίνουν ωραία παρεάκια με τρελά γέλια.
Κατά τα άλλα, χαιρετίσματα από την 181 Μ Κ/Β HAWK. Το μόνο στρατόπεδο μαζί με την 180 στο Καπανδρίτι που είναι σπασμένο σε 4 διαφορετικά σημεία περιφερειακά της πόλης - έδρας τους. Και μπορεί μεν να είναι καθαρά βυσματική η μονάδα μια και προσφέρει διανυκτέρευση στους Σαλονικιούς, η υπηρεσία όμως δεν πάει και όσο θα φανταζόταν κάποιος. Τώρα συγκεκριμένα που ακόμα έχουμε 4 λειτουργούσες ΕΣΣΟ μέσα μας πάει κάπου 3-1 και περιμένουμε τα χειρότερα από τα μέσα Φλεβάρη που απολύεται η 302 (έξοδοι ανά 4 μέρες μόνο με υπηρεσιακά). Η πυροβολαρχία μου που είναι και αυτή σπασμένη στα 2 (η διοικητική της μέριμνα στη Νέα Μεσήμβρια και το site των βλημάτων στο Αγιονέρι Κιλκίς) μας προσέφερε αξέχαστες νύχτες με σκοπέτα στα -8, όμορφα συνεχή κωλυόμενα (καθώς μία συνήθης φρουρά αποτελείται από 12-14 φαντάρους) και συνεχείς εκπαιδεύσεις. Στεκόμενος στο τελευταίο, το όπλο είναι αρκετά σοβαρό, η μαλακία είναι πανεύκολο να γίνει και συνεπώς η εκπαίδευση είναι ζόρικη (με γραπτά βαθμολογημένα διαγωνίσματα, προφορικές εξετάσεις στις επιθεωρήσεις που καταλήγουν για πλάκα σε κρατήσεις και άλλα όμορφα). Το πραγματικά καλό είναι ότι τουλάχιστον στο site (στο οποίο βρίσκομαι μια και είμαι ένα από τα μικρότερα βύσματα εκεί μέσα) το κλίμα είναι πολύ ζεστό, θαλαμοφύλακας με nova, PSP στο σκοπέτο χαιρετούρες σε κανέναν και τα λοιπά.
Η μεγάλη γκαντεμιά είναι ότι το Μάιο έχει Creval. Όσοι έχουν κάνει ξέρουν για το τι μεγέθους πέος είναι. Οι ταξιαρχικές και επιθεωρήσεις ΓΕΠΣ που προηγούνται και έπονται δεν θεωρούνται τίποτα μπροστά της. Πόσο μάλλον τα σχηνάκια του Φλεβάρη (τα οποία γίνονται στην ύπαιθρο του στρατοπέδου, lol). Γενικά η φάση παλεύεται.
Α, και σήμερα που είχαμε αναφορά μοίρας, ο ανχης μας βεβαίωσε ότι από την Α/2009 δεν θα μπαίνουν πλέον φαντάροι σε ναυτικό και αεροπορία. Καλές σας μετατάξεις.