δεν είανι χούι του εκάστοτε παρουσιαστή/δημοσιογράφου, είναι συστηματικό χούι του συστήματοςQuote:
Originally Posted by enitharmon
Printable View
δεν είανι χούι του εκάστοτε παρουσιαστή/δημοσιογράφου, είναι συστηματικό χούι του συστήματοςQuote:
ποιανου συστηματος ρε;
ο larry king γιατι δεν ειναι τοσο καραγκιοζης;
αν και εγώ τον θεωρώ καραγκιόζη, υπάρχουν διαφοροποιήσεις από χώρα σε χώρα στον τυποποιημένο τρόπο έκφρασης των παρουσιαστών. Μια και πιο πολύ έλληνες βλέπω, αυτούς έχω μαθει καλύτεραQuote:
As mhn probainoume se tetoies sugkriseis kalutera...Quote:
όπα όπα (ιιιιιισσσσσσσσσααααααααααα)Quote:
Originally Posted by freak brother
κάπου το έχασα, εσύ λες για τη δουλειά έτσι?
το κεφάλι που είπες από πιοτί δεν είναι? εκεί το πήγα εγώ που έλεγες τις προάλες ότι θες να αγιάσεις και δεν σ'αφήνουνενε
ps. άστο, το κούρασα το θέμα :P
Epishs fhmes oti ths erapse o syzygos to stoma gia thn apofygh brutal facefuck apo ellhnes gohdes elegxetai apo thn aksiopisth fyllada mas ws anakrivhs.
Νομίζω ήσαν πρωταπριλιάτικο στο βήμα. Δηλαδή ο λαμπρόπουλας στο βήμα είναι, τώρα δε ξέρω να πούμε τι μαγκιές κάνετε εσείς.
Πάλι πιστολίδια στην Καλλιθέα. Αμέρικαν μπαρ.
Ωραια, ελεγα να παω στο Γκαζι αλλα μαλλον θα ξεκινησω για εκει περα τελικα.
καλημέρα :|
ti kalhmera re kouradi? twra shkw8hkes? :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by Swollen
ασε
πέθανα.. πέθανα όμως
είχα να κοιμηθώ σαν άνθρωπος κάτι μέρες και μου βγήκαν τώρα...
βρυκόλακας γμτ τώρα
wraria nyxtofylaka! afta einai! :pQuote:
Originally Posted by Swollen
Είχαμε διοργανώσει σήμερα με το πανεπιστήμιο πεζοπορική/ορειβατική διαδρομή στο Πήλιο + την δημιουργία μια ορειβατικής ομάδας. Ωραία ήτανε σήμερα, Χάνια - Κισσός η διαδρομή, 10km κατηφορική. Εύκολη & ξεκούραστη, αν και τώρα βυθίζω τα πόδια μου σε ζεστό νερό με σαπουνάδα για χαλάρωση :P
Πάρτε και τον VIP της βόλτας, μια τεράστια σαύρα που βρήκαμε να λιάζεται...
http://www.dpgr.gr/usergalleries/alb...0/DSC02552.jpg
http://www.dpgr.gr/usergalleries/alb...0/DSC02564.jpg
Αύριο 9 το πρωί έχει διαφορικές :roll: