απειρο.
Printable View
απειρο.
Ase... :touched:
Kai poles salates/turokayteres/tzatzikia re paidi mou. Kai polla turakia apo ayta ta klassika ta komena sto piataki se mikres meridoules. Kai krasi. Polu krasi. Pwpwpw. Kai kserete, den trww kai ka8olou... San poulaki..
GYPAS....
πολύ φαϊ.... και καλοοοοοοοοοοοο φαϊ... (αν και δε σουβλίσαμε) αλλά πολύυυυυυυυυυυυυυ περισσότερο ούζο....
ωωω ρε μάνααααα
θα ήθελα να δηλώσω πως το να κόψεις το αλκοόλ είναι ανώφελο μιας και το να ακούς μουσική υπό την επήρεια είναι κάτι πολύ πιο ουσιώδες από το να την ακούς νηφάλιος,ευχαριστώ
διαφωνώQuote:
Originally Posted by Bullet
νομίζω και η μουσική διαφωνεί.
Quote:
Originally Posted by Bullet
σημερα δεν ηπια καθολου αλκοολ , ελπιζω να καταφερω να το κρατησω ενα τριημερακι ακομα γιατι αλλιως θα θελω καινουργιο συκωτι :? εχω κατι 3ωρα κενα μνημης απο χτες.
ποιός το λέει αυτό;Quote:
Originally Posted by Lost_In_Cooperland
εγώ.
και για να μη σου χαλάσω το βράδυ, δεν ήταν σοβαρό το ποστ.
προφανώς ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τη μουσική. εγώ όταν είμαι (πολύ) πιωμένος, αυτά που μου αρέσουν δεν τα ευχαριστιέμαι το ίδιο όπως όταν είμαι ξενέρωτος κι έχω πλήρη αντίληψη. το πολύ πολύ να εκτιμήσω (ή μάλλον να αγνοήσω ευκολότερα) καμιά μούφα που σε αντίθετη περίπτωση δεν θα άντεχα. έχω την εντύπωση αυτό συμβαίνει στους περισσότερους.
όσον αφορά το μαστούρωμα, δεν ξέρω τι παίζει. μπορεί να οδηγεί σε τελείως νέες εμπειρίες ακρόασης, αλλά προς το παρόν είμαι απόλυτα καλυμμένος με τις πιο συμβατικές μεθόδους.
αν όπου πολύ equals κουρουμπελο ,aka δε ξέρω τι μου γίνεται, χαίρω πολύ,εννοείτε πως δεν αναφερόμουν σε αυτό
http://brainsturbator.com/pdf/Illustrat ... icking.pdf
Λοιπόν; πώς σας φαίνεται;
Ti eipes twra... \m/
τα καλύτερα ειναι που ο ελληνας πατριαρχης δεν αφηνει άλλους πατριαρχες να μπουνε μεσα, κάθε χρόνο ο αρμένιος κιαι ο ρωσσος προσπαθουνε να μπουνε αυτοι στο καμαρακι να παρουν πρωτοι το φως και μια φορα τα καταφερε ο αρμενιος και εγινε της πουτανας μεταQuote:
Originally Posted by Kuolema
Γεια και χαρά σε όλους... Εφαγα φυσιολογικά αν και θα ήθελα παραπάνω..... :D
ΤΟ ΘΕΛΩ
http://www.duke.edu/~jwc13/beerlauncher.html
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: