:(Quote:
Originally Posted by cavity
mi me agnoeite
Printable View
:(Quote:
mi me agnoeite
αφου ειπες να μη σου πουμε.Quote:
:(
apo poia tainia einai?
tha valw ta klamata :(
MOUNARES 5 MEROULES DIALEIMA APO THN DOULEIA SAS AGAPW FILIA STA MOUTRA TA LEME GIATI GINOMAI MPOUXOS APO THN DOULIA!
SMOUATS
den einai apo tainia xazeQuote:
apo pou einai tote pizzadore? :(
giati oi ksanthies den pane ston pirgo tis pizas?
giati exei klisi.
μου ανοίξανε το αμάξι... oeo...
:behead:
Einai i katara aytoynoy poy den prepei na milame gi'ayton [sorry eni]. Mia o astragalos, mia to amaxi, asta na pane. Eyxelaio.
Could not help myself:P
πείτε please ένα καλο & αξιόπιστο online ελληνικό βιβλιοπωλείο
Γιατί οι μέλισσες πάνε στον πύργο της πίζας;Quote:
Originally Posted by Pitsadoros
Γιατί έχει γύρει.
xristos anestis. mi mpinelikwneste simera na niwsoume ligo pasxa
I have to share: βρέθηκα χθες στην Ιερουσαλήμ για την αφή του Αγίου Φωτός. Έπεσα αρκετές φορές κάτω. Έχω γεμίσει μελανιές. Με έβρισαν. Έβρισα. Πήγαν να αρπάξουν φωτιά τα μαλλιά μου και δεν μπορούσα να αναπνεύσω από την κάπνα. Ούτε σε τεκέ τέτοιο πράγμα. Είδα κόσμο να πέφτει κάτω και να κλαίει φωνάζοντας "οϊμέ" και ανάλογα πράγματα και άλλους να χύνουν κερί στο πρόσωπό τους. Όλα αυτά και άλλα πολλά εκτυλίχθηκαν στο Ναό της Αναστάσεως. Ακόμη και να πιστεύεις, σου φεύγει κάθε όρεξη μετά από όλο αυτό. Είχε έρθει κόσμος με το σκεπτικό "ας το δω μια φορά στη ζωή μου, θα αξίζει", είχαν πάει κανα διήμερο νωρίτερα να βρουν κάπου να σταθούν και τελικά..... κρίμα. Προσωπικά έφυγα σαν να με είχαν αναγκάσει να πάω σε φεστιβάλ με συγκροτήματα που δεν αντέχω. Υποτίθεται ότι έρχεται ο Πατριάρχης και σε.... "κλίμα κατάνυξης" μπαίνει μέσα στον Πανάγιο Τάφο, όλοι σιωπούν από την αγωνία κ.λπ. και βγαίνει μετά από αρκετή ώρα με το Φως. Ε, άργησε να έρθει, το μπαλαμούτιασαν λίγο και βγήκε μετά από κανένα δεκαλεπτάκι μαξ με το... Άγιο Φως. Συμβουλή: don't do it - για πολλούς λόγους. Αν θέλετε να αγοράσετε φυλαχτά και σταυρουδάκια να ενισχύσετε το... πάμφτωχο Πατριαρχείο (μπήκα να δω - πραγματικά πεινάνε οι καημένοι....) υπάρχουν άλλες 354 μέρες να το κάνετε.
Καλύτερα ότι περισσεύει κατευθείαν σε κάποιον δίπλα μαςQuote:
Originally Posted by Kuolema
(ναι το κάνω κάπου κάπου ...)
πολυ φαι