Δεν έχω ιδέα, απλά θυμάμαι ότι έλεγαν για 2009, πιο πριν είναι;
Printable View
Δεν έχω ιδέα, απλά θυμάμαι ότι έλεγαν για 2009, πιο πριν είναι;
Δεν έχω ιδέα αλλά το MP beta έχει αρχίσει οπότε δεν το κόβω και τόσο μακριά.
Είχα μείνει εκεί που ακουγόταν για Σεπτέμβρη, τώρα που κοίταξα wikipedia λέει Q4 2009, οπότε Q1 2010 :P
Και μετά το χθεσινό νέο ότι η Blizzard έκανε άιτηση να πατεντάρει το όνομα Cataclysm για υπήρεσίες ΜΜΟRPG, trading crad game και πολλά άλλα μας επιβεβαίωσαν ότι νέο expansion = maelstrom. Yay λοιπόν.
:touched:
Κατά τα άλλα διαβάζουμε αυτό http://wow.allakhazam.com/forum.html...;num=96;page=1 και τσεκάρουμε ημερομηνίες
δεν το ειχα δει αυτο,μιλαμε για τρελη οργανωση χρονια πριν ε
Αν είναι αλήθεια ε. Γιατί όπως λέει και κάποιος από εκεί, το ποστ έγινε μερικές μέρες μετά την ανακοίνωση των περιοχών του Northrend, οπότε όλα μέχρι και το Wrath τα ήξερε.
haha nice
Plane Set
Pandaria - 1 to 10
Hiji - 10 to 20
Wolfenhold - 1 to 10
Xorothian Plains - 10 to 20
Nees fules, Pandaren kai Worgen mallon \m/
Καλά για Maelstrom το ξέραμε πριν βγει το WotLK, το Plane όμως τι είναι; Επίσης για Pandaren (αν και νομίζω η Blizzard το αρνήθηκε πεισματικά) έχει ακουστεί πολλάκις, αλλά Worgen; Μλκία ακούγεται.
Το Plane είναι το emerald dream μάλλον, το οποίο αν θυμάμαι καλά σύμφωνα με το lore είναι αυτή τη στιγμή corrupted και έχει σαν "final boss" τον Nightmare. Αυτό το Legion δεν έχω ιδέα τι είναι.
Πάντως , νομίζω το 'χω ξαναγράψει, την εποχή πριν βγει το TBC, το blizzplanet είχε ένα άρθρο με αποκλειστικές σύμφωνα με αυτό πληροφορίες της Blizzard που έγραψε ότι πάνε κατά σειρά για expansions Outlands -> Maelstrom -> Emerald Drem -> Northrend. Τη σειρά προφανώς δεν την πέτυχε, αλλά και εκεί αναφερόταν το Emerald Dream.
Σε θέμα lore πάντως το Cataclysm (αν τελικά ισχύει) θα είναι μακράν το καλύτερο expansion
O Deathwing κολλάει καθόλου στο Maelstrom ή μπα;
Plane προφανώς είναι άλλο plane :P . Αν και είναι ενδιαφέρον το ότι ο άλλος ανέφερε το Emerald Dream σαν περιοχή του plane (γιατί οκ κι αυτό άλλo plane είναι), νομίζω πως θα ήταν αρκετά μεγάλο για να σηκώνει expansion μόνο του. Πχ δες στη λίστα Plane ότι αναφέρει κάτι για Xoroth σαν starting area. Αυτό είναι το homeworld των Nathrezim και ήδη υπάρχει κάποιο info μέσω του Warlock epic mount quest (υποτίθεται ότι τραβάς το dreadsteed από τη διάσταση/plane του Xoroth). Ίσως να ιλάμε για κάποια διάσταση κάπου εκεί.
Legion = Ο κόσμος που είναι η "βάση" του Burning Legion. Λογικό να είναι τελευταίο.
Καλά, ότι υπάρχει το Emerald Dream το ξέρουμε. Εδώ είχε βγει ο Tigole πριν βγει TBC κτλ και έκανε blue post ότι "Γεια σήμερα έπαιζα εδώ στα starting areas του Emerald Dream και θα σας αρέσει όταν βγει". Άλλο αν μετά το γυρίσανε και άρχισαν να φτιάχνουν outlands σαν επόμενο expansion :P
Δες το άρθρο για Emerald Dream στο wowwiki.
Δεδομένου ότι και επίσημα από στόμα Kalgan θα έχει Gilneas, Grim Batol κτλ ίσως να κολλάει αλλά το λογικό είναι να εμφανιστεί στο επόμενο μετά το Cataclysm (2 villains σε ένα expansion είναι του ματς). Όπως είδαμε στα Netherwing quest, ζει και βασιλεύει και είχε κάνει διάφορες πίπες στα Outlands, όμως αν δεις τον χάρτη του Draenor θα δεις ότι ανατολικά από το Hellfire υπάρχει ένα μεγάλο νησί που λέγεται Νeltharion's Lair. Ίσως να είναι εκεί για να αναγκάσει κόσμο να ξαναπατήσει Outlands.
εγω σα περιοχες τα προτιμω απο northrend
ασχετα που northrend εχει καλυτερα q
Το Northrend για εμένα είναι πολύ πιο όμορφο. Ειδικά Howling Fjord (και ωραία μουσική, μόνο εδώ την ανοίγω), Sholazar Basin (ειδικά από ψηλά με fmount), Grizzly Hills (σκατά quests όμως).
Παρ'όλα αυτά και τα Outlands έτσι όπως είναι άδεια τώρα είναι μια χαρά :razz:
γιατι εχουν γραψει στα @@ τους τοσο πολυ την εμφανιση των τιερ ρε;δε βλεπονται τα 9 και γενικα πλεον τα μονα ομορφα ειναι κοπιες παλιων τιερ...γιατι ετσι;