Ελα ντε? Δεν το ηξερα οτι δε θα παιξει, ενιωσε λεει ενοχλησεις στην προπονηση αν ακουσα καλα. Παρολα αυτα ειμαστε μπροστα με 11 στο ημιχρονο, και γενικα εχω καταληξει οτι φετος Σικαγο και Οκλαχομα ειναι ΑΝΕΤΑ οι καλυτερες ομαδες. Πρεπει να γινει τζιφακι η φατσα του Rose με το σακακι οταν πωρωθηκε με το καρφωμα του Noah στα μουτρα του αλλου και σηκωθηκε και φωναζε mother fucker yeah, mother fucker yeah :touched:
Παιρνω πισω οσα ειπα πριν κανα 2 μηνες για τον παγκο των Chicago και τα πιθανα trades για Howard. Δε θελω να αλλαξει τιποτα η ομαδα, Asik, Gibson, Lucas, Watson, Brewer, Korver ολοι συγκινητικοι και τους αγαπω.
Τεράστιος παίκτης και χωρίς να έχει γίνει πολύς ντόρος γύρω από το όνομά του... Αξίζει πιστεύω να παίξει και σε μεγάλη ομάδα, μακάρι να τα πάει καλά στους Μπακς.
20-03-2012, 06:39
FIXXXER
Σικαγαρα εκαναν franchise record αφου κερδισαν 85-59 μεσα στο Ορλαντο και ειναι οι λιγοτεροι ποντοι που εχουν δεθχει ποτε στην ιστορια. Εκπληκτικη ασφυκτικη αμυνα, αλλα και αστοχια απο τα τριποντα για το Ορλαντο εφερε τη διαφορα των 26. Και χωρις Derrick Rose. Δεν ξερω τι θα γινει μεχρι τα playoffs, αλλα αυτη η ομαδα ειναι σιγουρα σοβαρη διεκδικητρια για τον τιτλο.
20-03-2012, 15:23
Om
πριν λίγο καιρό ακουγόταν ότι θα έδιναν τον boozer, το χθεσινό πιστεύω έδειξε σε ποια ομάδα ανήκει.
Κατι ηξερα εγω που εγραψα για το Οκλαχομα - Μινεσοτα...
Απιθανα πραγματα σημερα στην Οκλαχομα. Τριποντα μεσα σε λιγα δευτερολεπτα να δινουν το προβαδισμα και να ισοφαριζονται για παρατασεις, 45 ποντοι απο Westbrook, αλλοι 25 απο Harden, αλλοι 40 απο Durant, 25 απο J.J. Barea, 51 (!!!) απο Kevin Love, ο οποιος ειχε 7/11 τριποντα και 149 - 140 μετα απο δυο παρατασεις :shock: Σχεδον λυπαμαι που πηγα βολτα και δεν εκατσα να δω τη ματσαρα.
Ομορφη πουτσα χθες σε Μαιαμι απο Οκλαχομα που ηταν καταιγιστικη σε κατι φασεις. Ανετη διαφορα 16 ποντων, μπορει να ηταν μονο ενας αγωνας, αλλα αν αυτες οι δυο ομαδες πανε τελικο, εγω θα πονταρω στην Οκλαχομα προσωπικα... Η φαση Dwayne Wade που αξιζε ομως ηταν αλλη, οχι η ματια στον Περκινς (ή αλλιως, καθε σουτ μου ειναι χλατσωτο):
Σημερα, πουτσα και απο Ιντιανα σε Μαιαμι, πουτσα και απο Ντενβερ μεσα στο Σικαγο.
Παρτε κι αυτα, φρεσκα, απο το κεντρο για την Ιντιανα, κριμα να μη μετρησει αυτο του Χιουστον!!!!
Αν πάλι βαριέσαι να ψάξεις, υπάρχει και το sportarena που βάζει κάτι προσφορές που και που, αλλά αν θυμάμαι καλά τις NBA εμφανίσεις τις πουλάει γύρω στα 53-54 γιούρος.