Κάτι συγκεκριμένο δεν έχω στο μυαλό μ' αλλά όποια διαθέσιμη πληροφορία εδώ ή σε pm ευπρόσδεκτη! :)Quote:
Originally Posted by wino
Printable View
Κάτι συγκεκριμένο δεν έχω στο μυαλό μ' αλλά όποια διαθέσιμη πληροφορία εδώ ή σε pm ευπρόσδεκτη! :)Quote:
Originally Posted by wino
ήρθε το χαρτί λέει να παρουσιαστώ στον Αυλώνα :!:
υποτίθετε ότι μια φίλη μας που δουλεύει στο γενικό επιτελείο του στρατού κανόνισε τα χαρτιά και πήρα την αναβολή
όμως από ότι φαίνεται δεν έχει περαστεί στα αρχεία της αστυνομίας
να ανησυχώ?
Τώρα τη γάμησες και δεν το σώζεις με τίποτα :)
Σου εύχομαι γρήγορα καλός πολίτης!
Καλή θητεία.Quote:
Originally Posted by rebelos
VYSMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (ston daydreamer)
Εάν δικαιούσαι αναβολή, να πας στο στρατολογικό γραφείο να το κανονίσεις. Εμένα δεν είχαν περάσει ακόμη την αναβολή (αίτηση Νοέμβριο, Μάιο ακόμη δεν την είχαν περάσει), πήγα εκεί, απλώς σημείωσε πως το χαρτί κατάταξης ήταν άκυρο και τελείωσε η υπόθεση.Quote:
Originally Posted by rebelos
Αυλώνα πάντως είναι χάλια μαύρα, βάλε ό,τι βύσμα έχεις είτε να σε πάνε αλλού είτε καμιά απόσπαση/μετάταξη.
σιγα ρε που ειναι χαλια μαυρα η αυλωνα , ποιος σας τα λεει αυτα?
Μην ανησυχεις ρε! Και μενα πρωτο ετος μου χε ερθει φλεβαρη οτι παρουσιαζομαι τον Μαιο! Ειχα παει στο ρουφ και σε 5 λεπτα ολα κομπλε. Απλα πρεπει να παρεις χαρτι απο την σχολη σου αν θυμαμαι καλα!
Πάρε βεβαίωση σπουδών και τράβα με αμάσητο ύφος να πουλήσεις τσαμπουκά.
Κι όμως όχι!!! Τι ζόρι τραβάς ρε αλητάμπουρα εσύ;; ουστ!! :midfinger:Quote:
Originally Posted by protonios
Οι τέθωρες που έχουμε εδώ από μετάταξη/απόσπαση.Quote:
Originally Posted by freak brother
σε σχεση με την μοναδα η αυλωνα ηταν παραδεισος.. αλλα εγω πηγα και στην χειροτερη μοναδα πεζικου εν ελλαδι lol.
Freak τέλειωσες;
ειμαι σε αδεια απολυσεως , μπαινω στις 3 και απολυομαι στις 12 .. ετσι για να παλαιουρισω λιγο :twisted:
Πω ρε φίλε, 9 μέρες μέσα στα λελέ; Με τίποτα. 1 μέρα πριν πάντα, ίσα για υπογραφές και τέλος, να μην σε πιάνει τίποτα, ούτε στρατηγός.
Εγώ έκανα 2 εξτρά μέρες μέσα πέρυσι(1 Σ/Κ για την ακρίβεια) μέσα λόγω που ψόφησε ο Χριστόδουλος πέρυσι και έχασα κάτι μέρες άδειας και ήταν τρελό ξενέρωμα. Και επειδή το θεϊκό 1ο γραφείο δε με είχε υπηρεσία ούτε εξοδούχο ο ΑΥΔΜ του Σαββάτου επέμενε να μην βγω καν. Ευτυχώς ο θεός υπόδικας μού'βγαλε εξοδόχαρτα για Σαββάτο και Κυριακή αφού "το παιδί απολύεται μωρέ".
Οι υπόλοιποι της σειράς μου που μπήκαν Δευτέρα πρωί και απολύονταν Τετάρτη φάγαν στη μάπα καθολική άσκηση με βολές και σκηνές και παπαριές στο 1ΚΣ. Δεν τους χάλασε.