akoma na suneiditopoihsw tin teleiotita tis eirwnias...Quote:
Originally Posted by Candiru
Printable View
akoma na suneiditopoihsw tin teleiotita tis eirwnias...Quote:
Originally Posted by Candiru
Bump!
kALHMERA KAI KALH BDOMADA KAI KALO MHNA!!!
Dwste mou administrative rights na kanw kana kalo. Na ka8arisw to forum opws o kalos 8eoulhs twn Ebraiwn ka8arise tous Aiguptious xrhshmopoiontas thn Eru8ra 8alassa.
Edit:
Gimme a ring with power supreme
Orcs to rule - I'm soooo cool!
όχι μη! δεν θα μείνει τίποτε όρθιο!!!! :(Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
γαμω τους οδοντιατρους
ΠΑΝΙΚΟΣ
λέω εγώ
Άντε έτοιμη και η βαλίτσα κ τα λοιπά, αύριο μετά από πολύ καιρό Αθήνα (κ Τετάρτη Manowar για να μη ξεχνιόμαστε :wink: ).
:( skata shmera.
Βλέποντας τις φώτος του WBRB :
Θέλω να πάρω ένα σκυλάκι στο διαμερισμά μου.Ένα μπόξερ συγκεκριμένα.Θα την βγάλει ο σκύλος και οι υπόλοιπο κάτοικοι ή θα φάμε μπάν με τον σκύλο μαζί;
Koita, oi kanonismoi lene gia mexri tria katoikidia (me 4 podia e, oxi 3 xrusopsara kserw gw), alla sthn periptwsh tou Boxer, mallon 8a fate ban.
βεβαια πάντα θα μπορούσες να "βαφτίσεις" τα 4-5 boxer, χρυσόψαρα, όπως κάναν οι μοναχοι με το κρασί... :lol:
ps. θέλω να καταγγείλω την πουτάνα πατερίτσα, που μου έκανε μια ελαφριά πληγή στην μασχάλη.
αυτά τα γαμημένα "θέλω" την κάνουν πάντα τη δουλειά.
Δεν είναι θέλω ακριβώς.Δώρο είναι.Και μιάς και επιθυμούσα ένα σκυλί μη κολλίσω στο μέγεθος τώρα...
Kalhmerez! :yawn:
όχι ρε πούστη μου, κάτι πάτησα στην άμμο στη θάλασσα το σάββατο, με τσίμπησε στην καμάρα και εδώ και τρεις μέρες το πέλμα είναι νταούλι :? :(
τέσπα, καλημERα!