κλαιν λίγο αυτό, αλλά στο μπλουγουαιτ μου φαινεται έχουν αναστησει ό,τι αρχείο της ερτ ειχαν στον τρακερ και το δινουν φρη
Printable View
κλαιν λίγο αυτό, αλλά στο μπλουγουαιτ μου φαινεται έχουν αναστησει ό,τι αρχείο της ερτ ειχαν στον τρακερ και το δινουν φρη
Βασικά είναι ανίκανοι. Βλέπουν τα οικονομικά να πηγαίνουν κατά διαόλου (βλέπε ότι την έκανε και η GAZPROM χαχχαχαχα) και τις απολύσεις στο δημόσιο να αργούν, και ως γνήσια λαμόγια κομπιναδόροι, κάνουν μια κομπίνα να απολύσουν 2,5 χιλιάδες υπαλλήλους ή όσοι είναι, και γρήγορα. Μιλάμε για επίπεδο Μπέου και Νέου Πανιώνιου. Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα και το πολιτικό κόστος μικρό και διαχειρίσιμο. Έτσι το βλέπουν τουλάχιστον αφού όλα περνάνε τα τελευταία 4 χρόνια χωρίς πρόβλημα :]
Από το να απολύσει 2000 από την ΕΡΤ και να έχει νταβαντούρια, απεργίες και αντιδράσεις από τους υπόλοιπους 600 μπορεί να φάνηκε προτιμότερο για τη ΝΔ να πει " ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ, το κλείνω το μαγαζί κι άντε γεια, σας γράφω στ'αρχίδια μου" .
Επίσης σκέφτομαι και το ενδεχόμενο αυτός ο "τσαμπουκάς" από πλευράς ΝΔ να είναι και "πρόσκληση" προς τους ψηφοφόρους της ΧΑ.
newspeak λέγεται βλάκα αντωνάκη όχι newtalk
απ' την άλλη το κάνεις τόσο καλά που έχεις το δικαίωμα να το μετονομάσεις
Δεν είμαι ακόμα σίγουρος ποιο το σχέδιο του τρολαντώνη, ή έστω ΑΝ είχε κάποιο σχέδιο.
Η ουσία είναι ότι όποιος πλέον στηρίζει αυτήν την κυβέρνηση είναι σαφέστατα εχθρός της δημοκρατίας.
χεχεχε δυνατό:
Φίμωσή της από τον Τύπο καταγγέλλει η ΝΔ
Κλάψτε κι εσείς μαζί μου για τον χαμό 2.500 θέσεων από παιδιά του κομματικού σωλήνα!
Εγώ λέω να κλείσει η Ευρωπαϊκή Ένωση την Ελλάδα γιατί είναι στρεβλά δομημένη. Ας ξανανοίξει με αξιοκρατική στελέχωση τον Αύγουστο.
na kanoun xwro gia th nea epoxh ths dhmosiografias :
Άρχισε το πλιάτσικο στα γραφεία της ΕΡΤ!
when you see it..
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...86594774_n.jpg
άσχετοσχετικό με τα κοράκια της φάρμας του Fireknight (ξέρουμε κι εμείς από Όργουελ, τον ξεπατικώσαμε στις πανελλήνιες και πιάσαμε 18,4 στην έκθεση, αμέ αντωνάκη!)
το χειρότερο είναι ότι μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να φανταστούν πώς γίνεται να μη γίνεται πλιάτσικο όταν δεν υπάρχει αφεντικό πάνω απ' το κεφάλι να σου τραβήξει το αυτί
είναι οι ίδιοι άνθρωποι που δεν μπορούν να καταλάβουν πώς μπορείς να είσαι καλός χωρίς να πιστεύεις ότι άμα δεν είσαι θα πας στην κόλαση
είναι αυτοί οι μίζεροι Ιζνογκούντ που νομίζουν ότι άμα είναι αρκετά καλά πουτανάκια θα προβιβαστούν σε τσατσάδες
είναι οι πιο τρομακτικοί τύποι στον κόσμο και είναι παντού
http://www.youtube.com/watch?v=Rk_pVgXhZO8
πρωτα το καναλι 67, χρονια αργοτερα η ερτ
πιο επικαιρος απο ποτε
και ουτε ενα σαρδαμ!
http://tvxs.gr/sites/default/files/a...otographia.jpg
Πρώην διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ λέει.
Αν ήμουν ο Κεδίκογλου θα αυτοκτονούσα μετά από αυτό.
Και το nerit.tv είναι πιασμένο :P