δεν εβγαλα εγω πρωτοσελιδα με 6 διαφορετικους παικτες.
τεσπα, ολα αυτα ειναι μερος μιας θεωριας που δε θα δεχτειτε και ποτε (και θα ακολουθουσε και πυρινο ποστ απο κυβερνητικο εκπροσωπο) οποτε δεν εχουν και τοση σημασια δα!
Printable View
δεν εβγαλα εγω πρωτοσελιδα με 6 διαφορετικους παικτες.
τεσπα, ολα αυτα ειναι μερος μιας θεωριας που δε θα δεχτειτε και ποτε (και θα ακολουθουσε και πυρινο ποστ απο κυβερνητικο εκπροσωπο) οποτε δεν εχουν και τοση σημασια δα!
ναι, αλλά σε κάθε ρεπορτάζ κ συνέντευξη τονιζόταν το γεγονός ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει καλή μεταγραφή τώρα.
Όπως το λέει ο ρέηβεν, μπορεί να υπήρξαν στόχοι αλλά από την αρχή γνωρίζαμε όλοι ότι μόνο αν πουληθούν παίκτες και βρεθεί καλός και δανεικός θα παίρναμε κάτι. Ήταν απόλυτα σαφές και δεν έγραψε κανείς ποτέ "έρχεται ο τάδε", εκτός από κάτι γατες που γράφουν έτσι κι αλλιώς οτιναναι.
Ακόμα μιλάει για εκπρόσωπους ο "έχει διχτάκι το καραισκακη".
ε ροφλ
με ειχαν παρει τηλεφωνο απο πριν και μου χαν πει τι θα κανουν αλλα εγω το εκρυβα και στηριζα τη γραμμη!!!
χουχου!
υ.γ. τα βρηκαν τα αεροβολα τελικα η εψαχναν σε λαθος ματς?? και τωρα που ειναι στο +8 δε πονει ο κωλος του Τζορβα απ τις ΣΦΑΙΡΕΣ?
Πόσο χαζή ειρωνεία είναι αυτή τώρα. Πραγματικά, νέος πάτος.
Τι θέλεις να πείς;
Ότι δεν υπήρξαν τα αεροβόλα; Αυτό ισοδυναμεί με το ότι οι ιατροδικαστές λένε μαλακίες. Αν φτάσεις και εκεί, κυβερνητικός εκπρόσωπος my ass.
Ότι τώρα δε γράφει κανείς γι' αυτά; Αν γράφανε ακόμα θα έλεγες για γκρίνια ακόμα και όταν είμαστε μπροστά. Το θέμα είναι στη δικαιοσύνη και οποιοσδήποτε ξέρει ελάχιστα από το τι γίνεται στην Ελλάδα μπορεί να καταλάβει ότι ακόμα και αν γίνει κάτι για το θέμα, θα πάρει ΠΟΛΥ χρόνο. Με περισσότερες πιθανότητες να μη γίνει τίποτα.
Ακόμα δεν έχεις απαντήσει όμως. Τελικά έχουμε εμπιστοσύνη πιότερο στους ιατροδικαστές, για στο φως; Τον πυροβόλησαν τον Τζόρβα;
Ποιος σου πε οτι ειρωνευομαι.
Α τότε να απαντήσω. Όχι, μάλλον δεν πονάει ο κώλος του, όχι για το +8 (αν και σίγουρα έχει βοηθήσει στην ψυχολογία του, όσο ανάρρωνε), αλλά επειδής έγιανε με τον καιρό. Αν και δε μπορώ να είμαι 100% σίγουρος, περιμένω το πόρισμα του ιατρού.
Τελικά, εσύ τι πιστεύεις, είχε αεροβόλα το ματς;
re malakes pleroneste giafto?
τα εχω ξαναπει, δεν εχω ιδεα. Αμα ειχε, τοτε οι εισαγγελεις θα αποφανθουν. εκτος αμα ειναι της Θυρας 7 Δικαστηριων, οποτε την πατησατε.
Δεν είναι δουλειά των εισαγγελέων να αποφανθούν αν τον Τζόρβα τον χτύπησε αεροβόλο, αυτοί απλά υποτίθεται θα ψάξουν να βρουν τον ένοχο. Ο ιατροδικαστής είναι αυτός που κρίνει αν χτυπήθηκε με αυτό και έχει αποφανθεί. Αν χρειάζεσαι κάποιον να πάει φυλακή για να πειστείς ότι όντως υπήρξε, καλώς, αλλά δεν είχες την ίδια ευαισθησία με το ΟΑΚΑ που (με δικά σου λόγια) "σίγουρα υπήρξε αεροβόλο". Σε ακούω.
ειμαι επιλεκτικα ευαισθητος.
Ειλικρινής απάντηση.
αν γινόταν το γνωστό πολλ από την αρχή
ανετότατα ο οδονιαν εμπαινε σφηνα σε μιτς/πιτς
pinks all around :-D
φυσικα και οχι, μονο εμεις τις γραφουμε τις μαλακιες. ο Οδονιαν "τα λεει οπως πρεπει"
μια χαρά τα λέει.