ασχετο,αλλα πιστευω ο φοιβος εχει δικιο ε.να κλειδωθει αυτο το θρεντ κυριακη βραδυ και να ανοιξει νεο μονο για το φιναλε της σειρας.
Printable View
ασχετο,αλλα πιστευω ο φοιβος εχει δικιο ε.να κλειδωθει αυτο το θρεντ κυριακη βραδυ και να ανοιξει νεο μονο για το φιναλε της σειρας.
loipon tha pethanoun oloi oi losties, alla o des tha tous ferei apo to allo sumpan. mono pou o prostaths porwnomai o neos a[po to allo sumpan na einai o hugo.
etsi empneusi ths stigmhs. opws kaito oti i gallia tha parei mundial kai cisse prwtos scorer
καποιος να απαγαγει λοκαστ για 1-2 μερεςQuote:
Posted by DarkUFO at 5/22/2010 10:01:00 AM
We've had a number of major spoilers which we have delayed posting till as late as possible to avoid people getting spoiled who don't want to be for the finale. These will probably be posted sometime tomorrow, so this is an advanced heads up to those who don't want to be spoiled to get off the spoiler section.
Also, if you are a LOST site owner, Forum Admin, I suggest that you go into a Lockdown mode.
Also, if you visit non-moderated forums, I suggest you steer clear of these till after the finale to avoid being shotgun spoiled. Be careful where you visit.
I strongly suggest that when these are posted that you DO NOT View them unless you are a hard core Spoiler Addict.
http://9gag.com/photo/23377_540.jpg
για να μην λετε οτι δεν σας αγαπαω μικροι εθισμενοι μου λοσταδες :P
έτοιμο!
όπου season βάλε series, γιατί βγιάστηκα.
ποτε ειναι το τελευταιο επεισοδιο?
Κυριακή, οπότε για μας Δευτέρα.
από αύριο μεσημεράκι θα πρότεινα προσωπικά, αλλά ό,τι θέτε.
ομορφα! θα προλαβω λοιπον πριν ξαναμπω μεσα!
Αφού διάβασα διάφορα στο internet και έχοντας υπόψιν πως μερικοί άνθρωποι γαμάνε τις παιδικές μας αναμνήσεις, δε θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν τελικά το νησί είναι κάτι σε στυλ "διαστημόπλοιο" που έπεσε στη Γη πριν πολλά-πολλά χρόνια. Αλήθεια, το φινάλε το σκέφτομαι να κοστίζει όσο το 50% του budget της σειράς ολάκερης, η σπηλιά με το φως να είναι το engineering room του διαστημοπλοίου και ο καπνός να έχει ξεχάσει ότι είναι εξωγήινος ή το ότι θέλει να πάει σπίτι του να εννοεί πως θέλει να πάει πίσω στο πλανήτη απ'όπου ήρθε, και όλα αυτά ίσως να μπορέσουν να εξηγηθούν όχι στις πόσες χιλιάδες χρόνια μπορεί να αναφέρεται τελικά η μυθολογία του LOLST αλλά σε εκατομμύρια χρόνια ιστορίας, από τη γέννεση της Γης και έπειτα.
Μπορεί αυτό ως σενάριο, να "καλύψει" τις όποιες τρύπες ή τα όποια supernatural στοιχεία της σειράς (ποιος περιμένει απάντηση σε αυτά πείτε μου αλήθεια), σε καμία όμως περίπτωση εμένα προσωπικά δε πρόκειται να με ικανοποιήσουν διότι, ειλικρινά, στον πούτσο μου το sci-fi μέρος του πράγματος, αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι χαρακτήρες και αν μία σειρά απέτυχε στο sci-fi μέρος αλλά όλοι οι φανς μπορούν να πουν ότι οι χαρακτήρες εξερευνήθηκαν 100% (βλ. BSG), αυτή εδώ που έχουμε σπαταλήσει 6 χρόνια να βλέπουμε είναι γεμάτη κενά ακριβώς σε αυτό. Τόσοι και τόσοι χαρακτήρες εμφανίστηκαν και χάθηκαν... γιατί; Και αν βάλουμε το sci-fi μέρος μέσα (δηλαδή τι είναι το νησί, πως μετακινείται στο χωροχρόνο, τι είναι πραγματικά ο καπνός), είναι πάμπολα ερωτήματα που περιστρέφονται γύρω από αυτό αλλά ποτέ οι παραγωγοί του LOLST δε προσέγγισαν τελικά ούτε στο ελάχιστο.
Άλλος ένας σωρός από αψυχολόγητες μαλακίες διότι πολύ απλά οι παραγωγοί του LOLST δε διαχειρίστηκαν το χρόνο τους σωστά. 6 χρόνια ρε μαλάκες. Ε-ΛΕ-ΟΣ. Μακάρι να βγω λάθος πάντως και να πάμε όλοι στο γαμάτο θρεντ του καρχαρτ και να λέμε ο ένας στον άλλο "τι θεϊκή σειρά" και να γουστάρουμε και να λέμε "γουάου, αυτό ΚΑΝΕΙΣ δε το είχε σκεφτεί!".Quote:
Jacob: Θα σας δώσω απαντήσεις για όλα.
*συζήτηση για ΜΑΛΑΚΙΕΣ που έχουν γίνει suggest εδώ και 15 επεισόδια*
Jack: OK, θα πάρω εγώ τη θέση σου.
Αλλη σειρα εβλεπες μαλλον