'' η βουλή συνεδριάζει και ο Καραμανλής φωνάζει .... εεεεκδρομηηηη εεεεκδρομηηηη '' τι μαλακειες φωνάζαμε για να γλυτώσουμε μια μέρα μάθημα.
Printable View
'' η βουλή συνεδριάζει και ο Καραμανλής φωνάζει .... εεεεκδρομηηηη εεεεκδρομηηηη '' τι μαλακειες φωνάζαμε για να γλυτώσουμε μια μέρα μάθημα.
ήταν πρόεδρος της δημοκρατίας τότε ... που να ξέρουμε τις διαφορές .
στην γειτονιά ο παιδότοπος μας ήταν οι ακάλυπτοι και οι πρασιές των οικοδομών,συχνά η μία εφαπτόμενο της άλλης,σε σειρά.
όταν ανακαλύπταμε κανα κρυμμένο τσοντοπεριοδικό,καμιά καπότα ριγμένη από το μπαλκόνι,ήταν θησαυρός.
σε μία πρασιά είχε και έναν τεράστιο κυρτό θάμνο,σαν φυσικό θαμνόσπιτο.εκεί ακουμπούσαμε τα πουλάκια μας μεταξύ τους
Ούζο με μεζέ λέγαμε εμείς (μάγκες κιετς):p
Λαστιχακι.
Μπαλακι.
Αλυσιδα (ο τελευταιος παντα να σκαει οπου να ναι, μεχρι τελικης πτωσης)
Παρε τον παππα λεγαμε εμεις, η τη χοντρη/τον χοντρο (αθανατη παιδικη σκληροτητα)
Ηρθε ενα συννεφο κι εφερε βροχη (φαπα ταιμ)
Τυπου σκαμνακι κατεληγε η ψηλογομαριτσα (τι μαλακια ονομα) αλλα τελικα δεν πεθαινε κανεις
Τολμη κ Γοητεια (αυτοι μαθαινω βρυκολακιαζουν ακομα) κ μετα MTV
Aνταλλαγη γομας/κασετινας/γκατζετινο
Χαρτακια, αλμπουμς δηλαδη με καθε ειδους χαρτακια (εγω εδερνα τον μπρο για να του παιρνω τα ποδοσφαιρικα που μου ελειπαν)
Ε-Κ-Δ-Ρ-Ο-Μ-Η!Ε-Κ-Δ-Ρ-Ο-Μ-Η!Ε-Κ-Δ-Ρ-Ο-Μ-Η!Ε-Κ-Δ-Ρ-Ο-Μ-Η!
Φτα-φτα-φτασαμε τι καλα περασαμε!
Εντιτ: Οποιοι ζουν κοντα σε σχολεια, να πουν τωρα ποσο θελουν να βγουν να τουφεκισουν πιτσιρικια οταν ουρλιαζουν και ποσο μα ποσο μισουν να ακουνε προσευχη και τον παχυμαλακα(συνηθως διευθυντη) να μιλαει σε μικροφωνα προσπαθωντας να νουθετησει τα μικρα.
Δεν ξέρω γιατί, αυτό το φαντάστηκα να το λέει ο τσολιάς της ελληνοφρένειας.Quote:
Φτα-φτα-φτασαμε τι καλα περασαμε!
Χαβοκάρα σε ποιο σχολείο πήγαινες;
4ο δημοτικο. 1ο μετα μεχρι τελους. Παιδι του κεντρου.
EΣΥ?
1ο Γυμνάσιο - Λυκειο εννοεις???
Γιατί 1ο δημοτικό ήμουν κι εγώ (και μετά 5ο Γυμνασιο-Λυκειο)
Ναι, 1ο γυμν.λυκειο. 4o δημ. λεμε.
Α, πεμπτουλι ησανε, πες ετσι:P
το σπιτι μου ειναι αναμεσα σε δυο δημοτικα 1ο και 3ο...στα 100 μετρα και τα δυο
τα πιτσκα δεν ενοχλαν,παρα μονο οταν του 3ου κανουν δοκιμαστικες μπροστα απο το σπιτι μου κι ας ειναι το δημοτικο με την μεγαλυτερη αυλη απο τα αλλα 2
μικροφωνα και τετοια δεν παιζουν αλλα παιζει εκκωφαντικο κουδουνι...ουτε συναγερμος με μανιβελα να ηταν
τα πιτσκα του 1ου δεν ενοχλαν...ειναι ζομπακια οπως και του 2ου
σημαντικη λεφτομερεια...το 3ο (οπου φοιτησα φυσικα,και ολη η πλεμπα) ειναι διπλα απο τον ποταμο Κουραδά
και μπλαστ φρομ δε παστ ο κυριος Πανας που μας μαχαιρωνε τις μπαλες (ποδοσφαιρου)
Ζεις αιώνια κι΄ανασαίνεις, όταν λες μολών λαβέ!
Εκείνο το "gauntlet" όπου όλοι έκαναν 2 παράλληλες σειρές και 1 έπρεπε να διασχίσει αναμεσα τους τις 2 άκρες όσο όλοι των κλοτσούσαν καθώς περνούσε, πως λεγόταν;
αλβανός.