πω γαμησι!!!!!!!!!
9 κ.σ :twisted:
Printable View
πω γαμησι!!!!!!!!!
9 κ.σ :twisted:
και ο Η. εχει αλλες 300,τι να κανουμε τωρα
Κάπου 230 είναι...
:rofl:
ΚΕΥΠ Λαμία λέει και Έρευνας Πληροφορικής ΥΕΑ... καλό είναι αυτό ε;
sxedon bysmatiko.. 8)Quote:
Originally Posted by daydreamer
Προβλέπω να τον διώχνουν μετά από την βασική εκπαίδευση Καλαμάτα για να πάρει την καλύτερη ειδικότητα όλων των εποχών στις διαβιβάσεις. (ΧΨΤΣΚ). Μετά από κει, φαίνεται τι και ποιος είσαι. Καλά για το ΥΕΑ μη το συζητάς καν. Αναλόγως τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου πάντα, αλλά είναι και πόσοι μήνες παραπάνω..
n00b question:
Στο χαρτάκι μου γράφει ΥΕΑ. Αυτό δεν είναι αναγκαστικό ε;
Thanks, let's see... αν όντως πάω Καλαμάτα μετά, τουλάχιστον δεν θα έχω κάνει και τη βασική στου διαόλου το κέρατο.
Όχι το ΥΕΑ νομίζω απλά σημαίνει πως αναγκαστικά θα κάνεις τα αγωνίσματα, αλλά εκεί απ'ότι λένε όλοι μόνο όσοι θέλουν να πάνε δόκιμοι ουσιαστικά αγωνίζονται δια τους υπολοίπους μας είναι εύκολο να κοπούμ'.
πανευκολο!
αναλογα με τι χαρτια απο σχολες κτλ θα τους παει και αναλογα βεβαια και τα βυσματαQuote:
Originally Posted by Nodoordonotthereisnotry
για ειδικοτητα μετα εξαρταται
εμενα πχ που ημουν ευρευνας πληροφορικης και πηγα διαβιβασεις με εκαναν οδηγο
Nαι υποτίθεται ότι είναι υποχρεωτικό και δεν έχεις επιλογή, αλλά πριν σε πάρουν σε δοκιμάζουν στα αθλήματα. Το κλασσικό που κάναμε όλοι ήταν να πάμε να ρίξουμε την σφαίρα ακριβώς μπροστά στα πόδια μας έτσι ώστε να κοπούμε. Έτσι κι αλλιώς κι οι ίδιοι θα σας το πούνε εκεί, δεν είναι κάτι κρυφό. Απλά η στάνταρ διαδικασία.
Ωραία, οπότε στα αγωνίσματα θα βγάλω το χοντρό αγύμναστο παιδάκι από μέσα μου :)
emas pantws (avlwna 2007 A) apla mas rwtousan an 8eloume, ypografame mia dilwsi kai telos. isws voi8ouse pou eimastan megali seira vevaia ... pantws ypoti8etai oti kai na se paroun, an den 8es einai eykolo na kopeis, opws eipe kai o Amatyultar yparxei standar diadikasia :PQuote:
Originally Posted by JnB
ekei hmoun kai egw, oti 8es rwtas, kapou exw kai ena pm apo allo xrhsth me endiaferouses plhrofories gia to keypQuote:
Originally Posted by daydreamer