:thumbsup:Quote:
Originally Posted by Eulogy
Printable View
:thumbsup:Quote:
Τον δρόμο για το «Στάμφορντ Μπριτζ» παίρνει σιγά σιγά ο Χοακίν. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο πατέρας και μάνατζερ του νεαρού Ισπανού της Μπέτις με δηλώσεις του σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό.
«Το καλοκαίρι θα έχουμε πολύ δουλειά» είπε ο Αουρέλιο. «Νομίζω ότι ο Χοακίν θα αλλάξει ομάδα. Η Τσέλσι προσφέρει περισσότερα από 30εκ. ευρώ και ο πρόεδρος της Μπέτις Μανουέλ Ρουϊθ ντε Λοπέρα είναι σύμφωνος με αυτήν την πρόταση. Τώρα, το μόνο που έχουν να κάνουν οι Αγγλοι, είναι να πείσουν και τον Χοακίν».
Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ πάντως, εκείνος που μπορεί να αποτρέψει τη μεταγραφή του διεθνή μεσοεπιθετικού στους «μπλε» είναι ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.
Ο επιθετικός της Αρσεναλ είναι «κολλητός» με τον Χοακίν και τον έχει ενημερώσει ότι αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες όσον αφορά την προσαρμογή του στο Λονδίνο.
Από την άλλη πλευρά, υπάρχει κι η Ρεάλ Μαδρίτης που δεν κρύβει το ενδιαφέρον της για τον Χοακίν, όμως ο πατέρας του επιμένει ότι η Τσέλσι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.
«Αν δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην προσφορά που θα μας καταθέσουν, τότε η Ρεάλ έχει ελπίδες. Ωστόσο, αν υπάρξει μεγάλη απόκλιση στις δύο προτάσεις, θα διαλέξουμε την Αγγλία.
» Έχουμε έναν φίλο εκεί που μας έστειλε με φαξ την πρόταση της Τσέλσι και πάθαμε σοκ. Ηταν σε βρετανικές λίρες και ευρώ και δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε!»
Ο «Θρύλος» των 60 προπονητών και 23 προέδρων
80 χρόνων έγινε την περασμένη Πέμπτη ο Ολυμπιακός, είχε 23 προέδρους, ενώ στον πάγκο του κάθησαν 60 προπονητές (μερικοί από 2 και 3 φορές), 29 ήταν Ελληνες και 31 ήταν ξένοι. Συνολικά, άλλαξε 78 φορές τεχνική ηγεσία αυτά τα 80 χρόνια, γεγονός που σημαίνει ότι άλλαζε 1,03 προπονητή ανά χρονιά. Πρώτος του προπονητής, το 1925, ήταν ο Γιάννης Ανδριανόπουλος και τωρινός (ακόμα;) ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που δεν τα γιόρτασε όμως με τον καλύτερο τρόπο, αφού έχασε μέσα στο Στάδιο Καραϊσκάκη (1-3) από την αγγλική Νιουκάσλ, και ουσιαστικά ολοκλήρωσε και φέτος τη σύντομη ευρωπαϊκή του πορεία.
αν ο τύπος που το έγραψε αυτό είχε τελειώσει το δημοτικό, θα είχε καταλάβει με μια απλή διαίρεση ότι άλλαζε προπονητή ανά 1,03 χρόνια, και όχι 1,03 προπονητές το χρόνο
όχι ότι αλλάζει το νόημα, αλλά είναι ενδεικτικό για την επίπεδο των κειμένων που διαβάζετε :?
Etsi to evrwpaiko ston Thrulo... :D
2 pleon sto volley.
(Kai mhn peite oti den asxoleiste me afto to athlima ktl giati tha ginete kwmikotragikoi.)
mpa re file sta arxidia mou to volley
ama xerese,it's ok
sto top teens cup eseis pws phgate dwsate prokrimatika h logo kapoias thesis pas ekei h isxyei ayto pou exw akousei oti dhlwsate shmetoxh??Quote:
Originally Posted by dyingfreedom
νομίζω είναι το παλιό Κυπελλούχων αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά
ti enoeis an dwsame prokrimatika?????Quote:
h dilwsame simetoxh
simetixame ws deuteroi sto prwta8lima giati sto prwta8litriwn paizei prwta8lihts kai kipelouxos
epaikse se omilous meta 8ada kai telos final 4
siga mhn to edinan kai me plisthriasmo
Me kouponia phgame, pou moiraze to sportime.Quote:
Pantws milaga me filo vazelo shmera kai prospathouse na mou apodeiksei oti h koupa einia GTP kai den aksizei ktl.
Osa den ftanei h alepou... 8)
Tην απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε την Κυριακή ο 36χρονος Γκαμπριέλ Μπατιστούτα .
O πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Αργεντινής (56 γκολ σε 77 εμφανίσεις) ανακοίνωσε ο ίδιος την απόφασή του λέγοντας: «Ανακοινώνω την απόσυρσή μου από την αγωνιστική δράση και θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που με βοήθησαν να έχω μία τόσο επιτυχημένη καριέρα.»
ε καιρος ητανε
batigoal
aftos o anthropos me ekane na ime fiorentina fan!
χαχαχαχα αν κρινω απο την ομαδα που πηγε στο τελικο.. που περσι την ειχαμε κερδισει 3-0 μεσα και 3-1 εξω... το τοπ τιμς καπ ειναι πραγματικα για τον πεο..Quote:
Originally Posted by Magellan
Με γκολάρα του Μαρκορά η Καλαμάτα προηγείται στην Πάτρα.
edit: Σε λιγότερο από δέκα λεπτά έγινε 0-3. Πάει η Παναχαϊκή, δεν τη γλιτώνει...
giati ton dioksate ton markora?meta ti figi tou paronti itan o piotikoteros paixtis sas.kati goundoulakides kai kaisi tous gamouse patokorfa
Τι να σου πω... Μπέος rules σ' αυτήν την ομάδα. Όχι ότι είναι κάνας σπουδαίος παίκτης ο Μαρκορά, αλλά από τους Γουνδουλάκηδες είναι σαφώς καλύτερος.
Απ' ό,τι ξέρω πάντως, ο Μαρκορά ήταν δυσαρεστημένος με τη συμπεριφορά του Μπέου απέναντί του και τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν του πρότεινε μείωση αποδοχών. Από εκείνο το σημείο και μετά και οι δύο έψαχναν αφορμή για να διακόψουν και τους την έδωσε η μεταγραφή του Γαλανόπουλου (ο Μαρκορά πήγε ως αντάλλαγμα στην Καλαμάτα).
Mιας και το 'φερε η κουβέντα, αγόρασε κανένας άλλος τη νέα εφημερίδα; Πώς σας φάνηκε;Quote:
Originally Posted by Raven Lord
[quote=eleventh guardian]Mιας και το 'φερε η κουβέντα, αγόρασε κανένας άλλος τη νέα εφημερίδα; Πώς σας φάνηκε;[/quote:1q2e735w]Quote:
Originally Posted by "Raven Lord":1q2e735w
Αλλή μία "αντικειμενική" εφημερίδα, η οποία χρωματίζεται ανάλογα με το χρώμα του χρήματος... Για τον πούτσο, όπως το GOAL και το SPORTIME, εσχάτως και ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ με Διευθυντή το μαλάκα τον Κολοκοτρώνη...
Συγχαρητήρια στον οσφ πεοραιά για τη μεγάλη του ευρωπαική επιτυχία, την κατάκτηση (και μάλιστα πανυγηρικά στην έδρα του) άλλου ενός ευρωπαικού τροπαίου του τομς τιπ καπ (κάπως έτσι).
Άκουσα ότι οι ιταλικές ομάδες δεν συμμετέχουν (ακα βαριούνται) αληθεύει?
Επίσης θυμήθυκα κάτι σχετικό.
Πέρυσι τέτοιο καιρό ο πετράκης κόκκαλης είχε κάνει κάποιες επαφές έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα βαλκανικό κύπελλο για να παίζουν όλοι οι αποκλεισμένοι από τις ευρωπαικές διοργανώσεις. Ξέρει κανείς τίποτα για την τύχη αυτής της ομολογοιυμένως καταπληκτικής ιδέας?
[quote=telis]Αλλή μία "αντικειμενική" εφημερίδα, η οποία χρωματίζεται ανάλογα με το χρώμα του χρήματος... Για τον πούτσο, όπως το GOAL και το SPORTIME, εσχάτως και ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ με Διευθυντή το μαλάκα τον Κολοκοτρώνη...[/quote:119x0zxq]Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
Συμφωνώ.
Μετά την λέξη "χρωματίζεται " μόνο, πρόσθεσε τη λέξη "κόκκινη"
Αρνούμαι όχι απλά να την αγοράσω αλλά και να την κοιτάξω στα περίπτερα.
Θα το πιστέψεις ότι θεωρώ το Ντέρμπι καλύτερο σκουπιδι από τα παραπάνω; Ούτως ή άλλως όλες μαζί αυτές οι κουρελούδες πουλάνε όσο το ΦΩΣ μόνο του... Μόνο που το Σπορτάιμ και το GOAL συνήθως φράνε τα πράσινα γυαλάκια... Άλλωστε εσείς συνήθως είστε αντικειμενικοί, ενώ εμείς είμαστε κάφροι...
πώς μετατράπηκαν όλοι σε φερέφωνα του κόκκαλη... :?
Δύο συνεντεύξεις Κωφίδη σήμερα στις εφημερίδες (SportDay, Goal), σε καμιά οι σκυλάδες δημοσιογράφοι δεν τον ρώτησαν κάτι σχετικό με το metal (αλητεία!).
Στο Goal πάντως φωτογραφήθηκε με μπλουζάκι Helstar (είναι θεός, πού πάει και τα βρίσκει...).
prospathia gia dimiourgia sindesmou sti n athina...
tha ginei meeting kapou stin athina tin paraskevi..
tha postarw perisoteres plirofories tin pempti to vradaki.
iparxei idi sindesmos stin thess..
www.wfcbarcelona.net (perisoteres plirofories sto forum)
ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΌ ΤΟΤΕ....Quote:
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΟΣ. (ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΒΡΟ..... )
ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝΕ "ΡΟΚΑ"
ΟΥΣΤ ΑΣΧΕΤΟΙ - ΑΝΙΔΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΡΟΜΠΕΣ.
Προφανώς... Αν δεις τις φωτογραφίες, κάνει μπαμ ότι είναι πολύ παλιό.Quote:
Originally Posted by pitchfork
Την πρώτη χρονιά του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη, είχα πάει στο Ολυμπιακός-Ακράτητος (πρώτο ματς αν θυμάμαι καλά μετά το 6-2).
Έχει τελειώσει το ματς, κέρδισε ο γαύρος 4-0 ξέρω 'γω, και όπως κατευθύνομαι προς τον ηλεκτρικό, έρχεται ένας τύπος και μου ζητάει φωτιά. Του δίνω και όπως μου δίνει ο τύπος πίσω τον αναπτήρα και γυρίζει στην παρέα του, παρατηρώ ότι στην παρέα του είναι ο Σάββας!!! Ήταν Σάββατο το ματς, την επομένη έπαιζε ο Ήρα Αθήνα και είχε έρθει για να δει τον Ολυμπιακό. Τον πιάνω λοιπόν και του λέω "ήσουν γαμώ τους ποσφαιριστές, και σ'αγαπάμε" και λοιπές παρόμοιες παπαριές, μου λέει "ευχαριστώ", "να'σαι καλά" κτλ και γυρνάει και μου κάνει:
-Τι μουσική ακούς ρε φίλε?
-Ροκ
-Α, οπότε δεν ξέρεις τους Dead Soul Tribe... (το ίδιο βράδυ έπαιζαν στο ΑΝ, ήταν η πρώτη συναυλία τους)
-Τους ξέρω
-Ρε γαμώτο δε θα προλάβω να πάω, αν πας να περάσεις καλά, γαμάνε οι Psychotic κτλ
:headbang:
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΑ
ΕΧΑΣΕ
ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Tι είπε στο περίπου;
http://www.sportime.gr/html/ent/630/ent.59630.aspQuote:
Η ανάλυση ακολουθήθηκε με ένα ξέσπασμα τύπου… «σε ποιον νομίζετε ότι μιλάτε; Στα γουσουφάκια; Στον Αλέφαντο μιλάτε» για να ακολουθήσει ένα θρησκευτικό μονόλεπτο τύπου… «με πονάει που δεν είμαι στον Ολυμπιακό και λέω μέσα μου. «Ρε Θεέ, άντερα δεν έχεις; Εμένα κατέστρεψες;» και μια κρίση ταπεινοφροσύνης, όπως "είναι απαράδεκτο να παίζει ο Ολυμπιακός με 4-5-1 και να μένει έξω ο Τζιοβάνι, ο παικταράς, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Για αυτό ξέσπασε η κόντρα. Λογικό είναι. Όπως και ο Καστίγιο. Ο Ριβάλντο, θα είχε βάλει 14 γκολ. Σαν ομάδα συνολικά θα είχαμε βάλει 50 γκολ. Σε αυτό το πρωτάθλημα αν είχαμε δεχθεί 10 γκολ δεν θα ήμουν ευχαριστημένος. Πρέπει να είχαμε διαφορά δέκα βαθμούς. Ο Αλέφαντος μετράει. Να το ξέρετε αυτό. Και ο Ριβάλντο θα με άκουγε".
ΑΠΛΑ ΘΕΟΣ.ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΑΠΕΙΝΑ :worship:
o Megahead ξεπερασε τον τραυματισμο του...
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang: :headbang: :headbang:
Το να διαβάζεις δεν είναι τίποτα μπροστά στο να τα ακούς.
Κατά τις 10:45 βγήκε μέχρι 11:30. Τρελάθηκα. Με το ένα αυτί άκουγα να μην χάσω λέξη με το άλλο έπαιρνα τηλέφωνο στο κινητό όποιον ξέρω και δεν ξέρω. Πολλοί το άκουγαν κι αυτοί. Οι υπόλοιποι μου το έκλεινα και έτρεχαν....
Πρέπει να έσπασε κάθε ρεκόρ ακροαματικότητας γιατί έκοψε και σε άσχετη στιγμή για διαφήμιση, δεν έχει ξαναγίνει αυτό.
Το τι ασυναρτησίες είπε είναι αδύνατο να περιγράψω.
Σίγουρο όμως είναι ότι η διανοητική του κατάσταση έχει χειροτερέψει. Θα έδινα το ένα μου χέρι για να τον δω να πάει τώρα στον οσφπ.....
Δεν σας λέω τίποτε άλλο.
Είπε πολλά κορυφαία. Το καλύτερο για μένα ήταν αυτό που ενώ έκραζε το βάτραχο για την τακτική που ακολουθεί είπε "άμα θέλετε να τα πούμε αυτά στον αέρα" και του λένε "μα στον αέρα είστε" και λέει "όχι εννοώ με τον Μπάγιεβιτς, να βγει στο τηλέφωνο να τα συζητήσουμε.... "
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
Επίσης το βασικό επιχείρημα του ήταν ότι οι άλλοι παίζουν με κάτι άχρηστους τύπου Σοάρες, Κωνσταντίνου, ενώ ο θρύλος έχει την εξής επιθετική τετράδα σέντερ φορ : Καστίγιο, Τζιοβάνι, Οκκά, Τζόρτζεβιτς ( ? ) οπότε δεν τίθεται καν θέμα. Έπρεπε να είναι 10 βαθμούς μπροστά στο πρωτάθλημα. Αυταπόδεικτο.
Αυτός είπε ότι θα έπαιζε με αυτούς τους τέσσερις στην επίθεση, ένα κόφτη πχ τον Στολτίδη (αν και παραδέχτηκε ότι οι παραπάνω μαρκάρουν μόνο με τα μάτια είπε ότι δεν χρειάζεται μαρκάρισμα γιατί κάθε αντίπαλους θα τρέμει αυτούς τους παικταράδες και θα κλείνεται πίσω.... ) το Ριβάλντο και τέσσερα χαφ. Και τον Νικοπολίδη σύνολο 11 οκ.
Δηλαδή το σύστημα που ταιριάζει στον οσφπ κατ αυτόν είναι το 0-4-2-4.....
Ακόμα γελάω...
gia sou re alefanteeeeeeeeee
twra to ma8a re pousth
ti exasa gmt :(
o alefas 3erei ti kanei re...meta ton ofh 8a arxisoun pali ston gayro na psaxnonte kai sou leei bges na peis kammia malakia na se parei pali o swkraths gia 5=6 paixnidakia na bgaleis kana fragko gia to kalokairi wste na pas diakopes.
ε, αφού με τον όφη ο gayρος θα ξεκουράσει τους βασικούς για το δύσκολο ματς πρόκρισης με την καστοριά :lol:
η αγαπημενη λεξη του Αλεφα ειναι σιγουρα η λεξη παικταραδες..
την ελεγε ανα δυο λεξεις οταν αναφεροταν στους παικταραδες του ολυμπιακου..
Quote:
Originally Posted by Dr. Death
kapos ets
http://www.contra.gr/column.aspx?ColID=1&ExtraID=1609
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΑΝΑΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ
:) :) :) :) :) :) :)
:wink: :wink: :wink: :wink: