Originally Posted by The Good Son
Λαμβάνει χώρα παγκόσμιος διαγωνισμός για ασφαλίτες. Έχουν μαζεφτεί ασφαλίτες φρομ ολ όβερ δε γουόρλντ ώστε να διαπιστωθεί ποιοί είναι οι καλύτεροι.
Ο κριτής λοιπον ανακοινώνει την πρώτη δοκιμασία:
"Στόχος σας είναι να μπείτε σ' αυτό το δασος όπου κρυβεται ένας λαγός, να τον βρείτε και να τον παραδώσετε στην κριτική επιτροπή".
Σκάνε λοιπόν μύτη πρώτα οι αμερικάνοι ασφαλίτες. Στολές απο λάτεξ, ασύρματοι, δορυφόροι, λάπτοπ οπου το δάσος και όλα τα ζώα παρουσιάζονται σε ολόγραμμα, ψάχνουν ψάχνουν αλλά πουθενά ο λαγός. Απογοητεβμένοι, 2 ώρες αργότερα, βγαίνουν από το δάσος και λενε
-Σόρρυ παιδιά εδώ δεν παίζει να έχει κανένα λαγό.
Αμέσως, ο κριτης σφυρίζει και τσουπ! πετάγεται ο λαγός μέσα από το δάσος.
Συνέχεια έχουν οι άγγλοι ασφαλίτες. Εξίσου οργανωμένοι και καλά προετοιμασμένοι για αυτή τη σκληρη και σημαντική δοκιμασία, με τις στολές τους, τους δορυφόρους, τα γυαλιά που εντοπίζουν τη θερμότητα όπως ο πρηντέητορ αλλά και αυτοί τπτ. Μετά από 4 ώρες οι προσπάθειές τους παραμένουν άκαρπες και οι εγγλέζοι εξέρχονται εκ του άλσους με άδεια χέρια.
-Παιδιά, εδω μέσα δεν έχει λαγο.
Ομοίως ο κριτης σφυρίζει και αμέσως πετάγεται απο το δάσος ο λαγουδάκος.
Τρίτοι, έχουν σειρά οι Έλληνες ασφαλίτες.
Κοστούμι, γραβάτα, μάβρα γυαλιά και χάντς φρί. Τίποτα άλλο. Μπαίνουν στο δάσος και μετά από πέντε λεπτά βγαίνουν έχοντας στους ώμους τους μιαν αρκούδα.
Πάνε λοιπόν στην κριτική επιτροπή, αφήνουν στα πόδια τους την αρκούδα και λένε.
-Ορίστε.
-Τί είναι αυτο;
-Ε δεν βλέπετε; λαγός.
-Τι λαγός ρε φίλε; αυτό είναι αρκούδα.
-Οχι, είναι λαγός. Ρωτήστε και τον ίδιο.
Σαστισμένος ο κριτής ρώτάει την αρκούδα.
-Τί είσαι ρε;
-ΛΑΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ ΑΛΛΟ, ΛΑΓΟΣ ΕΙΜΑΙ.