ε ναι, μαλλον χρονια τωρα ειναι περισσοτερο αναρχοαριστερο φορουμ παρα μουσικο. παιζει ασχετος κοσμος που μπαινει και διαβαζει το πολιτικς.
Printable View
ε ναι, μαλλον χρονια τωρα ειναι περισσοτερο αναρχοαριστερο φορουμ παρα μουσικο. παιζει ασχετος κοσμος που μπαινει και διαβαζει το πολιτικς.
μα τωρα κοιτα τι γινεται να πουμε, αθροιστικα χ.α., πασοκ, νδ, λαος, κατσελη, ντορα, καμμενος ειναι 9 απο τις 122 ψηφους. καληφα. θα τους αφανισουμε κι αυτους.
http://4.bp.blogspot.com/-f05ck1Q-KS...0/fournoi1.jpg
Ηθελα να γραψω πολλα, αλλα μια εικονα και μονο απο τους 2 παραπανω υποψηφιους βουλευτες, ειναι αρκετη.
Μαυρη μερα για την Ελλαδα.
αμα τα γκαλοψ δεν ηταν πληρωμενα απο πασοκαρα το συριζα τωρα θα ηταν κυβερνηση.
Παπάρια εκδίκηση ειναι που δεν μπήκε στη βουλή. [webwar_mode_ON] Μαχαιρομούνιασμα όπου την βρείτε. [/webwar_mode_OFF]
Στη μία έδρα, η μία δώρο.
Ρε φίλε, ακόμα και στις πιτσαρίες το ντιλ είναι στις ΔΥΟ η μία, what the fuck
Προσωπική ανάγνωση εκλογικού αποτελέσματος:
Αντί για Πασόκ, "βγήκε" η ΝΔ. Κάπου το'χω ξαναδεί αυτό το έργο.
Τα Πασόκια τσινίσανε με τον ΓΑΠ και ψήφισαν όλοι τον Τσίπρα. Εντάξει, είναι και που ο 1 στους 3 υποψήφιους του Σύριζα είναι πρώην Πασόκος.
Συντριπτικοί θριαμβευτές, οι αυγοκέφαλοι πιθηκοειδείς. Όσο άμεσα και να ξεφουσκώσουν, ο "λαός" (κατά χιλιάδες μάλιστα)... τους ψήφισε.
Ακόμα και την Αλέκα που αναμενόμενα και κυνικά δήλωσε "μην χαιρέστε για τις ψήφους του Αλέξη, δεν είναι και καμιά επαναστασάρα, μιά απ'τα ίδια είναι, άντε, να πούμε ότι περνάμε σε ένα μεταβατικό στάδιο", ε, γι'αυτό το τελευταίο, ακόμα κι αυτή την βρίσκω υπεραισιόδοξη.
Οπότε, ή αράζουμε εδώ και τις παίζουμε με μπάτσους και φασίστες (ωπ, πλεονασμός... το ίδιο είναι), ενώ ανοχή του Ελληνικού Λαού (*αμόρφωτοι, άπληστοι, θρασύδειλοι, τεμπέληδες, φωνακλάδες "πατριώτες" - βλ.ψηφοφόροι ΠΑΣΟΚΝΔ ανά την επικράτεια) στην Βουλή παζαρεύουν τραπεζίτες...
...ή...
http://eu1.1host.gr/~aspromav/wordpr...enia-us-98.jpg
...κι όταν φτάσεις, όπου φτάσεις, καις και το γαμημένο το Διαβατήριο.
εγω θα σου πω οτι το αποτελεσμα ειχε υψηλα ποσοστα για πασοκ νδ (ναι υψηλα τα θιεωρω με τοσες μαλακιες τοσα χρονια) ακριβως επειδη επαιζε πλυση εγκεφαλου και εκφοβισμος απο τα μμε. επισης πολλοι ζουν σε ληθαργο. το αποτελεσμα ειναι η καλυτερη διαφημηση του οτι, κατι παει να γινει. γιαυτο και πονταρω στο οτι αν ξαναγινουν εκλογες (δηλαδη ελπιζω να μη κανει καμια μαλακια ο κουβελης, που δεν το βλεπω) το αποτελεσμα θα ειναι τρελα διαφορετικο. υπερ της αριστερας.
παρακαλω να συνεχισουν ετσι τα χρυσαυγιτακια, για να παρουν μειωμενο ποσοστο στις επομενες. εχει να πεσει πολυ κραξιμο.
ενας στους 3 ψηφισε αριστερο κομμα. ενας στους 3 πασοκ νδ. . απο εκει που 2 στους 3 ψηφιζαν πασοκ νδ, ε κατι μου λεει εμενα αυτο.
υγ. ρε πουστη μου γιατι βρε καλη μου συνεχιζεις να ζεις στο δικο σου φανταστικο κοσμο? γιατι βρε παπαρηγα μου?
What the fuck: "Στο Δίστομο (μαζί με την Αράχωβα) όπου το 1944 οι ναζί εκτέλεσαν 218 πολίτες και υπάρχουν από συγγενείς των θυμάτων διεκδικήσεις αποζημιώσεων από τη Γερμανία, η Χρυσή Αυγή έλαβε 335 ψήφους και ποσοστό 5,96%."
Με άλλα λόγια, όπως διαμορφώνονται τα πράγματα η δόση του Μαΐου των 5,3 δισ. ευρώ θα δοθεί υπό την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλιστεί – με κάποιον τρόπο – ο σεβασμός των δεσμεύσεων της χώρας έναντι της τρόικας. Σε μια τέτοια περίπτωση, εκτιμάται ότι η τρόικα δεν θα θελήσει να οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα και να σταματήσει τη χρηματοδότηση. Το ερώτημα είναι ποιος θα αναλάβει να δώσει αυτές τις δεσμεύσεις προς την τρόικα. Να σημειωθεί ότι μέσα στον Μάιο λήγουν ομόλογα 4,5 δισ. ευρώ που πρέπει να εξοφληθούν στην ώρα τους για να μην κηρυχθεί η χώρα σε πτώχευση και υπάρξουν προβλήματα με την παροχή ρευστότητας στις τράπεζες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, επειδή η τελευταία δεν θα μπορούσε να δεχθεί ελληνικά ομόλογα ως εγγύηση.
Δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να ασχολούμαστε με τις επόμενες εκλογές, οι οποίες δε θα γίνουν πριν τον Ιούνιο, όταν μέσα στο Μάιο έχουμε αυτό. Η σημερινή Βουλή, είτε σχηματίσει είτε όχι κυβέρνηση, είτε τα βρουν όλοι μεταξύ τους είτε κανείς, πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με αυτό.
Είναι πραγματικά φοβερή αυτή η ιστορική συγκυρία όπου θα πρέπει στην πράξη πια να κριθούν τόσο οι μνημονιακοί όσο -για πρώτη φορά- και οι αντιμνημονιακοί. Πρέπει ΑΥΤΗ η Βουλή στην οποία δε συμφωνεί κανείς με κανέναν να αποφασίσει μέσα σε λίγες μέρες αν θέλει τη δόση ή όχι, όπως επίσης και το τι θα κάνει αν δε την πάρει. Πρέπει επίσης οι Ευρωπαίοι και το ΔΝΤ να αποφασίσουν τι θα κάνουν αν δε πάρουμε τη δόση (μας). Που και εκεί δε ξέρουμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα λόγω των αλλαγών στη Γαλλία.
Γενικά, patistai Like αν και εσείς δεν έχετε πραγματικά ιδέα τι μπορεί να συμβεί.
γενικά είναι ξεκάθαρο νομίζω γιατί δεν πήγαμε σε εκλογές με υπηρεσιακή κυβέρνηση. Αν δεν , τότε διαβάστε πάλι το ποστ αμνέζιακ.
ας μη τη δωσουν. που δε τους παιρνει. δε πα να γαμηθει και η τροικα. και αμα γινει πτωχευση τι, θα ειμαστε χειροτερα απο τωρα? φαλιρημενοι ειμαστε ουτως ή αλλως. να γαμηθουν οι τραπεζες να γαμηθει η ετρωπη να γυρισει η γερμανια στο μαρκο και να παρει τα αρχιδια μου και ολα καλα
οκ. μας λες δηλαδη οτι το ριξες Πασοκ για να μην εχουμε ακυβερνησια;
Δηλαδη προτιμας να χρεωκοπησεις μετα απο κανα χρονο ή να πληρωνεις τα κερατα σου παρα να χρεωκοπησεις τωρα και να χεις μια δοση λιγοτερη να ξεπληρωσεις; Και θα δουμε πως θα παει το πραγμα..
Απλά ψήφισα ΝΔ και δε γουστάρω να με λένε πασόκο.
eisai kai oi duo apla ektos
Να ξυπνήσεις με τσίμπλες UHU ρε μαλακίσμενο.
Spoiler
Σχετικά με τον εκλογικό νόμο, δείτε την κατανομή των εδρών εδώ.
γαλαρια το παρεακι.
Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει από τους εκλεγμένους βουλευτές του να παραιτηθούν και να αποφασίσει εκείνος ποια στελέχη του κόμματος του θα καθίσουν στα βουλευτικά έδρανα.
http://www.newsit.gr/default.php?pna...138242&catid=9
η ειδηση παιζει απ το πρωι.
Απλα αυτο που δεν ξερω ειναι το εξης.
κανονικα οταν παραιτειται ενας βουλευτης (οπως εκαναν καποιοι του πασοκ προσφατα), η θεση δεν παει στον αμεσως επομενο σε σταυρους? και μετα στον επομενο κ.ο.κ. ?
πως θα βαλει αυτος οποιους θελει?
θα παραιτηθουν ολοι μεχρι να μην εχει διαθεσιμους απ τα ψηφοδελτια?
και αν του δινεται τετοιο νομικο δικαιωμα, λολ ή ροφλ?
(τιποτα απ τα 2, ξερω.)
Την πιθανότητα να αποκτήσει η Ελλάδα γυναίκα πρωθυπουργό, έστω και για λίγες ημέρες, δίνει το Σύνταγμα σε περίπτωση που δεν τελεσφορήσουν οι διερευνητικές εντολές που θα δώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στους αρχηγούς των τριών πρώτων κομμάτων. Στην περίπτωση αυτή, ο κ. Παπούλιας αναθέτει στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου το σχηματισμό Κυβέρνησης όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής, για να διενεργήσει εκλογές, και διαλύει τη Βουλή.
Spoiler
an den bgei kybernisi kai pame se ekloges katebainoun ola ta komata i mono osa mpikan bouli, kserei kaneis ti paizei?
Νομιζω ολα. απ την αρχη.
έπικ ιζ έπικ.Quote:
«Β’ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
“Εν Αθήναις τη 27/7/1978 ημέρα Πέμπτην και ώραν 23.10 ενώπιον ημών του Υπαστυνόμου Α’ Γαρδίκα Χρήστου παρουσία και του ως 2ου ανακριτικού υπαλλήλου προσληφθέντος Υπαστυνόμου Α’ Κοκκονάκη Γεωργίου ενεφανίσθη ο κληθείς μάρτυς ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ όστις ερωτηθείς περί της ταυτότητός του εδήλωσεν ότι ονομάζεται ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου και της Ουρανίας, (επαγγέλεται τον) υπηρετεί εις τον στρατόν ως Δ.Ε.Α., εγεννήθη εις Αθήνας Επαρχίας Αττικής Νομού Αττικής και κατοικεί εις Μυτιλήνην Λόχος Διοικήσεως 22 Λ.Τ.Ε. και μονίμως Φιλολάου 147 συνοικία ή προάστειον Παγκράτι, τυγχάνει άγαμος, γενν. 1957 Έλλην. Τα ανωτέρω στοιχεία ταυτότητός του προκύπτουσιν εκ του επιδειχθέντος εις ημάς υπ’ αριθ. 6482 δελτίου ταυτότητος εκδοθέντος την 23-11-77 υπό της Σ.Ε.Α.Π.
Ερώτηση: Τι έχεις να καταθέσεις συμπληρωματικώς προς την υπό ιδίαν ημερομηνίαν δοθείσαν κατάθεσιν;;;
Απάντηση: Δεν έχω να καταθέσω τίποτα συμπληρωματικώς. [Σ.Σ.: Λέει τίποτα. Για να δούμε].
[...]
Ερώτηση: Μπορείς να αναφέρεις τα ονόματα αυτών των ατόμων και να μας πεις τις μετ’ αυτών σχέσεις σου;;;
Απάντηση: Είναι όλα τα άτομα που προανέφερα στην προηγούμενη κατάθεση μου και επιπλέον ο ΠΑΓΩΝΗΣ Αχιλλέας [Σ.Σ.: Δίνει έναν]. Τον Παγώνη τον γνώρισα μέσο του ΝΤΑΣΚΟΥΡΕΛΟΥ Νικόλαου [Σ.Σ.: Δίνει δεύτερο] με τον οποίο γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά, είμαστε και γείτονες. Ο Παγώνης έχει πλούσια δισκοθήκη και διά αυτό έχω πάει 5-6 φορές στο σπίτι του για να ακούσω δίσκους. Άλλες σχέσεις μαζί του δεν έχω.
Ερώτηση: Εις την υπ’ αριθμό 31 κατασχεθείσα επιστολή του Καλέντζη προς εσέ με ημερομηνία 3/1978 αναφέρει το όνομα “Θανασάκης” και τον χαρακτηρίζει σαν ανεκτίμητο κεφάλαιο της μελλοντικής “σποράς και θέρους”. Ποιος είναι ο Θανασάκης; και τι εννοεί “σπορά και θέρους”;;;
Απάντηση: Δεν γνωρίζω τι εννοεί γιατί δεν μιλάει συγκεκριμένα.
Ερώτηση: Εις τας κατασχεθείσας επιστολάς σου υπάρχει επιστολή που υπογραμμίζεται με την λέξη Νίκος. Ποιός σου απηύθυνε την επιστολή και ποίες οι μετ’ αυτού σχέσεις σου;;;
Απάντηση: Ονομάζεται ΤΣΑΜΗΣ Νικόλαος [Σ.Σ.: Δίνει τρίτο] . Μένουμε στον ίδιο δρόμο στην οδό Φιλολάου και είμαστε φίλοι από το 1974. Πολιτικώς και αυτός έχει εθνικοσοσιαλιστικάς ιδέας. Ο Τσάμης κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να υπηρετεί στην Λήμνο, είναι έφεδρος αξιωματικός της Σ.Ε.Α.Π. [... ] Γιώργος είναι ο ΝΙΚΗΤΕΑΣ Γεώργιος [Σ.Σ.: Δίνει τέταρτο] . Τον Άρη τον ξέρω αλλά μου διαφεύγει το επώνυμόν του. [Σ.Σ.: Δίνει πέμπτο, αν και αυτός στάθηκε τυχερός γιατί ο Μιχαλολιάκος δεν ήξερε το επώνυμό του] Δημήτρης είναι ο ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ [Σ.Σ.: Δίνει έκτο]
[...] Θανάσης πιθανώς είναι ο ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ [Σ.Σ.: Δίνει έβδομο]. Αιμίλιος πρέπει να είναι ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ [Σ.Σ.: Δίνει όγδοο]. Με τους ανωτέρω είμαι γνωστός και με τους Νικητέα, Τσάμη, Παπουτσά και Καρακατσάνη είμαι και φίλος”» [13]
Status fb φιλου:
Quote:
POLITIKO SXOLIO:.....SYZHTEITE AYTH TH STIGMH H ENWPOIHSH DEKSIAS(PLYN X.A.)....YPO TON K. KARAMANLH GIA TIS EKLOGES THS 16 IOYNIOY.EIPON.