Παρών και από το γραφείο μου. Κλασσική μουσική στο ραδιόφωνο, φραπεδάκι από το σπίτι και ER στο PC.
Printable View
Παρών και από το γραφείο μου. Κλασσική μουσική στο ραδιόφωνο, φραπεδάκι από το σπίτι και ER στο PC.
Ο φίλος μου ο Παναγιώτης που λέτε τελείωσε το διδακτορικό του και πήγε για δουλειά στην Ολλανδία. Από μικρό παιδί είχε την τάση να παίρνει ναρκωτικά και φοβόμασταν ότι εκεί θα το κάψει λιγάκι. Απότι φαίνεται τσάμπα ανησυχούσαμε, είναι μια χαρά :
panayiotis
ti ine to brb??
ama eprepena mantepso tha elega trapeza
den mou milas pia
( έχει ίντερνετ και μσν από το 1998 )
Ξέρει κανείς πως μπορώ στο Word να αυξήσω το μέγεθος του κενου μεταξύ των λέξεων σε 1,5 διαστημα?
Κάπου στη μέση του toolbar έχει ένα κουμπάκι που δείχνει σειρές και βελάκια ενδιάμεσα (νομίζω είναι κοντά στη στοίχιση). Αν δεν το βρίσκεις από εκει ψάξε για "διάστιχο".
Χμμ το βρήκα αυτό αλλά αλλάζει την απόσταση μεταξύ των γραμμών και των παραγράφων, όχι μεταξύ των λέξεων εκτός αν κάνω κάτι λάθος.
Αααα σόρυ κατάλαβα λαθος. Αυτό που λες δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται.
Eίσαι ωραίος.
Ευχαριστω.
Tελικά δεν το ΄χω. το κάνει σε όλο το κείμενο, γιατί δεν βρίσκω το Spacing στο Advanced στα 2007. Είναι και στα ελληνικά.
το expanded που είπε ο deggial, όντως κάνει την αλλαγή σε όλο το κείμενο (και μεταξύ των γραμμάτων, όχι μόνο μεταξύ των λέξεων)
Νομίζω ότι αυτό που ζητάς δεν γίνεται με κάποιο τρόπο.
Εναλλακτικά, με επιλογή "πλήρους στοίχισης" (στοίχιση του κειμένου και αριστερά και δεξιά) αραιώνει κάπως τις προτάσεις, αλλά δεν τηρεί το ίδιο κενό μεταξύ λέξεων. Μπορεί να σε βολεύει όμως....
ερωτηση προς τους ενημερωμενους εκει εξω
ποτε ψηφιζεται τελικα αυτο το μεσοπροθεσμο οεο ;
να δουμε δλδ ποτε ειναι οι απεργιες γσεε κ αδεδυ να κανονισουμε τις δουλειες μας
εχω χασει μπαλα
πειτε αν ξερετε πλζ
μερσι
αν διαβασεις ψυχραιμα το ποστ σου τωρα που περασε η ωρα θα αναγνωρισεις οτι ειναι λιγο μαλακια.
electra ευχομαι να ψηφιστει ενα μεσοπρόθεσμο μόνο για πάρτυ σου.
εκανα λογκιν για να την μουτζωσω.
ε ρε κατι γιδια που κυκλοφορουν.
Έχει κάποια βάση η ερώτησή της νομίζω καθώς σήμερα διάβασα ότι πάνε να το περάσουν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, χωρίς διαβούλευση.
Edit: τώρα όμως πρόσεξα την τρίτη γραμμή του ποστ της. :moutza:
και φυσικα ο ετερος απαραιτητος μαλακας της ιστοριας.
Χαλάρωσε γατάκι, έκανα edit.
Πετσετούλα και τσιχλίτσα.
με φτιαχνουν τα εντιτ σου τιγρη!
Aw aw :P
κοιτα που συμφωνουμε
οντως βγαινουν μλκ συμπερασματα
αλλα αναποδα το εννοουσα
σκεψου δλδ να εχεις κατι σοβαρο που δε χωραει αναβολη να προγραμματισεις και να πας και να το βαλεις τις μερες της απεργιας επειδη δενξερεις ακριβως ποτε ειναι αυτη η 48ωρη τελικα με αποτελεσμα να το ακυρωνεις εκ των πραγματων
ναι σειεται ο κοσμος ολοκληρος αλλα υπαρχει και ο μικροκοσμος του καθενος που μπορει να τρεχουν πολυ σοβαρα ζητηματα
η ερωτηση παραμενει λοιπον
Έχεις ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΑΙΜΑ εσύ, θα την βρεις την άκρη.
Iχωρ και Ζοφος ρεων.
ελάτε, το τελευταίο ποστ Η δεν είναι για μούτζα
Πάντα είναι γιατί πρέπει να σπάσει το φράγμα των 4000 μουτζών. (βρίσκεται στις 3343).
να το στηριξομε το παιδι
μπορεί κάποιο καλό παιδί να με βοηθήσει (εντός δεκαλέπτου) να τυπώσω αρχείο pdf ο δημιουργός του οποίου το έχει κλειδώσει για να μην τυπώνεται;
πραγματικά θα χρωστάω χάρη
Κυκλοφορούνε διάφορα προγραμματάκια που υποτίθεται κάνουν αυτήν την δουλειά, γκούγκλαρε. Τώρα από αποτελέσματα δεν ξέρω. Πόσες σελίδες είναι το αρχείο σου;
είκοσι και καίνε
τελειο.
Πόσο καιρό θα με πάρει να αφήσω μούσια σαν του Fallon?
Ξεκινα να ξυριζεσαι βασικα.
Με σαλιο και υπομονη, σε κανα 5αρι χρονια θα φτασεις.
Δηλαδή για ολο το καλοκαίρι τακτικό ξύρισμα (3 φορές τη βδομάδα, καλα ειναι?) και μετα περιμένω?
κατ αρχήν πρέπει να έχεις τρίχες
ναι. αυτο δεν το σκεφτηκα. οταν κανεις αποτριχωση τη πλάτη, στειλε πιεμ.