χαχ φά ου σαν λέει ρε:lol:
σα γιαπωνέζικο ακούγεται
εσύ, κύπριος;
Printable View
πρωην κυπριος. και δεν κοιταω πισω!
ase re malaka. pali kala pouse kuprios na les.
NEVAR.
Phra mia Fanta portokali kai eixe gefsh mantarini.
FML
Λοιπόν. Όσα χρόνια κι αν παραγγέλνω από ίντερνετ, αυτό το πράγμα δεν έχει ξανατύχει.
Παραγγελία αξίας 50 ευρώ από indiemerchstore, πρώτη φορά από κει, έχει διάφορους τρόπους ταχυδρομείου. Επιλέγω τον πρώτο, DHL συστημένη φάση, γρήγορα και ασφαλέστερα. Λέω γιατί όχι, θα δώσω 2 εως 3 φορές την αξία του απλού ταχυδρομείου που έχει σαν επιλογή επίσης μα στην επόμενη βδομάδα θα τα 'χω. Πράγματι δεν κλείνει η βδομάδα και σήμερα το πρωί στις 10 με παίρνουν τηλέφωνο.
Για να μου πουν οτι πρέπει να δώσω 98 ευρώ για εκτελωνισμό του δέματος αν θέλω να μου το κάνουν αυτοί ή 45 και να πάω ως το Ελ. Βενιζέλος.
98 ευρώ. Για δέμα που κοστίζει 50.
- Μα όσα χρόνια παραγγέλνω πράγματα και με πολύ μεγαλύτερη αξία, δεν μου έχει συμβεί αυτό!
- Ναι, παραγγέλνετε όμως με ΕΛΤΑ; Μην μου πείτε με ΕΛΤΑ, άλλο τα ΕΛΤΑ.
...
Από την Πέμπτη και μετά αρχίζουν να με χρεώνουν για υπηρεσίες ΑΠΟΘΗΚΗΣ. Fuck off.
ΑΠΟΘΗΚΗ'Σ ΡΙΒΕΝΤΖ
Γαμώ τα τελωνεία. Εγω έχω παραγγείλει εδω και 1 μηνα από unique leader πολλά cd και ακόμα να έρθουν, ελπιζω να μην είναι σε κανα τελωνειο. Και απορώ γιατι να περάσουν τελωνειο, δεν είμαστε έμποροι ρε γμτ έλεος πανε να κονομησουν απο μας τωρα.
Ένα φούτερ και 2 καπέλα ε, πρόσεξε με: γαμημένοι.
Αμα πας και παραγγελνεις indie αηδιες δε σου φταιει κανεις. Κανε και ποστ τα ρουχα μετα να εχει πιο πολυ γελιο η τιμη.
Το indymerch mpla mpla έχει γαμάτες μπλούζες. και γω έχω σκοπό να παραγγείλω.
όσο για τελωνεία.. διάβασε αυτό http://www.adslgr.com/forum/archive/.../t-224519.html
Προσπαθω εδω και 2 μερες να παραιτηθω.
FML.
Και γιατί δεν τα καταφέρνεις?
ακόμα δε βγήκε το πασοκ και ξύνεστε ε
Einai anapospasto komati stin epixeirisi.. kai den mporoume na kanoume allios xoris ton mitsmann.
Stasou Mits pou pas.. ALMONDS!!!
Me poion tha geraso parea stin etairia ???
οταν μπηκα στην εταιρεια δεν υπηρχε ΕΡ.
(μετρο χρονολογικης συγκρισης.)
Όταν ξεκίνησα το ίντερνετ δεν υπήρχε η εταιρία. Χα! Beat that!
Γενικά πάντως, ΠΟΤΕ με ιδιωτική courier (DHL, FedEx ή ό,τι σκατά. Χρόνια τώρα παίρνω δίσκους από παντού με απλό ταχυδρομείο και ποτέ δεν είχα θέμα με τελωνεία κλπ, στη θυρίδα μου σαν κύριος. Και όχι μόνο μικρές παραγγελίες, έχει τύχει να πάρω και 200€ πράγματα σε μία φορά. Btw στις 2-3 (μετρημένες) φορές που έχει χαθεί το δέμα, πήρα πίσω τα λεφτά μου από Paypal (γι'αυτό το προτιμάμε και αυτό).
Για το φόβο απώλειας, υπάρχει ανίχνευση αποστολής και στα ταχυδρομεία, ακόμη και δηλωμένη αξία, τα οποία προσφέρουν σχεδόν όλοι οι πωλητές. Τα έξοδα τα επιβαρύνεται ο αγοραστής σαφώς.
Όχι, εγώ και κάτι φίλοι, πάντα είχαμε πρόβλημα με τα τελώνια. Κάποτε, είχαμε πάει για να σκοτώσουμε έναν μάγο, στα Φοργκόττεν, και ο πούστης είχε καμιά διακοσαριά μαζεμένα απο δαύτα τα γαμίδια. Και η μαλακία είναι ότι δεν δίνουν και καλά xp. Με το ζόρι πήραμε lvl.
ειχατε φορεσει το αντερκοντεν ρινγκ που δινει συν τεσσετα στρενγκθ και εφτα ατζιλιτι? αν οχι τοτε λογικο να παιρνατε χαμηλο εξπι. αν και αν μπεις απο την πισω πορτα δε σε αφηνει να φορεσεις το δακτυλιδι γιατι ερχετε ο τυπος και σας παντρευει με το υπολοιπο ρειντ και γαμιεσε στην κεντρικη πολη να βγαλεις διαζυγια.
Όχι ρε, τα τελώνια, ούτως ή άλλως, στην 2nd edition δίνουν 15 xp αν θυμάμαι καλά. Και μην τα μπλέκεις, δεν υπάρχει agility στο ad&d, dexterity υπάρχει. Και δεν έχει καμία σχέση με τα xp που πέρνεις. Εκτός και αν έχεις πάνω απο 16, και είσαι rogue, οπότε, πέρνεις +10% overall λόγω του prime requisite.
Bloody geeks..
^^^^^
Ινσταντ Έρως
ponese to xeri mou gia na kanw ta windows
k ekei pou exw mazepsei ena 500ari k skeftome pos 8a to 3odepsw, pe8ane i kouzina.
RIP
itan vevea arosti edw k kairo alla kaneis den to perimene.
mou xrostaei k mia kariola ena xiliariko k den leei na mou to dosei. :-x
ahahah to exw skeftei k egw alla exw k mia mikri -elaxisti, 8a elega- elpida na ta parw mesa sto mina, opote to afinoume pros to paron.
Όχι! Να την βάλετε σε κουβέρτα, για να μπορείτε μετά το ξύλο να της πάρετε τα νεφρά!
αφού σκόρπισα μια σακούλα μπουκάλια μπύρας σε τρεις ορόφους πολυκατοικίας, και αφού μάζεψα τα σπασμένα μου κομμάτια, (ερώτηση: πως γίνεται γαμώ το σπίτι μου κάθε όροφος να έχει το διακόπτη για το φως σε διαφορετικό σημείο;) πήγα στο μινιμάρκετ μόνο για να διαπιστώσω οτι είχε κλείσει και να επιστρέψω σπίτι άπραγος. (αλλά σοφότερος, άλλη φορά πρώτα μπύρες μετά συμμάζεμα)
FML 3x combo.
roxy says:
*shmera to prwi
*sunevh to ekshs:
*.
*me eixe kleisei o mpampas mou sto parking
*opote phra to kleidi tou, na vgalw to amaksi tou
*na vgalw eksw to diko mou
*kai na parkarw to diko tou
*kai na fugw.
*vgazw loipon to amaksi tou
*vgazw kai to diko mou, kleinw ligo to dromo
*vazw pali to diko tou mesa
*kai kleidwnw MESA sto amaksi tou
*ta kleidia tou
*mazi me ta kleidia tou dikou mou autokinhtou.
*to opoio ekleine to dromo.
*.
roxy says:
*kai ta 2a kleidia gia to amaksi tou patera mou ta exei h mama mou sto nepal.
*.
*.
*.
*hahahah
gelaw malaka mou.
auto mono o peter griffin
http://gangstayoda.com/showthread.php?t=730
:touched::touched:
ξυπνησα και ειχε πλυμμηρισει το διαμμερισμα γυρω στους 7 ποντους. Στο πατωμα ηταν ολος ο κιθαριστικος εξοπλισμος (κιθαρα, πεταλιερα 550€, μικρα πεταλακια, τροφοδοτικα κτλ) καθως και το λαπτοπ γιατι ειχα γυρισει βραδυ σπιτι απο προβα και βαριομουν να τα βαλω στην θεση τους. Συνολο ζημιας : 1500€ και φουσκωμενα πατωματα και γαμημενα χαλια.
FML
Γερό fml
:teddy:
thank yous barb.... εχουν γαμηθει τα παντα....
...pws??
k si i apopanw ti ekanes telika me tamaksia?