πριν μερικά χρονάκια πωρωνόσουνα όταν τ'ακουγες από κάτι τύπους live
χα!
είσαι φολς
Printable View
Ήταν φίλοι όμως οι τύποι μην ξεχνάς! ;-) Κι άμα δεν κάναμε εμείς οι "αληθινοί" σαματά και περιμέναμε από τους οπαδούς του ήχου...
Οι φίλοι των Radiohead, Archive και λοιπών πούστηδων πρέπει να ακούσουν οπωσδήποτε το Dream of stone, το τραγούδι της μπάντας με το χειρότερο όνομα στην ιστορία των ονομάτων, των Gazpacho δηλαδή.
Το ακούω τώρα και αισθάνομαι σαν το σωσία του Στάθη Ψάλτη στη φωτογραφία που έβαλε ο ρούθλες.
AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ RA PARIAH
Είναι μεγάλο άλμπουμ . Μπράβο στο Ηammer που τους πρότεινε . Δόση από στόνερ ροκ + doom heavy metal .
Απλά είναι αυτό που ζητούσα , απίστευτα γαμημένα γκάζια ηλεκτρικής κιθάρας με απίστευτο ρυθμό
Δεν υπάρχει. Σήμερα βίωσα την προσωπική μου Ανάσταση. Αμήν.
Ωραίος ο νέος! :dfinger:
Θα τσεκάρω το συντομότερο.
αναμένω ε ....
ξεκινάς με το κομμάτι Apocalypse Unsealed (Νο.4) που φέρνει πρόωρη εκσπερμάτωση λέμεεεε.
εντιτ : Tyler ακριβώς αυτό. Δόξα και τιμή στον μπέρνι που ξεκίνησε τέτοιο θρέντ , το οποίο το έχω στα favorites για συντόμευση και
γρήγορη πρόσβαση , τώρα μόλις κατέβασα το Celestial Season - Orange να τσεκάρω :P
εντιτ2 : αφού κατέβασα πρώτα όσα karma to burn μπόρεσα ... και συνεχίζω...
κυκλοφόρησε το III.
Tyler, ξέχασα να σου πω ότι επίσης μαμάνε τα τρία πρώτα Fates Warning (τρελές maiden-ιές) καθώς και οι Βραζιλιάνοι Viper (π.χ. το πρώτο)!!! Για τους δεύτερους θα βρεις post σε αυτό το thread κάμποσες σελίδες πριν (να μην τα ξαναλέω).
Τεσπά, πληροφοριακά σου τα λέω. Όποτε βρεις χρόνο, τσέκαρέ τα με την ησυχία σου. :)
Τους "Fates" τους έχω υπόψιν ρε συ, δεν είμαι τόσο "μυρωδιάς" όσο δείχνω :) Να προτείνω κι εγώ κανένα δισκάκι σε heavy/power φάση από αυτά που μου έχουν κάνει καλή εντύπωση (αν και είναι πιθανό να τα ξέρεις ήδη);
Από σχετικά πρόσφατα:
Viron - NWOGHM
Bloodbound - Nosferatu
Excalion -Waterlines
Pharaoh - Be Gone
Gun Barrel - Outlaw Invasion
Powerwolf - Lupus Dei (αυτοί μόλις εβγαλαν και καινούργιο που δεν το έχω ακούσει καλά ακόμη)
και ένα bonus απο τα 80's
Liege Lord - Master Control :)
το καινουριο Depeche mode ειναι οπως πρεπει
τ..τι εννοείς;
http://c3.ac-images.myspacecdn.com/i...37815fade6.jpg
Έρχεται, με ωραία πρόγευση από το μαϊσπέη!
Τι μπορεί να 'ναι αυτό μεσιέ;
Arckanum αν απευθυνόσαν σε μένα..:smile:
Λες να ρωτούσα για depeche mode; =p
axaxaxaxaxxx arckanum re file!!! Zei akoma to palto o Shamatae? De ton fagan oi lykoi sto bouno? axaxaxaxaxaxaxaxxxxxx :touched:
hrwikes epoxes, mikra paidia agorasame to Kostogher giati kapoios "eidhmwn" to eipe diskara kai must. Axaxaxaxaxa malaka de mporw na ta akouw auta.
Gousta panta e, mh trwgomaste me tis trixes mas sa tous epikades stis pisw selides.
sabbatack, τι σε έκανε να γυρίσεις πίσω στο forum;
το κομμάτι από το νέο arckanum είναι μία μικρή τελειότητα ε.
σαμπατάκ μακάρι να μουν εγώ ο ειδήμων τις εποχές 2005-6 που έκανα αρκάνουμ προπαγάνδα με αναμενόμενα αποτελέσματα εδώ πέρα :-( αλλά σιγά. ψήσου να μου πουλήσεις το δίσκο για 3 ευρώ.
Στο Night On Brocken μοιάζει, δεν το αρνούμαι, αλλά ο χαρακτηρισμός "κλώνος του Dickinson" που έχω διαβάσει είναι άκυρος.
Ακριβώς αυτό.
Α κ Ra Pariah, οι Fates δεν γαμάνε μόνο στα 3 πρώτα, αλλά σε όλα τους. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ παντα :razz:
http://www.mic.no/nmi.nsf/pic/red_ha...harvest_01.jpg
official σκοταδιλες.
Το κουπλέ ναι. Υπάρχουν επιρροές, δεν το αρνούμαι και πιο πάνω. Απλώς αυτό που θέλω να πω είναι πως είναι άδικο για δισκάρες σαν το Spectre και το Awaken να χαρακτηρίζονται maiden-ιές. Καθαρή Maiden-ιά, ας πούμε, είναι οι Aria (θα τους ξέρεις) περιόδου 1987-94, οι Fates Warning με Arch έχουν δικό τους ήχο.
Ρε συ, γουστάρω με τα χίλια Fates, αλλά τι να κάνουμε τώρα από Piece of Mind και Powerslave έχουν επηρεασθεί μέχρι τα μπούνια! Ακόμη και στο τρίτο τους πιστεύω πως έχουν επιρροές από την εν λόγω μπάντα. Φυσικά και πήγαν μπροστά τη μουσική των Άγγλων και πολλές κομματάρες είναι ανώτερες από πολλές των "δασκάλων", αλλά δεν παύει να πάτησαν κυρίως εκεί.
Και μια ερώτηση: νοείται US metal δίχως "Quest for Fire"; Για μένα όχι.
ζομγκ μέσα στο τραίνο άκουγα 4 ώρες το άλμπουμ των Buried Inside και σκεφτόμουν πόσο αριστουργηματικό είναι και έρχομαι σπίτι και τσεκάρω το σάιτ τους και συνειδητοποιώ ότι βγάλαν καινούριο. ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ :!:
omega massif exete parei prefa e.Xameno sta mp3 mou to Geisterstadt apo Thursday, July 26, 2007. :D
High Gain katastaseis mia xara ta pedia.
nai einai full oi tipoi.
http://www.youtube.com/watch?v=T6N377sMKQ8
Ante ki apo dw kapou kapos kapote...
σήμερα αγόρασα το Αmerican Soldier από Queensryche...
θα το λιώσω για δεύτερη φορά μπας και βγει κάτι διαβάζοντας τώρα και τους στίχους
όποιος θέλει το μπούκλετ να με στείλει ένα pm να του ρίξω ένα σκανάρισμα*
(*παραλαβές από δευτέρα ή τρίτη μόλις πάω στην αθήνα , στον εκτυπωτή μου :pink: )
απανταχού σάπιοι του φόρουμ παρακαλούνται να ακούσουν τους φίλους Ουκρανούς Mozergush
λινκς υπάρχουν στο stonerobixxx
είδα καινούργιο nightstalker ή έπαιζαν τα μάτια μου όταν το είδα στο ράφι ?
πείτε τιποτες γαμώ το στονερ μου