ετσι οπως το έχει στο spoiler ο μπερνιν. ότι πρέπει...
Spoiler
που είναι χαμένος ο έϊτζεντ φράνσυς?
μπέρδεμα, μάλλον είναι ποιο απλό και τζάμπα χολοσκάμε. απλά προσπαθούν να το πάνε κάπου. στο τέλος θα έχει φιλάκια με την ντάναμ και όλοι καλα
Printable View
συνεχιζω
Spoiler
Έχω την εντύπωση ότι (αν και κλίνω λίγο στο πώς τα λέει ο animae) τα έχετε κάνει λίγο αιδοίο.Spoiler
επειδη τα εχω λιωσει τα ταιμ τραβελ και τις τερμινειτεροταινιες, (παρολο που ανεκαθεν ετρωγα μουτζες για αυτες), θεωρω κανεις ενα λαθοςSpoiler
οκ μάλλον τα είχα πάρει λάθος
Spoiler
Μια χαρά τα βρίσκετε με τον εαυτό σου πάντως.
Spoiler
Ωραίο επεισοδιακι αλλά ουσιαστικά filler. Άντε να δούμε.
καλύτερα εβδομάδα κενό να είχε.. ξινή και άθλια και η γκόμενα που έβλεπε το μέλλον, χαίρομαι που πέθανε στο τέλος
Έτσι, να πεθάνουν οι άσχημες. Μόνο μοντέλα στις σειρές μας.
οχι ετσι ακριβως, αν και θα το ήθελα ετσι οπως το λες, αλλα χτες μου θυμησε λιγο twilight και ξενερωσα
και ηταν και φιλλερ, διπλό ξενέρωμα
ποσο γαμησε μωρε. ποσο.
πω δε μπορω να περιμενω το επομενο. νταξ η σειρα ωρες ωρες δε παιζεται
Επιτέλους γαμηστερό επεισόδιο φριντζ.
δε με εντυπωσίασε γμτ.. διάβασα τα σχόλια και νόμιζα θα είναι επεισοδιάρα! αμερικάνικο b movie :D
θέλουμε τους καραφλούς ρε!!!!
Το τέλος δηλαδή το περίμενες?
Μια χαρά ήταν το επεισόδιο, με στοιχεία Walking Dead :D (το οποίο ξεκινάει απόψε ε, μην ξεχνιόμαστε) και όντως πολύ ενδιαφέρον τέλος.
αν εννοείς την φάση με την ολίβια που φίλησε τον πίτερ, ναι το περίμενα (όχι με παραγγελία όμως από το Νταμιάνο επειδή είναι Παρασκευή) όταν μας έδειξε την ολίβια να βλέπει όνειρο τον πίτερ. εμένα πάλι μου ήρθε στον νου ότι για το ένωμα των δύο συμπάντων οφείλεται ο πίτερ και όχι ο τζόουνς. ίσως το ότι ξεκινάνε και τον θυμούνται δεν είναι θέμα μνήμης, αλλά πρέπει να έρθει όλο το σύμπαν στα συγκαλά του. θα δείξει.. αργά πάει γμτ..
επόμενο επεισόδιο θα μας δείξει τους φαλακρούς που προσπαθούν να διορθώσουν το αδιόρθωτο.
Τι αργά, 22άρη κύκλο έχουμε πάλι, μια χαρά πάει, αρκεί να αξιοποιηθούν σωστά τα εναπομείναντα επεισόδια.
Επίσης, θα πεις είτε "για το ένωμα των δύο συμπάντων ευθύνεται ο πίτερ και όχι ο τζόουνς" είτε "το ένωμα των δύο συμπάντων οφείλεται στον πίτερ και όχι στον τζόουνς", όχι κάτι ανάμεσα :P
xexe.. καταραμένα ναρκωτικά πρωι πρωι
thaxei kiallh sezon xeroume? i einai i teleutaia?>
δεν εχω δει walking dead,το επεισοδιο μου εφερνε μια ατμοσφαιρα κατι σε silent hill.
Ε γενικά αυτό με τις πόλεις-φαντάσματα όπου καραδοκούν zombies ή αλλα κατοικίδια.
Spoiler
...ή αλλιώς γαμάτο επεισόδιο. Εδώ και 4-5 επεισόδια έχω ξαναφτιαχτεί άγρια με τη σειρά.
Kαι επισημα ξαναγαμεί η σειρά. Πεταξε στα σκουπίδια την αρχή την σεζόν βέβαια.
εγω γιατί βρίσκω βαρετά τα επεισόδια εκτός από το τέλος κάθε επεισοδίου? το υπόλοιπο 38λεπτο μου ειναι σχεδόν αδιάφορο.
τι κάνω λάθος? έχει να με ενθουσιάσει η σειρά από τα μέσα της τρίτης σεζόν, με παρένθεση το τέλος της τρίτης σεζόν.
πειτε καμια θεωρια για το τελος του επεισοδιου ρε.
Όταν κάτι δε βασίζεται στη λογική, έχεις 1000 τρόπους να το πας εκεί που θέλεις και μπορεί να σου κάνει την πλοκή ό,τι γουστάρει. Και εκεί που λες αμαν ρε φίλε τι έγινε εδώ πώς θα ξεμπερδευτεί το θέμα, σου πετάει μια διαστημική συμπαντοπαπαριά και όλα καλά ξερωγώ.
Εγώ λέω πάντως οτι δε θα φύγει από αυτό το σύμπαν-ταιμλαιν, άμα πέσει και ο πουτσαρίνγκος που να πάει το παλληκάρι.
Spoiler
όλα μπορούν
γαμησε το επ.μονο και μονο επειδη μαθαμε επιτελους τι ρολο βαρανε οι observers.
Σταθερά πλέον πχιοτικά επεισόδια και επίσης
τι σε ένα μήνα γαμώτηνμπαναγίατους?